![]() |
Quote:
|
Quote:
Tudok arról a néhány szóbeli mnt-ről :) |
Quote:
REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát. nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan |
Quote:
Személyes véleményem a vezér a főnök !! Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával .. De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem :))) |
Quote:
És egyetértünk, ha nincs egy vezér, aki összetartja a csapatot, akkor akkor az szét fog hullani. Ha mindenki a saját feje után megy, abból sose fog kisülni semmi jó. Figyelni kell egymásra, és együtt cselekedni. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Én nem így látom ezeket a dolgokat. Megpróbálsz belemagyarázni dolgokat, de attól még nem úgy vannak.
olcsó volt a kati, nem fogom eladatni egy klánszabi miatt a tartalékot. 3 órás szabik voltak, arra a 10 mp-re visszalehetett jönnie az illetőnek szabiról minden probléma nélkül. Más sem tette volna. De neked csak a kötözködésen és a síráson járt az eszed, ennyi. és ezzel a véleményemmel nem voltam egyedül a klánban, sőt... a morállal sem volt gond, mert épp akkor ütöttünk klánt is... Egyedül, csak miattad hagytam ott a klánt, én nem fogok marhaságokon vitatkozgatni. Ennyi a történet. Mi az hoyg nem tetszett? mindenki el volt hűlve, hogy mit garázdálkodsz belső fórumon, én még sem raktalak ki a klánból, pedig megérdemelted volna, inkább eljöttem. Szó sem volt róla, hogy nem tetszett, inkább az, hogy nem tőled vártam ilyet. Mivel téged kedveltelek Laci utána legjobban. Plusz, ez az abba hagyom a játékot dolog is az elejétől látszódott, érződött rajtad, hogy kamu az egész. 100%-ig biztos voltam benne. És igazam is lett |
2011-06-06 19:01:09 PetiKE :) (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától.
grat |
Quote:
Jó lenne tudni, mennyibe kerult ..... Jó lenne tudni, mennyibe kerult ..... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |