![]() |
Kedves barátok, ellenfelek és többiek.
Nem véletlenül ide írom ezt, mert az elmúlt 3évben szinte csak A-ban játszottam. Egy időre visszavonulok az aktív játéktól, nem tudom meddig, de nem engedhetem meg magamnak,hogy maradjak. Sajnos egy nap 24 óra, és ebbe kéne belesüretni a tanulást, a pénzkeresést , a magánéletet, és a játékot. Ez nem sikerült az utobbi 1-2hétben,főleg hogy nem volt rendes netem itthon, így azt a döntést hoztam hogy visszavonulok. nincs annyi időm, amit a játék és a klántársaim megérdemelnének, és emiatt elkezdett szét is hullani. Szeretném minden játékostársamnak megkösszönni az elmúlt éveket, még akkor is,ha biztos hogy nem végleges a visszavonulás. |
Quote:
|
Quote:
Rám egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem viselem szívemen a kezdők és a kevés idővel rendelkezők sorsát A-ban (olvasd el, amiket abba a topicba írtam és meglátod) De valahol meg kell lenni egy egyensúlynak, nem lehet Kezdő 1/A és Profi 1/A csoportról beszélni... |
Quote:
Ha majd megkerested az első 1milliót, ha a magánéled játék mellett is halad, ha az utolsó vizsgát is letudtad, akkor jussunk eszedbe. |
Quote:
(mondjuk egy fordulással megkoronázhattad volna ezt a példás pályafutást) |
Quote:
|
Nem értem mi ez a folyamatos cirkusz a hiéna körül van volt és lesz is mindig is ....
Az orkokat meg sűrűn hiénáza mindenki előszerettel.... Az ork miért ne hiénézhatna másokat le ? Hiszen őt is hiénázák folyamatosan .... Egyszerűen fel kell készülni a hiénára és enyi :) Anyit szidja mindenki a csak egy maradhat klánt pedig a pálmát az áki, balázs peti stb üss má le valakit viszi .... Na persze nem olyan régen ők is megkapták a magukét érte ha nem tévedek :DD Valaki pár oldallal ezelőt emlegette a 12 fős klánokat .... Neki üzenem , hogy jelenleg nem tudom a felállásunkat ..... 1 biztos a főklán még megvan , kisklánokat meg mindenki fantáziájára bízom :D |
Quote:
|
Quote:
Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen és nem kapták le őket :))) Tavaly februártól játszok csak az A-ban pontosabban most ott sem :) Mondjuk az általad említett események után tuti rájukmentem volna valamilyen formában , gondolom ti nem tettétek ezért kaptatok még pár sereget ... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43. |