Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kutyuleee 06-06-2011 00:20

Kedves barátok, ellenfelek és többiek.
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam.
Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás.

Ghosti 06-06-2011 05:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288263)
Pool:
Ha Judittal nem úgy alakulnak a dolgok, akkor még mindig a Csak egyben lennék

Miert nem mondod meg az igazat nincs benne semmi. Azutan hogy Bagoly nyugdijazta magat leestunk mint klan a sargafold ala. En megszoltam hogy tul sok a problema, ezt nem igy kell csinalni, ha nem eros kezzel fogod meg akkor megszunik a klan letezni, neked ez nem tetszett es arrebb alltal:) Barmikor vissza johettel volna, a te dontesed volt hogy elmentel.

Pool 06-06-2011 06:29

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288291)
konnyités alatt azt erted hogy az aktuális lépési feltétel be lett fagyasztva fix hekire ? :D
szerintem te is ugyanugy 3-4k hekirol fordulva szerezted az elso személyiségeidet
én emléxem rá mikor uj voltam es a szovim/mentorom oromkodve mesélte hogy a ketteskéje már 4k heki folott van A-ban :D
egy olyan emberkétol aki uj és éphogy top30al lépkedve feljutott A-ba 1600-pár hekivel hogy várhato el 9k heki teljesitése ?
ha azt mondod hogy ez természetes akkor ugylátszik te is elfelejtetted milyen volt kezdonek...

Pontosan én voltam az, aki elindította azt a Megbeszélést, aminek a végén született meg a könnyített fordulás, mint lehetőség...
Rám egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem viselem szívemen a kezdők és a kevés idővel rendelkezők sorsát A-ban (olvasd el, amiket abba a topicba írtam és meglátod)
De valahol meg kell lenni egy egyensúlynak, nem lehet Kezdő 1/A és Profi 1/A csoportról beszélni...

vityu 06-06-2011 08:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288293)
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam.
Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás.

Nagyon ajánlom, hogy ne végleges legyen! :)
Ha majd megkerested az első 1milliót, ha a magánéled játék mellett is halad, ha az utolsó vizsgát is letudtad, akkor jussunk eszedbe.

Tsobi 06-06-2011 09:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288293)

A Királylányka várja vissza hűséges ebét, annyi szent. :)
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást)

Kutyuleee 06-06-2011 11:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288300)
A Királylányka várja vissza hűséges ebét, annyi szent. :)
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást)

így befejezetlen a dolog, hogy szk-n maradok, tudod ez még foglalkoztatni fog majd, hogy visszajöjjek:D

Kalapácska 06-06-2011 14:00

Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel....
Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan ....
Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :)
Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi ....
Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD

Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat ....
Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat .....
1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D

Kutyuleee 06-06-2011 14:40

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288311)
Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel....
Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan ....
Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :)
Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi ....
Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD

Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat ....
Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat .....
1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D

Te még nem játszottál A-ban, vagy nem figyelgettél akkor még, amikor a Csak 1 maradhat elkezdte a hiéna tevékenységét:) azt az időszakot leszámítva, amikor Dragi életet vitt a klánba, nem voltak túl aktívak. de nincs ezzel gond, mindenki úgy boldogul ahogy tud. nekem ha egyszer visszatérek még ott lesznek mindig a célpontok között, de nem a lehiénázott föld miatt, bár az is idegesített, hanem az akkori gerinctelenségük miatt. Hozzáteszem, akkor még nem volt meg sem az új fedezési törvény, sem pedig a klánkedvezmény, így elég költséges volt egy klántámadás kivitelezése a topban, az akkori szakadék tetejéhez érkezve, beváltuk egy ori kirakását és elég sok föld leadását, cserébe 4klánütésért. A csak 1 maradhattal lebeszéltünk egy szóbeli mnt-t, mivel klánban nem voltunk egymásra veszélyes helyen, viszont nem szerettünk volna egyéniben is harcolni. ez meg is lett tárgyalva, elfogadták. Ezekután a 2. ütésnél és utána folyamatos hiéna seregeket kaptunk tőlük. Nálam ezért vannak a halállistán.

Kalapácska 06-06-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288312)
Te még nem játszottál A-ban, vagy nem figyelgettél akkor még, amikor a Csak 1 maradhat elkezdte a hiéna tevékenységét:) azt az időszakot leszámítva, amikor Dragi életet vitt a klánba, nem voltak túl aktívak. de nincs ezzel gond, mindenki úgy boldogul ahogy tud. nekem ha egyszer visszatérek még ott lesznek mindig a célpontok között, de nem a lehiénázott föld miatt, bár az is idegesített, hanem az akkori gerinctelenségük miatt. Hozzáteszem, akkor még nem volt meg sem az új fedezési törvény, sem pedig a klánkedvezmény, így elég költséges volt egy klántámadás kivitelezése a topban, az akkori szakadék tetejéhez érkezve, beváltuk egy ori kirakását és elég sok föld leadását, cserébe 4klánütésért. A csak 1 maradhattal lebeszéltünk egy szóbeli mnt-t, mivel klánban nem voltunk egymásra veszélyes helyen, viszont nem szerettünk volna egyéniben is harcolni. ez meg is lett tárgyalva, elfogadták. Ezekután a 2. ütésnél és utána folyamatos hiéna seregeket kaptunk tőlük. Nálam ezért vannak a halállistán.

Szóbeli mnt-t nagyon meg kell válaogatni kivel köt az ember ....
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :)))
Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :)
Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ...

Kutyuleee 06-06-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 288314)
Szóbeli mnt-t nagyon meg kell válaogatni kivel köt az ember ....
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :)))
Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :)
Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ...

ohh dehogynem tettük, csak elötte a klánütések voltak az elsődlegesek. késöbb egyéniben végig küzdöttem magam rajtuk:) nem volt könnyü, mert az inaktivitás ellenére 0-24 órás klán, és nagy tudásu játékosok vannak benne. csak vhogy az ambíciokkal voltak gondjaik már akkor is.

All times are GMT +1. The time now is 09:43.