![]() |
Quote:
|
aki tudja a J-s infókat, az elgondolkozik elég sok mindenen;)
|
Quote:
Mondd azokat a J-s infókat, ne ködösíts:) |
Quote:
De a megszerzett fegyot el is lehet adni....És a lopott cucott nem ugy kell venni,hogy jaj ez semmit nem ér:)Eladod kereken ugyanannyit kapsz mintha annyit megvennél:) Ja és törpével talán már néga hasznosabb 1kovács mint 1 könyvtár:) DE ha 50k is egységenként a haszon ugyis kiszámolom: 7.8*50k 390k hazson 1 házon 20kör alatt(és még a képzési árat sem számoltam:D) 3900aranynak kell lenni a tekinek+az irási díj akkor 4000mondjuk...És annál jóval feljebb van:) DE most komolyan mit kell erröl beszélni?? Még egy ember többet keres fegyotermelésen mint katontermelésen egy törpe:) Tekiirásról meg már nem is beszélve.... Drágakőnek szerintem köze nincs ehez:)Átlag faj ha drágakővezik:7*2000*20=280k 20kör alatt+a tekik:) Ugyhogy még ezt is jobban megéri termelni... De nem ezt éri meg legjobban:) Kajatermelés is megéri:)Bár a tekiirás jobban... Nem éri meg kész ez van:)Ha meg 2k lenne a teki ára meg mindené alacsony ugy már megérné katonát termelni.... DE utána meg az lenne jaj de sok idő elég zsét szerezni jaj de sok idő:) |
Quote:
Ja és szerintem itt nem nagyon van az,hogy nincs helye valakinek valahol:) Mert mire bemaxol már kivánkozik további hekit szerezni:) |
Quote:
(ja és honnan tudom ilyen pontosan??? onnan,hogy pénteken akkor kellett elmennem ottholról ...És ma 5ora 17kor kelltem első utam a géphez szólt) |
Quote:
(én vagy 2hete tudtam J-s infokat) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nagyon köszi... Harcosok megfogalmaznád 1 mondatban a lényeget? |
Quote:
ezen kivül Ati írta az 1 orira eső pénzmennyiséget. mivel itt 3 óránként telnek a körök, talán az lenne a normális, ha 3* kevesebb lenne ez a pénzmennyiség a csoportban, mint a normálban... javítsatok ki, ha nem így van... egyébként Liza kb. ua. mint Harcosok, csak a másik nem képviselője. szánalmas. |
All times are GMT +1. The time now is 22:15. |