Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Máshonnan áthozott off-ok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1242)

Cassandra 02-16-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74304)
Jól tetted :) Megmondom őszintén én azt hittem ide írtam :D :o :D
Hááát nem tudom ... én egyszer magyaráztam a kutyámnak, de valahogy azt látam a szemében, hogy az unalmaskodásom helyett, ha lepasszolnák neki a frigóból egy debreceni kolbászt okosabb lenne :D :D

Tőlem max sajtot kaphatnának, bár azt is szeretik:)Macskás történeteim szoktak érdekesek lenni, mikor reggelente durcás macskapillantásokba ütközök... egyszer rájöttem ez azért van, mert az éjjel óvatlanul az ágyamba merészkedő macsekokat egyszrüen lelököm.:P

(Máskor nézd meg jól, hova írsz.:PPP)

Cece 02-16-2007 21:21

[quote=Cassandra;74305]Tőlem max sajtot kaphatnának, bár azt is szeretik:)Macskás történeteim szoktak érdekesek lenni, mikor reggelente durcás macskapillantásokba ütközök... egyszer rájöttem ez azért van, mert az éjjel óvatlanul az ágyamba merészkedő macsekokat egyszrüen lelököm.:P

Ááááhhh... az ki van csukva, hogy a házon belül tartózkodjon bármelyik állat Töki kivételével :) Sőőőt... még ő is csak télen :)

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74305)
Máskor nézd meg jól, hova írsz.:PPP

Nem így akartad? :D :p

Cassandra 02-16-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74306)

Ááááhhh... az ki van csukva, hogy a házon belül tartózkodjon bármelyik állat Töki kivételével :) Sőőőt... még ő is csak télen :)

Nem így akartad? :D :p

Én nem vagyok fórumon, ti láthattok pirikket, de ha így jobban tetszik.:DDD

Moderátori kitiltás: Cece

Máskor jobban nézd meg melyik topikba írsz.:P

Büntetés: Figyelmeztetés

Remélem így mán tetszik, és, hogy szabályos lett....(Kár, hogy azt a fórumot nem is moderálom.:P)

Közben tanulgatom a Honlapszerkesztést, néha csak nézem, hogy ez milyen nyelven lehet.:DDDD

Cece 02-16-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74307)
Én nem vagyok fórumon, ti láthattok pirikket, de ha így jobban tetszik.:DDD

Moderátori kitiltás: Cece

Máskor jobban nézd meg melyik topikba írsz.:P

Büntetés: Figyelmeztetés

Remélem így mán tetszik, és, hogy szabályos lett....(Kár, hogy azt a fórumot nem is moderálom.:P)

Közben tanulgatom a Honlapszerkesztést, néha csak nézem, hogy ez milyen nyelven lehet.:DDDD

Wááááá...ez naon ronda :p Nyem akarok ilyet :o

Cassandra 02-16-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74310)
Wááááá...ez naon ronda :p Nyem akarok ilyet :o

;)
Legalább láttad szép pirossal a neved.:))))

Más ritkán lát ilyet, úgy, hogy még nevet(?) is rajta.:P

Tessék szurkolni, hogy holnap jó idő legyen.:)

Cece 02-16-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74311)
;)
Legalább láttad szép pirossal a neved.:))))

Más ritkán lát ilyet, úgy, hogy még nevet(?) is rajta.:P

Tessék szurkolni, hogy holnap jó idő legyen.:)

Mész élvezetből gyalaogolni sokáig? :D
Ha szeretnéd szurkolhatok, bár ha nekem kéne mennem én inkábbn égszakadás földindulást szeretnék, vagy 2hatalmas atyai pofont, ami bizonyára meggyőzne, hogy a gépjármű hatalmas találmány :D

Cassandra 02-16-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74312)
Mész élvezetből gyalaogolni sokáig? :D
Ha szeretnéd szurkolhatok, bár ha nekem kéne mennem én inkábbn égszakadás földindulást szeretnék, vagy 2hatalmas atyai pofont, ami bizonyára meggyőzne, hogy a gépjármű hatalmas találmány :D

Megyek.:)
At last lonely.:P
Különben is ez csak 30kilcsi /az 1000m szint, az mondjuk nem egyszerű/ és ha elhévedek akkor sincs hatalmas gáz, mert itt lesz a Budai-hegyekben.:))))
Mondjuk az a gáz, hogy néztem az útvonaltervet és a céltól a buszig 2km-t kell még sétálni majd.:D:D:D

Cece 02-16-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74313)
Megyek.:)
At last lonely.:P
Különben is ez csak 30kilcsi /az 1000m szint, az mondjuk nem egyszerű/ és ha elhévedek akkor sincs hatalmas gáz, mert itt lesz a Budai-hegyekben.:))))
Mondjuk az a gáz, hogy néztem az útvonaltervet és a céltól a buszig 2km-t kell még sétálni majd.:D:D:D

Csak 30km? Majd gondolok rád, délelőtti bőrfotelos lábmaszírozós kávézgatásom közben :D
Nah de kisláááány :D Mobiltelóóó, taxi ;) Mit neked 2km :DDD

Cassandra 02-16-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74314)
Csak 30km? Majd gondolok rád, délelőtti bőrfotelos lábmaszírozós kávézgatásom közben :D
Nah de kisláááány :D Mobiltelóóó, taxi ;) Mit neked 2km :DDD

Na persze, a taxis elvenné a fél vagyonom, ha nem az egészet, 2km miatt, naneeem.:D
Azt már lesétálom, vagy bicegem, vagy vánszorgom, vagy mi.:D

Az a mákom, hogy nem kell korán indulni.:) 7kor túrára utoljára nem is tudom mikor indultam.:P

De azé' csak ne legyen rossz idő... így is dagonyázok majd eleget azthiszem.:))))

Cece 02-16-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74315)
Na persze, a taxis elvenné a fél vagyonom, ha nem az egészet, 2km miatt, naneeem.:D
Azt már lesétálom, vagy bicegem, vagy vánszorgom, vagy mi.:D

Az a mákom, hogy nem kell korán indulni.:) 7kor túrára utoljára nem is tudom mikor indultam.:P

De azé' csak ne legyen rossz idő... így is dagonyázok majd eleget azthiszem.:))))

Ha választani kéne 1hét éhezés a taxi miatt vagy 2km gyaloglás asszem az éhezést választanám :D
7óra? Hmm... azt hiszem kb akkor azért még 1x átfordulok a másik felemre :D
Szerintem szép idő lessz :)
Nah ha már ennyire meg vagy indulva nem marad más hátra, mint kellemes túrázást kívánnom holnapra, mára pedig szép álmokat :)
*Szundi on line*

All times are GMT +1. The time now is 16:06.