![]() |
Quote:
Valaki említette a "józan ész" kifejezést, szerintem azt lehet alapul gvenni nyugodtan. :) |
Quote:
|
ugyanakkor velem is elöfordult már, hogy egy hétig naponta háromszor felégették a házaim, én meg csak épithettem ujjá. mikor zöldben megkérdeték töle, ugyan miért tesz ilyet, akkor annyit kaptunk válasznak, hogy utálja a gnómokot(akkor épp az volt a fajom) és hadat üzent. persze ez után nem maradt más lehetöségem, mint a szabi
tudok példát arra is, hogy vannak orik akik az 5-n a védelem alol kijövö több személyiséges orikat gyilkolják minden haszonsterzési szándék nélkül, mert csipi a szemüket a kék. ha néha rámprobál tekire is, én hogy bizonyitom be, hogy nem azért öli folyamatosan az egységeim, hogy elvihesse a tekijeim? |
Quote:
HA valaki üti pl a szövimet foszt foglal akkor tuti mészár lessz... meg puszti . igaz csak az 1/A ba vagyok hadis de félelfel meg más orikkal is kei lehet csinálni ugy hogy töröljön az illető. Pl ha én 1 hullátol szerzem be az anyagot állandoan lopom kb 1 hétig minden nap éjjel nappal akkor azt is ennek fog tünni ?? |
Quote:
|
Figyelmeztetés
Szeritnem sokan megnyugodnának, és rövid életű lenne ez a topic, ha az ilyen kirívó esetek anarchba helyezés előtt kapnának egy figyelmeztetést, mellé meg jutalmul valami büntit. (jó, most meg majd azon lesz a sírás, hogy honnantól járhatna bünti...) :D |
Quote:
|
Quote:
A régi szövetségeimben álltalában én voltam az, aki azt mondta "Héé srácok... ne már. Elég volt." Az utolsó szövimet azért zavartam szét, mert kérdés nélkül ártóztak + loptak ész nélkül + ha nem jött össze a gömb, mentek a tolik varit ölni, amig csak szabi nem lett belőle. Megtudtam, kész. Mondtam neki, hogy haverok vagyunk meg minden, de ha összefutunk szétkapom, mert szemét játékos. Nem a bosszú a lényeg. Hanem az, hogy tiszteljen és soha többet eszébe ne jusson kattintani a sorszámomra. Ennyi. A múltkor lopott egy srác, nah azt nem bántottam... 8tolija volt. Írtam neki egy üzit, hogy olvasgassa a tanácsokat kezdőknek az új fórumon + még pár útbaigazítást is kapott. De van amikor a 10-20 mészár simán belefér. Csak jó lenne ezt törvényes keretekbe foglalni, hogy mindenki tiszt;ban legyen vele. Az offra a válaszom: igen :) |
Quote:
|
A figyelmeztetés jó ötlet lehet.
Az viszont tényleg bosszantó hogyha egyértelmű a jksz akkor sem lehet revansot venni. ("menni menni rá amíg mozog") |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |