![]() |
[quote=régens;65207]Gabóca esetleg nem egyedül
edu meg egy vagy 2 haverja Croissant és a párja Vuk szegedről egyedül Ulan a párjával stil azt mondta NEM JÖN:(( én és a lányom már biztos azt majd kiderül meg a kedves a fiával kettő barátom jelezte szivesen kijönne a feleségével azt hiszem ők is jönnek:) eddig 23 - 25 fő a szállással nincs még gond:) meg gizelle jön a párjával slady buszval és a tejus nem jön senkivel:)):D :D |
erre még nem kaptam választ:
Quote:
|
"és a tejus nem jön senkivel:)):D :D"
hát nem hát,hijába igérgecc engem reggelire már megint:P majd legközelebb:D amúgy meg dodoznom kell szombaton,mint utólag kiderült:S |
Quote:
Hiszen azon a telefon számon elérsz amit beirtam amikor pénteken itt lesztek ill, ott lesztek a visontai elágazóban és jól felvezetlek titeket is:)) ez nem volt sámomra kérdés! a szállás meg van oldva ahogy azt megbeszéltük:)) istvan |
okés, akkor még csak 1 kérdés:
mikorra érjünk oda pénteken??? délelőtt? délben? délután? magyarul: mikorra jó Neked? |
Quote:
Szerintem ha egyszer felhivnad, az osszes kerdesedre rogton valaszt kapnal :) |
Quote:
kijönni elétek viszont ki tudok:) |
Quote:
Különösen érdekes a közbevetés olyasvalaki részéről, aki bevallottan paranoiás... |
Sajnos a lábam nem javul, nem biztos hogy így el tudok menni... Pedig nagyon készültem. Remélem hamarosan bepótoljuk duplán!!!
|
Quote:
sorry! |
All times are GMT +1. The time now is 23:00. |