![]() |
Quote:
(Máskor nézd meg jól, hova írsz.:PPP) |
[quote=Cassandra;74305]Tőlem max sajtot kaphatnának, bár azt is szeretik:)Macskás történeteim szoktak érdekesek lenni, mikor reggelente durcás macskapillantásokba ütközök... egyszer rájöttem ez azért van, mert az éjjel óvatlanul az ágyamba merészkedő macsekokat egyszrüen lelököm.:P
Ááááhhh... az ki van csukva, hogy a házon belül tartózkodjon bármelyik állat Töki kivételével :) Sőőőt... még ő is csak télen :) Quote:
|
Quote:
Moderátori kitiltás: Cece Máskor jobban nézd meg melyik topikba írsz.:P Büntetés: Figyelmeztetés Remélem így mán tetszik, és, hogy szabályos lett....(Kár, hogy azt a fórumot nem is moderálom.:P) Közben tanulgatom a Honlapszerkesztést, néha csak nézem, hogy ez milyen nyelven lehet.:DDDD |
Quote:
|
Quote:
Legalább láttad szép pirossal a neved.:)))) Más ritkán lát ilyet, úgy, hogy még nevet(?) is rajta.:P Tessék szurkolni, hogy holnap jó idő legyen.:) |
Quote:
Ha szeretnéd szurkolhatok, bár ha nekem kéne mennem én inkábbn égszakadás földindulást szeretnék, vagy 2hatalmas atyai pofont, ami bizonyára meggyőzne, hogy a gépjármű hatalmas találmány :D |
Quote:
At last lonely.:P Különben is ez csak 30kilcsi /az 1000m szint, az mondjuk nem egyszerű/ és ha elhévedek akkor sincs hatalmas gáz, mert itt lesz a Budai-hegyekben.:)))) Mondjuk az a gáz, hogy néztem az útvonaltervet és a céltól a buszig 2km-t kell még sétálni majd.:D:D:D |
Quote:
Nah de kisláááány :D Mobiltelóóó, taxi ;) Mit neked 2km :DDD |
Quote:
Azt már lesétálom, vagy bicegem, vagy vánszorgom, vagy mi.:D Az a mákom, hogy nem kell korán indulni.:) 7kor túrára utoljára nem is tudom mikor indultam.:P De azé' csak ne legyen rossz idő... így is dagonyázok majd eleget azthiszem.:)))) |
Quote:
7óra? Hmm... azt hiszem kb akkor azért még 1x átfordulok a másik felemre :D Szerintem szép idő lessz :) Nah ha már ennyire meg vagy indulva nem marad más hátra, mint kellemes túrázást kívánnom holnapra, mára pedig szép álmokat :) *Szundi on line* |
All times are GMT +1. The time now is 16:06. |