![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Dus ötlete nem is rosz, azzal a kettéosztással!
Kicsit átgondoltam az ötletet: a szerzett föld egyik fele a támadó seregbe küldött egységek arányában oszlik el (tipp: erőarányban számolva), míg a másik fele egy prioritási rendszer szerint oszlik meg, ez utóbbit ki lehet kapcsolni, ilyenkor a foglalt föld ide eső fele a résztvevők között egyenlő arányban oszlik meg. A prioritási rendszerről: a szövetség tagjai között el kell osztani a következő betűket, ezek jelölik a prioritásokat: A, B, C, D. Ezek értékei sorrendben: 5, 4, 3 és 2. Ezek a számok jelentik azt, hogy az adott ország a prioritási rendszerben mekkora arányban részesednek. A kikapcsolás azt jelenti, hogy minden ország aránya 1. Próbáltam elemezni, hogy ez mit jelent. Arra jutottam, hogy a támadóerővel nem rendelkező szövitagok a jelenleginél nagyobb arányban részesülhetnek a foglalásból, de csak akkor, ha a támadó seregben lényegében csak egyetlen hadis vesz részt. Máskülönben a második hadis a foglalt föld jelentős részét lenyúlja, és nem hadis szövitagnak a jelenleginél kevesebb föld esik le! |
Quote:
hmm...sztem egy kicsit túlbonyolítod:)...lehet még rajta egy kicsit finomítani,de nem rossz:D... |
az eredeti ötlet teszik még mindig a legjobban hogy mindenki egyenlő arányban részesüljön max + - 5% legyen állítható és kész.
Azt is meg indoklom hogy miért marhára megdrágult a fedezés és a varit a tolit na meg a termelőket érinti a legroszabbul, ezzel valamelyest tolerálható az általuk elszenvedett hátrány, hisz pont ők nem tudnak támadni. |
Quote:
|
Ezt én is támogatnám, mivel akkor érinti a legrosszabbul a szövit ha nem VIP-es, mivel egy élezett tolis (egy tolisnak inkáb időigényes, mivel annyit csak tud lopni, h fedezzen, de ahhoz idő kell) v. varis orinak tényleg sokba van utolérni a többieket egy sikeres ütés után. Egy jól sikerült ütés után min. 3 körre kerül a hadis a többiektől. A legnagyobb probléma szerintem az ha egy szövi eltávolodik egymástól, akkor nem tudja kihasználni a másik katonai segítségét. És Kutyalee-vel egyetértek a pipálós rész indoklásában
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |