![]() |
Érdekes mindkét oldal... Félelmetes. Írtam egy megjegyzést egy ütéshez, és eddig vezetett? :O Már megbántam, hogy beírtam, mert az emberek itt egymás haját tépik lassan.
Nyugi van már. Mindenki úgy kátszik, ahogy akar, és senkinek a véleményét nem fogja megváltoztatni, hogy minél többször mondjuk el ugyanazt, legyen az az, hogy ne hiénázz, vagy az, hogy hiénázz, mert miért ne... |
Quote:
Pool: Ha Judittal nem úgy alakulnak a dolgok, akkor még mindig a Csak egyben lennék |
Nah, én meg pl. sose hiénáztam, mert minden egyes hekimet "felfedeztem"...
Mikor katonákkal, mikor lovakkal :D Szóval tiszteljétek bennem az 1/A Morális Királyát....:D |
Quote:
ha neked meg annyit számit a becsuleted hogy horror ido alatt sem érsz fel a topba mert hos lovagot játszol akkor max egy ironikus gratulát kaphatsz :) félre ne érts nem sertegetni akarlak de pl d-ben is mikor utottelek, lehet nem volt tul szép bár a neved miatt támadtalak legfoképp mert a "ben lehetek ha ugy adodik" orinév egy felhivás volt keringore részemrol(és a hasonlo nevu orikat szeretem minél távolabb tudni magamtol) de az ingyen foldet se kell megvetni, lehet hogy azok a foldszerzések jobban esnek 100szor mikor szembejonnek es mégis én jovok ki jobban a csatábol de akkor sem volt egy kis lelkiismeretfurdalásom sem mikor te hagytad hogy 4szer beverjelek egymásután azt elvigyem vagy 20k hekidet az én orim azota tobb mint a duplájára nott kozvetve amiatt hogy a termid levertem a hiénaszeru termiverésre egy kicsit se vagyok buszke de utana pont ebbol kifolyolag sikerult egy tok fasza kis harcba belebonyolodni a késobbiekben egy olyanba ahol bizony szembejott az ellen ha akkor a seggemen ucsorgok még mindig 80k hekis lenne az ori ezzelszemben egy db heki fedezése nélkul 168k hekis most az az ori xar volt az orid felépitése azt még sajnáljalak is mert nem tudtál érdemben védekezni ? :D miért is ? ez nem a máltai szeretetszolgálat vagy teréz anyu hanem egy játék amit foldre jáccanak !!! nekem is fontos a becsulet amennyire lehet mindig probálom korrekten rendezni az ugyeket de az ingyenfoldet se fogom soha megvetni mert xy azt mondja hogy genyoság határozottan jobban lehet haladni ha nem válogatsz a célpontok kozott es nem jáccol terézanyut erre a te a-s pályafutásod az élő példa hogy ha tul joindulatu az ember akkor loxart se halad elore csak toporog egyhelyben |
amugy az a legvicceseb az egészben hogy azok akik rendszeresen reklamálnak a hiéna miatt azok is ugyanugy betolják 8 sereggel 5os szinten a kitámado hullát es csak annyit mondanak hogy : na a hulye zombi fullra kitámadott
és nem ostorral verik magukat veresre "mekkora genyláda vagyok" cimszoval és ilyenkor jon a kérdés hogy mi a kulonbség akozott hogy 2-3-400hekin hiénázol vagy 10ezer hekin ? mert szerintem semmi ha tiszteled annyira az ellenfelet nem mész ki ugysem ha meg utálod ugyis kimész ezért vagyok ki olyankotol hogy némelyik klán akkor is reklamál a hiéna miatt mikor elotte 3 feltorekvo orijuk is betolta a hiénának kikiáltottakat ok meg mekkora xarrágók hogy vissza mernek belole hiénázni jo vicc csak néha azt sem kéne figyelmen kivul hagyni hogy bizony sok hiénának van elozménye is (és lehet nem is tudod hogy miért mert akkor pl még nem voltál ott) |
Jack, ne sértődj meg, de D-ben egy orival jártam, egy SenkiCsászárossal, és még 10k heki fölé sem mentem, valakivel keversz. A-ban pedig nem részletezném, hogy miért nem haladok :)
|
Quote:
pedig mintha beninek hivták volna annak az orinak a gazdáját is :) de ha nem te vagy akkor is helytállo a példa hogy miért eri meg beiktatni 1-1 hiénát ha szerencsed van még hekit is duplázhatsz azzal hogy más kornyékre érkezel ahol esetleg konnyebben szerzed meg a kovetkezo adag foldet.. |
Quote:
|
Quote:
igazábol A-ban rohadt sok pénzbe tud kerulni felmenni topba ezért én azt is meg tudom erteni hogy sporolásbol az emberek eleresztenek pár hiénát orkal is ki tudja azt az orkot is hányszor hiénázták le elotte igazábol szerintem egy kezdobbnek számito elso vagy második korét nyomo ujonctol pl tul nagy kovetelmény a 9k heki es ez tény a játékosok 5%-a se tanul meg ennyire jáccani elso két korben hogy elvarhato legyen ez nekem az anarchos rendszer 100szor szimpatikusabb hogy ott egy szemmel 4k hekin már tudsz fordulni ezzel szemben egy 6-os 7eskének már 10k hekin se telik a top az egy korrekt rendszer nincs diszkriminácio mindenkitol annyit várnak el ami teljesitheto 24/7 gepnélulés nélkul is es minel nagyobb számod van annál szigorubb nem ez a 10szemmel is ugyanaz a feltétel mint 1 szemmel agyrém szerintem ezeknek is koszonheto kozvetve a sok elf és a sok hiéna is es az is hogy a kieső, kiöregedö játékosreteg helyére nem érkezik utánpotás |
sztem is A-ban tul nagyok az elvarasok ami mar erezhetoen a jatek rovasara megy.:(
|
All times are GMT +1. The time now is 21:23. |