![]() |
Quote:
Másik dolog meg, ezt azóta már 10-szeresen visszahiénáztad rajtam. Egyébként én meg még mindig azt mondom, hogy a játék része. Persze én se örülök neki amikor lehiénáznak, de hozzátartozik a játékhoz. Sehol nincs tiltva tudtommal... |
Quote:
Sztem akkor is gratuláltam/gratuláltunk és nem szidkozodtunk Ha nem emlékeznél ,megkerestem neked,de csak neked :D 2010-08-20 01:01:10 Chaos Amigos (#3896) támadást indított MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3670 hektár földet. 2010-08-19 23:01:12 MEGALOMÁNIÁS LÁMAKÖPET (#3989) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2667 hektár földet. Grat! |
Quote:
Remélem legalább 1-t be tudsz másolni |
Quote:
Ez mar tenyleg hihetetlen h itt a Hoditoban mennyi szent ember van... Nem ertem hogy egyaltalan miert is kene itt akarkinek megfelelnie Vityueknak vagy miert is kene hosiesen hoditozni...2011ben ez a trendi??Csak nagy hosies csatakatat vivunk a konnyu fold mar nem is kell senkinek mert jajj ugyan szegeny ellenfelemnek mi lesz a lelkivilagaval.. Nem ertem tenyleg h mi ez a nagy becsuletesseg hirtelen...Vagy csak az szamit ha a Csak egy klanbol valaki hienzaik?Miert is kene nekunk ugy jatszani h az mindenkinek megfeleljen es tetszen... |
Quote:
|
Quote:
Igen, ez így volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aztan ha szidnak bennunket legalabb tudjuk hogy valamit jol csinaltunk mert merges az ellen:) |
Quote:
Szerk.: Kérdezem én, ha egy játékban nem tudnak az emberek tisztességesen és becsületesen játszani, akkor miben lelik örömüket? Valaki írja már le mire jó az ingyenföld? |
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |