Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Több sereggel alulrol - szinte lehetetlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1093)

Deni 12-04-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 50243)
Meg vmi?

Csak az első pont legyen elérhető a szavazáson :D

Arrakis 12-04-2006 09:10

1. Az egy körben beérkező seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek

2. Jelenlegi játékrenszer, pontértékben amíg felettem van, addig ütöm alulról, a pontérték minden ütés után frissül

3. legalabb a szovi/klanseregek erkezzenek alulrol( ez mondjuk eleg furanak es kovetkezetlennek tunik) És az mfek nem? ez sztem abszurd.. hagyjuk ki.

4. legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont?

Meg vmi?

5. Maradjon a jelenlegi játékrendszer, de legyen logikai sorrend a beütések közt, legyen kiszámítható milyen sorrendben ütnek be a seregek.

Szecsa 12-04-2006 09:11

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 50248)
5. Maradjon a jelenlegi játékrendszer, de legyen logikai sorrend a beütések közt, legyen kiszámítható milyen sorrendben ütnek be a seregek.

Inditasi idorend van, nem?

Deni 12-04-2006 09:18

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 50248)

Nagyok szerint állítólag pont most lett logikus és kiszámítható.. :D

Én a régi rendszer mellett állok.. Ha annyira fáj néhány orinak, hogy a sokszoros támadásokkal állllííítóóóóólaaag ellehetetlenítik, akkor maximum annyit tudnék javasolni hogy maximáljuk az egy ország ellen indítható támadások számát.. bár ez utóbbit is elég nonszensznek érzem.. aszondom régi rendszer rulez :rolleyes:

Arrakis 12-04-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 50249)
Inditasi idorend van, nem?

Ez esetben félúton lemaradtam, 5. pont storno:)

Synkel 12-04-2006 09:43

Régi rendszer.
Az okosok lehet el tudják magyarázni, hogy ez jobb meg logikusabb, meg ilyenek, de nekem elég logikus volt a régi is:) Ráadásul taktikailag jobb is volt

Kisbér 12-04-2006 10:00

Én a B-ből is kivenném ezt.
Tehát nem csak az A, de a 2. szinten is kivenném ezt a modult...

Nem tudom ez honnan indult annó, de szerintem abból, hogy alsóbb csoportokban egy kezdő kiment valakire támadni full sereggel (mert kezdő ugye?! :) ), és bekapott egy szövitől 15 ütést, aztán ment a törlés gombra, és örökre bezárta a hódítót, mondván ez egy "rossz játék".

És ezt valamilyen szinten alá is írom...

De ez kis hekiken még nem olyan nagyon égető, mint nagy hekiken.

Ezért javaslom a 2. szinttől fölfelé törölni ezt a modult.

Így van 3k köre a kezdőnek, hogy rájöjjön, nem szabad kimenni full sereggel támadni, ha pedig kimegy, fel tudja fogni a követkemények súlyát is!

Voltam,
Kisbér

lacqa 12-04-2006 10:09

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50266)

Ezért javaslom a 2. szinttől fölfelé törölni ezt a modult.

Így van 3k köre a kezdőnek, hogy rájöjjön, nem szabad kimenni full sereggel támadni, ha pedig kimegy, fel tudja fogni a követkemények súlyát is!

...amik összahasonlíthatatlanul súlyosabbak lesznek a javaslatod szerinti <3K kör után. és aki nem játszott a régi rendszerben, az nem is igen fog rá számítani, és meg fogja lepni ahogy minden sereg alulról jön be azzal ellentétben amit 4 hónapig megszokott. ez a meglepetés eléggé súlyos és több mint kellemetlen lesz! szerintem ez annyira alpvető része a játéknak, hogy teljesen egységesen kell működnie.

Kisbér 12-04-2006 10:13

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50272)
...amik összahasonlíthatatlanul súlyosabbak lesznek a javaslatod szerinti <3K kör után. és aki nem játszott a régi rendszerben, az nem is igen fog rá számítani, és meg fogja lepni ahogy minden sereg alulról jön be azzal ellentétben amit 4 hónapig megszokott. ez a meglepetés eléggé súlyos és több mint kellemetlen lesz! szerintem ez annyira alpvető része a játéknak, hogy teljesen egységesen kell működnie.

Jó, akkor azt mondom, hogy 1500 heki felett nem lépne be ez a modul...
Ez így milyen 5let?
És amint átléped az 1500-as határt, nagy piros felirat jelentkezik, ahol -ha eddig nem tudtad volna- elolvashatod az új szabályt, ami már rá is érvényes...

Remedy 12-04-2006 10:18

Ok, kiirtam a szavazast. Sajnos csak 100 karakter lehet egy valasztas, ezert rovidebb a kelletenel. Kiskapu azt jelenti, hogy regebben is lehetett ezt megvalositani, ami most van, ha benn voltal az oriban, es csinaltal vmit...

de szentem max 0,5%-a csinalt az embereknek ilyet, en pl meg sosem hallottam rola :) erre utal hogy most ezt a kiskaput be kene zarni, es ugy visszarakni a regi rendszert, szerintem az mindenkinek jo lenne.

Lehet tobbre is szavazni, de az 1 es 2 nyilvan kizarja egymast :)

Jo szavazast! :)

All times are GMT +1. The time now is 07:29.