Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Sami 06-05-2011 13:22

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288249)
Én csak azt nem értem , hogy miért kell vitázni a hiénán ?
Speciel sosem hiénáztam A-ban ,de kaptam "hiénát" a Chaostól , és nem 900-1000 hekit vesztettem

Kitől? Ez az egyik. Én inkább hallgatnék a helyedben...
Másik dolog meg, ezt azóta már 10-szeresen visszahiénáztad rajtam.
Egyébként én meg még mindig azt mondom, hogy a játék része. Persze én se örülök neki amikor lehiénáznak, de hozzátartozik a játékhoz. Sehol nincs tiltva tudtommal...

GenXter 06-05-2011 13:30

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288251)
Kitől? Ez az egyik. Én inkább hallgatnék a helyedben...
Másik dolog meg, ezt azóta már 10-szeresen visszahiénáztad rajtam.
Egyébként én meg még mindig azt mondom, hogy a játék része. Persze én se örülök neki amikor lehiénáznak, de hozzátartozik a játékhoz. Sehol nincs tiltva tudtommal...

Akkor történt amikor bevertük Takival az Örült nők ketrecét és a Chaos amigos elé estünk 2 körre ,akkor kaptunk tőletek "klánhiénát"
Sztem akkor is gratuláltam/gratuláltunk és nem szidkozodtunk

Ha nem emlékeznél ,megkerestem neked,de csak neked :D

2010-08-20 01:01:10 Chaos Amigos (#3896) támadást indított MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3670 hektár földet.
2010-08-19 23:01:12 MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2667 hektár földet.
Grat!

GenXter 06-05-2011 13:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288250)
Én ezért tudok mondani példát a Te hiéna voltodra. :)

Szivesen olvasnám én is,nagyon kiváncsi vagyok rá
Remélem legalább 1-t be tudsz másolni

Robicsek 06-05-2011 13:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288241)
Ghosti, igen egy párszor kirakták a klántársaim amikor legnagyobbat ütöttem, de én egyszer nem hiénáztam. Szerintem különbség van a kettő között...

Ez mar tenyleg hihetetlen h itt a Hoditoban mennyi szent ember van...

Nem ertem hogy egyaltalan miert is kene itt akarkinek megfelelnie Vityueknak vagy miert is kene hosiesen hoditozni...2011ben ez a trendi??Csak nagy hosies csatakatat vivunk a konnyu fold mar nem is kell senkinek mert jajj ugyan szegeny ellenfelemnek mi lesz a lelkivilagaval..

Nem ertem tenyleg h mi ez a nagy becsuletesseg hirtelen...Vagy csak az szamit ha a Csak egy klanbol valaki hienzaik?Miert is kene nekunk ugy jatszani h az mindenkinek megfeleljen es tetszen...

Tsobi 06-05-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288253)
Szivesen olvasnám én is,nagyon kiváncsi vagyok rá

Nem rémlik, hogy egyszer a Látnok 1 körös, nem felénk tartó klánseregét díjazandó 2 sereggel is rámentél Papóra? :)

Sami 06-05-2011 14:43

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288252)
Akkor történt amikor bevertük Takival az Örült nők ketrecét és a Chaos amigos elé estünk 2 körre ,akkor kaptunk tőletek "klánhiénát"
Sztem akkor is gratuláltam/gratuláltunk és nem szidkozodtunk

Ha nem emlékeznél ,megkerestem neked,de csak neked :D

2010-08-20 01:01:10 Chaos Amigos (#3896) támadást indított MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3670 hektár földet.
2010-08-19 23:01:12 MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2667 hektár földet.
Grat!

Igen, ez így volt.

GenXter 06-05-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288255)
Nem rémlik, hogy egyszer a Látnok 1 körös, nem felénk tartó klánseregét díjazandó 2 sereggel is rámentél Papóra? :)

Ha rémlene ,akkor megirtam volna :)

Ghosti 06-05-2011 15:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288234)
Célpont: heineken beer (#603338)
Távolság: 150 kör

Köszi! :o

Lessz O meg kozelebb is, mindentol fuggetlen jon fel nagyon szepen:)

Ghosti 06-05-2011 16:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288237)
Sziasztok,

örülnék ha leszállnátok a Csak egy maradhat klánról. Miért kell vityunak és másnak is állandóan velük szórakozni? Találjatok már más elfoglaltságot magatoknak.

Hex ez nagyon szep toled:) De voltal velunk tudod mi a helyzet es azt is tudod hogy azt senki nem mondhassa hogy csak hienazunk, mert ment ki tolunk boven teljes sereg is, en mar nem is emlekszem mikor voltam kinnt utni ugy hogy ne kisert volna valaki, vitatkozom rajta? Nem. Aztan ha nem hienaznak akkor meg szetegetnek meg miegymas es ugy kuldik a sereget, akkor az jobb? Akkor elkezdunk vitatkozni azon? Ez mind benne van a jatekban.
Aztan ha szidnak bennunket legalabb tudjuk hogy valamit jol csinaltunk mert merges az ellen:)

Redback 06-05-2011 16:06

Quote:

Originally Posted by Robicsek (Post 288254)
Ez mar tenyleg hihetetlen h itt a Hoditoban mennyi szent ember van...

Nem ertem hogy egyaltalan miert is kene itt akarkinek megfelelnie Vityueknak vagy miert is kene hosiesen hoditozni...2011ben ez a trendi??Csak nagy hosies csatakatat vivunk a konnyu fold mar nem is kell senkinek mert jajj ugyan szegeny ellenfelemnek mi lesz a lelkivilagaval..

Nem ertem tenyleg h mi ez a nagy becsuletesseg hirtelen...Vagy csak az szamit ha a Csak egy klanbol valaki hienzaik?Miert is kene nekunk ugy jatszani h az mindenkinek megfeleljen es tetszen...

Ha Neked ennyit számít a becsületed, akkor játssz úgy, ahogy akarsz ;)

Szerk.: Kérdezem én, ha egy játékban nem tudnak az emberek tisztességesen és becsületesen játszani, akkor miben lelik örömüket? Valaki írja már le mire jó az ingyenföld?

All times are GMT +1. The time now is 18:03.