Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mért nincs katonapiac 5/Q-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1062)

Csokibácsi 11-25-2006 22:56

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 46409)
Én csak viszonyítok Sok a pénzem mert sok a fölösleges tudomány tekercs
De nem tudom mire költeni
És még majdnem 3000 katonát tudnék képezni ha ennyit tudnék venni már mehetnék is feljebb

Vegyél tekercset. Sokat.

Liza itt is... 11-25-2006 23:22

aki tudja a J-s infókat, az elgondolkozik elég sok mindenen;)

Synkel 11-25-2006 23:24

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 46414)

Mondd azokat a J-s infókat, ne ködösíts:)

Harcosok 11-26-2006 04:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45730)
Harcosok, egy fémárat is mondj, és esetleg építhetsz kovácsot, ha a fémár nem 3-4 ezres :)
Vagy sőt mi több: lophatsz fegyvert is :) 200 hekin még lehet sztem.

Na ennek sincs sok értelme amit mondasz:)

De a megszerzett fegyot el is lehet adni....És a lopott cucott nem ugy kell venni,hogy jaj ez semmit nem ér:)Eladod kereken ugyanannyit kapsz mintha annyit megvennél:)
Ja és törpével talán már néga hasznosabb 1kovács mint 1 könyvtár:)

DE ha 50k is egységenként a haszon ugyis kiszámolom:
7.8*50k 390k hazson 1 házon 20kör alatt(és még a képzési árat sem számoltam:D)
3900aranynak kell lenni a tekinek+az irási díj akkor 4000mondjuk...És annál jóval feljebb van:)
DE most komolyan mit kell erröl beszélni??
Még egy ember többet keres fegyotermelésen mint katontermelésen egy törpe:)
Tekiirásról meg már nem is beszélve....
Drágakőnek szerintem köze nincs ehez:)Átlag faj ha drágakővezik:7*2000*20=280k 20kör alatt+a tekik:)
Ugyhogy még ezt is jobban megéri termelni...
De nem ezt éri meg legjobban:)

Kajatermelés is megéri:)Bár a tekiirás jobban...

Nem éri meg kész ez van:)Ha meg 2k lenne a teki ára meg mindené alacsony ugy már megérné katonát termelni.... DE utána meg az lenne jaj de sok idő elég zsét szerezni jaj de sok idő:)

Harcosok 11-26-2006 04:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 45755)
Itt a válasz mindenkinek aki kevesli a sereget a piacon. Olyan mondta, aki lassúban játszik. Ha nem éri meg, nem éri meg, és kész:)
Mondjuk a magam részéről folyamatosan termelek katonát, ha nem képezem tovább, akkor eladom, de semmiképp nem hagynék ki egy ilyen bevételi forrást.
A jelek szerint Q-ban, mindenki továbbképzi vagy elfedezi a katincsokat, ezért nem termelődik felesleg ami piacra kerülhetne. Ezen nem változtatna jelentősen az sem, ha 1M-ért is lehetne adni, csak az utalás lenne valamivel gyorsabb...
A drágakő pedig egy érdekes téma, ha akarjátok, le tudjátok nyomni az árát elméletileg, de a jelek szerint a többséget nem zavarja.

A szövim szinte minden nap vesz vagy 100egységet a piacon:)Ugyhogy nem full üres....
Ja és szerintem itt nem nagyon van az,hogy nincs helye valakinek valahol:)
Mert mire bemaxol már kivánkozik további hekit szerezni:)

Harcosok 11-26-2006 04:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45809)
Azért én arra kivancsi lennek, hogy a lassu csopisok hany orankent neznek be az orijukba :) Életfa mesélt anno arrol, hogy pl. vannak napok amikor nem tud jatszani, de szerintem eleg sok jatekos a lassuban is belep napi 5-6 alkalommal eltero idokben, igy vegulis koronkent ranez az orira :)

Én special péntek délután 14:05 perc-töl vasárnap reggel 5:17-es percig nem voltam gépnél:)
(ja és honnan tudom ilyen pontosan??? onnan,hogy pénteken akkor kellett elmennem ottholról ...És ma 5ora 17kor kelltem első utam a géphez szólt)

Harcosok 11-26-2006 05:00

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 46414)

MIn is kellene gondolkozni?:)És nem nagyon gondolkoztam:D
(én vagy 2hete tudtam J-s infokat)

Ati 11-26-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46421)
Na ennek sincs sok értelme amit mondasz:)

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46422)
A szövim szinte minden nap vesz vagy 100egységet a piacon:)Ugyhogy nem full üres....

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46423)
Én special péntek délután 14:05 perc-töl vasárnap reggel 5:17-es percig nem voltam gépnél:)

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46424)
MIn is kellene gondolkozni?:)És nem nagyon gondolkoztam:D

Van egy külön "Harcosok" topic, az ilyen totál offtopic dolgokat kéretik ott fejtegetni, és nem a többi -- értelmes -- témát szétoffolni. Köszönöm.

Liza itt is... 11-26-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 46440)
Van egy külön "Harcosok" topic, az ilyen totál offtopic dolgokat kéretik ott fejtegetni, és nem a többi -- értelmes -- témát szétoffolni. Köszönöm.

A számból vetted ki a szót Ati!:D
Nagyon köszi...
Harcosok megfogalmaznád 1 mondatban a lényeget?

Bogár 12-04-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 45755)
A drágakő pedig egy érdekes téma, ha akarjátok, le tudjátok nyomni az árát elméletileg, de a jelek szerint a többséget nem zavarja.

szeretnék azon lenni, de sztem 1 ember nem változtathat ezen. az a baj a többséggel, hogy mind kezdők, és nekik tökéletesen megfelel a 2000-es drágakőár.
ezen kivül Ati írta az 1 orira eső pénzmennyiséget. mivel itt 3 óránként telnek a körök, talán az lenne a normális, ha 3* kevesebb lenne ez a pénzmennyiség a csoportban, mint a normálban... javítsatok ki, ha nem így van...

egyébként Liza kb. ua. mint Harcosok, csak a másik nem képviselője. szánalmas.

All times are GMT +1. The time now is 22:15.