![]() |
Quote:
|
Quote:
Vagy esetleg 40% templom, 10-10% torony és barakk. Ebben az esetben csakis íjászról beszélhetünk. De így egyrészt könnyen üthető vagy, és nem is vagy sokkal erősebb mágiában, mivel nehezen tudod fent tartani a katmorált. Illetve vannak állat varisok, 45-50% templommal. De ennek igazából csak 5. szinten van értelme, fentebb ha észrevesznek, halomra vernek(én is így jártam első nekifutásra:) ). u.i.: persze mindehhez óriás tudós. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köcce! |
Volna egy extrém kérdésem.
Mfként 40% segítséget kapok szövi támadással szemben. A segítséget úgy kell értelmezni, hogy a védőerő pontjait (mindent beleszámolva) 1,4 szorzom, vagy a meglévő íjjászaimhoz kapok 40% segítséget, mint szöviben? Mert akkor, ha 40%-al több a tornyom akkor más értékkel kell számolni. A betornyozott íjjász mint tudjuk több pontot ér. :) |
szorzol 1,4-gyel.
|
köszi a választ
:) |
Megy a vihar...
Azt szeretném megtudni, hogyan lehet az, hogy valakin fennt van a vihar, és mégis nő a népessége, pedig tolvja sincs, hogy embert lopjon, meg a gömbök alapján nem is fokozódott vissza 1 katona sem.
Én mindig kifogom az ilyeneket... :( :( :( |
Quote:
emellett még simán tarthat 30% barakkot, és 10-12% tornyot. ez persze ugyanugy üthetö, de max 1 sereggel. viszont mivel 2 hadistol kap segitséget, ezért ha jól van felállitva sereg, akkor simán kiküldhet annyi támadoegységet, mint amit kiállit egy két jól kiépitett hadis, full varis, tolis felállásu szövi. (ház18%, barakk30%, tanya14%,könyvtár1%, torony12%,kocsma1%,templom20%,bank1%még marad is 1%) |
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |