![]() |
akkor jól éreztem, hogy ebben nem az íz az elsődleges :)
|
Quote:
|
Kereszturi Ütős
Hozzávalók:-1/2 liter jóféle köröszturi pályinka
-1/2 deci szilva szörp --jó sok jég ,oszt aggyad neki Egészségetekre Kezicsókolom |
Swimming Pool
5 cl vodka 2 cl Blue Curacao 2 cl Malibu 3 cl tejszín 8 cl ananászlé Elkészítés: A hozzávalókat néhány jégkockával sékerben jéggel jól összerázzuk, majd tört jégre, longdrinkes pohárba töltjük. Egészségetekre!:) |
Quote:
1 bevált recept: Cééé Hozzávalók: 1l sprite 2dl körte pálesz Elkészités.: a spriteos üvegből eltüntetünk 2decit beleöntjük a körtepáleszt és óvatosan összekeverintjük Bevált középiskolás recept, finom, és hatásos:D (Kérdezzétek meg Ardit a hatásokról:p) |
Quote:
|
Quote:
Blue Hawaiian jégdara 1 rész fehér rum 1 rész kókuszlikőr 1/2 rész Blue Curacao 2 rész ananászlé Elkészítés: Tegyünk jégkását a shakerbe, öntsük hozzá az ananászlevet, rumot, kókuszlikőrt és Blue Curacao-t. Rázzuk alaposan össze, majd szűrjük le koktélospohárba. A kész koktélt díszíthetjük koktélcseresznyével, narancsszelettel vagy ananászdarabbal. Egészségetekre!:) EZ viszont onnan van...:D |
Quote:
|
Van nekem is koktél receptem!
Peti koktél 1,25l narancslé 0,25l kevert pálesz Ízlés szerintem többel is lehet csinálni, de én gyűlölöm a kevert páleszt, nekem ennyi is elég volt. Hozzátenném, hogy így marha finom, persze semmi long drinkes pohár, meg jég, meg ilyesmik... Vettünk egy flakonos másfél literes narancslevet, megittunk belőle 2,5decit, majd hozzáöntöttük a kevertet, összeráztuk, megittuk üvegből! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |