![]() |
Quote:
|
Quote:
Mint azt tanult játékostársaimmal is próbálom érzékeltetni, nem az a cél hogy bolha piac legyen vagy vip kereskedelem, hanem hogy az elfekvő vagy törlésre itélt országok gazdát cserélhessenek. ez pedig szerintem nem melegágya a csalásnak és senkinek semmi rosszat nem okoz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ugy gondolom hogy ez pont egy olyan dolog lenne amit úgy lehet szabélyozni hogy a lehető legkevesebb visszaélés legyen vele. |
Quote:
Apropó erről az ötlet: Átadás pillanatában szabira megy az ori ahonnan 1000 körig nem lehet visszahozni. hm?:) |
Hmmm eladom a B-s orim vipért?
mivel olyan orikról lenne szó amit a gazdája a játék abbahagyása miatt nem vinne tovább én azt elképzelhetetlennek tartom, hogy a B-set kiköti a sorból és eladja majd vígan tovább játszik, ez nonszensz. Az ötlet nem erre lett felvetve részemről... |
Nem indokolta meg senki, hogy ez a lehetőség miért lenne jó!!!
Aki nem akar játszani, annak tökmindegy hogy törölték az oriját, vagy egy profi már 1/A csucsán jár vele... Aki meg játszani akar az meg saját erőből jusson előre, ha tud! Szóval: miért is van szükség erre a szabályra???? Eddig senki nme érvelt emellett. Sokak előálltak, hogy ezt igy vagy ugy lehetne szabályozni, meg a csalást kiszűrni. De nem ez a fő kérdés szerintem, hanem hogy miért kell ez. Egyetlen egy épkézláb érvet nem találtam erre az eddigi hozzászólások között. (a miért ne az egy kicsit sovány asszem...) |
Quote:
Kösz. |
Quote:
Mert én nem találtam! |
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |