![]() |
Quote:
1. a szabis orik tulajdonképpen "klántöltelékek" nem vesznek részt a klán munkájában sőt hátrányt jelentenek sok esetben. Nem termelnek, nem esznek nem kerül a klánnak anyagiakba a fenntartásuk így jogos igény, hogy az ugymond "plusszjuttatások" se járjanak addig amíg az ori passzív. 2. a 2948 heki alatti orik felfedezése maximum 225 katona (ha be van építve persze) így automatikusan a legolcsóbb árkategória szerint fedeznek, ezért jogtalannak érezném, hogy olyan ori után is járjon kvóta akinek még "könnyű"módban van a felfedezése. 3. a törpék után a saját védelmükben nem szeretnék kvótát.Ha lenne utánnuk is akkor bármelyik fajú ori a klánban ugyanolyan feltételekkel venné ezt a "pluszt" igénybe mint a törpék. Ha nem jár utánnuk kvóta akkor más faj felfedeztetése esetén a klán bukja a törpi után járó 5 hekit naponta. (a cél ugyanis a törpik bányáhozjutásának a segítése) 4. szintén a törpik érdeke, hogyha más fedez fel kvótával akkor a klán felvállalja, hogy a következő napon bukni fogja az éppen aktuális felfedező ori kvótáját, ha az nem törpe. Ha a törpi fedez ami a célja a javaslatnak akkor a klán nem bukik kvótát. Esetleg azt tudnám még idevenni 5. pontnak ha ragaszkodsz a felfedezni nem tudó elfek kiiktatásán, hogy a top10% orijai után egyáltalán nem jár kvóta. Ez egyetemleges, nincs diszkrimináció fajok tekintetében. |
Quote:
És vissza kéne fedeznie szépen lassan az elvesztett x hektárát :D |
Quote:
Nem kell a top 10% tól a kvótát elvenni, elég sokat felmutattak már ők ahhoz, hogy ne akarjuk most elvenni tőlük ezt a lehetőséget. Jó a javaslat, kell valami könnyítés a fedezésben még ha komoly megszorítással is. Támogassátok minnél többen, hátha Ati is meggyőzhető |
Quote:
hogy a témához is hozzászóljak: engem nem érdekel semmilyen módosítás a felfedezéssel kapcsolatban. nekem a régi rendszer is megfelelt volna, az új is megfelel. ha a foltra is foltot akartok varrni, úgy is megfelel. inkább az zavar, hogy nagyjából azok a személyek akarnak megint változtatni, akik 2-3-4 hónapja vitáztak a felfedezés módosításakor. akkor nem gondoltatok a következményekre? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sztem a felfedezés módosítása időszerű volt és azt gondolom jó irányba is viszi a játékot. Az egyetlen komoly probléma vele a törpék bányához jutásának a problémája. Az én javaslatom ezt a problémát szeretné kezelni és nem azokat amiket te emlegettél. |
Quote:
|
sziasztok! en is elmondanam a velemenyemet a monro otletevel kapcsolatban. az elejen gondolkodas nelkul elvetettem magamban az egeszet. vagyis mien alapon kapjanak az orszagok a felfedezessel kapcsolatosan bonuszt, minekutana nemreg lett megnehezitve a felfedezes?... de igy jar az, aki nem gondolja at a dolgokat. barmirol is legyen szo. viszont kicsit elgondolkozva, arra a megallapitasra jutottam, hogy igazabol nem is olyan rossz a javaslat. a torpeknek muszaly felfedezni, ahhoz hogy banyahoz jussanak. ugye az 1/a-ba max 2400 hekivel lehet fellepni. akarmien hardcore is egy torpe, maximum 25-30% banyaval tudja ezt elerni az alsobb csoportokban. ez olyan 700-800 banyat jelent. viszont ennyibol nem lehet eltartani 1 klant. meg akkor sem ha ez megduplazodik, es ket torpe van a klanban. szoval a torpeknek KELL fedezniuk, es a mostani allas szerint keves klan tudja megengedni maganak a rengeteg penzt ami ezzel jar. tehat az otletet tamogatom.
|
Srácok! És kedves Hölgyek!
Ha nem értetek velem egyet, akkor is az a véleményem, hogy a fedezés lett túlszigorítva, s nem kvótás rendszer kell. 1/Aban gondolkodtok, de mint tudjátok a szabályok egységesen vonatkoznak a hódra. Anarchos kérdést megold ez a javaslat? nem Normálos kérdést megold? nem (kiszámoltam mennyi a törpe fedezése, sztem sok, rengeteg) Másrészt Aban is mit old meg? kis létszámú klán nem ér vele sokat. Nagy létszámú meg, amilyen a top klánok mindegyike jól jár vele. Azért csináljak nagy klánt, hogy a törpém jobban fedezzen? Ezt én nem tartom jó ötletnek. De ha finomítjátok még lehet hogy támogatom. Vagy csak simán felfedezés módosítás vmi barátibb verzióra. |
Quote:
2. A normálban a felfedezés minden 1A-ba fellépő oriméretig 225 katona maximum, tehát nincs probléma nem kell a kérdést kezelni csak a 2948 heki fölötti oriknál. (és mint tudjuk a max. fellépési hektár 2400 heki, tehát jóval alatta marad) 3. Az 1A-ban pedig a kislétszámú klánoknak kevesebb termelésre van szükségük, így a kevesebb kvóta náluk ugyanugy és ugyanannyit ér, mint a nagyobb klánoknak a nagyobb kvóta. |
All times are GMT +1. The time now is 22:43. |