Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

porika 11-30-2006 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48235)
Már előre látom, hogy hatalmas lehurrogás lesz belőle, de anno valaki felvetette, hogy mi lenne, ha az A-t teljesen ki lehetne hagyni, annak, aki nem akar ott játszani, viszont a B-ből fordulás esetén nem járna azonnal a +személyiség, hanem 2x kellene megtenni a kört +1 személyiségért...

Úgy gondolod, hogy 2X cc 4000 kör alatt kapsz 1 személyiséget? Kétszer kell teljesíteni az összes szintlépést követelményt?

Ati 11-30-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48236)
Úgy gondolod, hogy 2X cc 4000 kör alatt kapsz 1 személyiséget? Kétszer kell teljesíteni az összes szintlépést követelményt?

Úgy gondolom, hogy:
  1. Vagy felmész az A-ba, és onnan fordulsz, teljesítve az ottani követelményeket.
  2. Vagy van fent országod, ami teljesíti a követelményeket, és B-ből fordulsz.
  3. Vagy nem érdekel az A, ez esetben B-ből fordulsz, de első kör után nem kapsz még + személyiséget, csak a második kör után.
Ezzel nem kötelező az A-ban való játék, egy kis előnyben vagy talán a többiekhez képest, mert nem biztos, hogy a 4000 kör az A-ban elég lenne egy nagyobb top%-hoz, de talán mégsem olyan hatalmas ez az előny.

Kisbér 11-30-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48232)
Ezzel továbbra is az a bajom hogy kényszerűségből játszanom kell az A-ban ráadásul szigorubb feltételekkel, mintha csak simán végigviszem.

nem értem mi a baj azzal hogy ha az A-s orim teljesíti a saját feltételeit akkor a B-s fordulhasson ha teljesítette az övét + a 2k kört
Miért kell feltétlenül A-ba menni játékszernek?

Goldy, nem értem, miért pont te vagy felháborodva ezen :D
Lehet, hogy nem szereted az A-t, de Ati szavait idézve az is hozzátartozik a hódítóhoz.
Abban az esetben, ha (7)-est akarsz, akkor igenis szenvedj meg érte.
Ha ezt nem a (6)-os orival az A-ban, akkor az (1)-es oriddal az A-ban tedd meg.

Azt tudom még elképzelni -lássátok kompromisszumkész vagyok-, hogy (x-1) feltételnek kell megfelelni az A-ban lévő oridnak, ha a B-s (x)-es oriddal fordulni akarsz.
Tehát ha van egy (5)-ös orid a B-ben, akkor hiába van neked (2)-es orid az A-ban, akkor is (4)-es feltételeket kellene telejsíteni.
És máris nem (5)-öst... Ez könnyebbség...
Minden ennél nagyobb engedmény ellen vagyok!

Szecsa 11-30-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48240)
Úgy gondolom, hogy:
  1. Vagy felmész az A-ba, és onnan fordulsz, teljesítve az ottani követelményeket.
  3. Vagy nem érdekel az A, ez esetben B-ből fordulsz, de első kör után nem kapsz még + személyiséget, csak a második kör után.
Ezzel nem kötelező az A-ban való játék, egy kis előnyben vagy talán a többiekhez képest, mert nem biztos, hogy a 4000 kör az A-ban elég lenne egy nagyobb top%-hoz, de talán mégsem olyan hatalmas ez az előny.

Nem lenne hulyeseg a 3. pont bevezetese...szerintem.

Goldy 11-30-2006 13:42

A 3. pontot hamarabb megemészteném mint a mostani rendszert...

Kisbér 11-30-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48243)
A 3. pontot hamarabb megemészteném mint a mostani rendszert...

Beszéld meg Atissal egy sör mellett, hogy dobjon a neved mögé egy 10-est, aztán kész :)
Vagy az A-ban lévő orid hekiszáma után írjon egy nullát :)

Vagy ilyenek :)
Neked könnyű :)

Goldy 11-30-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48241)
Goldy, nem értem, miért pont te vagy felháborodva ezen :D
Lehet, hogy nem szereted az A-t, de Ati szavait idézve az is hozzátartozik a hódítóhoz.
Abban az esetben, ha (7)-est akarsz, akkor igenis szenvedj meg érte.
Ha ezt nem a (6)-os orival az A-ban, akkor az (1)-es oriddal az A-ban tedd meg.

1,Nem érted? nem baj...
2,Hozzátartozik Jah... ha normálisan lehetne ott játszani talán meg is kedvelném
3,Egy játékban nincs kedvem szenvedni, nem vagyok mazochista alkat

porika 11-30-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48240)
Úgy gondolom, hogy:

a 3. variációt könnyebben emésztem meg. mi van azokkal akik most vannak az A-ban? körtől függetlenül fordulhatnak +személyiség nélkül, de a következő körben már megkapják?

Goldy 11-30-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48244)
Beszéld meg Atissal egy sör mellett, hogy dobjon a neved mögé egy 10-est, aztán kész :)
Vagy az A-ban lévő orid hekiszáma után írjon egy nullát :)

Vagy ilyenek :)
Neked könnyű :)

Ez még viccnek is rossz!

Kisbér 11-30-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48248)
Ez még viccnek is rossz!

Jól van nah, azért egy :D -t írhattál volna a mondat végére :)

All times are GMT +1. The time now is 23:55.