Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Tanuló 06-04-2011 14:12

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 288199)
2011-06-03 12:01:08 heineken beer (#603338) elfoglalt 459 hektárt SAJÁTFŐDEM (#468542) országától.

gratta Heini!

Pl erről beszéltem, a hiénakirályt nem kell dicsérni, vigye a földet, és maradjon csöndben.

vityu 06-04-2011 14:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288198)
Már miért lenne az?
Én, mint jó kommunista vallom a fent nevezetteket és ezek szerint is cselekszem, ill. ha épp klánvezér vagyok el is várom ezt a fajta harci szellemet a többiektől. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak fel kell adni az ingyen föld illúzióját és időnként összeszorítani a fogsorunkat.

Azért utópia, mert leírtad egy ideális csoport játékmódját. Ebben a csoportban mindenki lovag és úriember. Viszont az A nehéz csoport. Sokan nem látják a kiutat (a 9000hektárt), ha esélyük van földet szerezni, és ezzel közelíteni a fényhez, akkor aktivitástól és az ettől is függő fajtól függően menni fognak. Plusz ehhez még hozzá jön a játékos aktuális állapota, a hiénázható játékossal való viszonya, stb.
Kétlem, hogy nem fog kimenni egy éjszaka nem aktív törpe egy rivális klántag kitámadására. Viszont egy 24órában elérhető orknak nem lételeme, hogy egy semleges országra kimenjen. Ha ellenséges klántag lehet a célpont, akkor jön be az aktuális idegállapot :)

Merengő 06-04-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288189)
Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.

butaság, mondom ezt úgy, hogy emlékeim szerint egyszer sem hiénáztam A-ban (talán egyszer egy bigest akartam de nem emlékszem végül kimentem e rá). olyan országot kell építeni ami képes a védekezésre is, nem csak a full sereggel kimegyek aztán beverek egy elfet és kész.

Ghosti 06-05-2011 01:22

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 288206)
Pl erről beszéltem, a hiénakirályt nem kell dicsérni, vigye a földet, és maradjon csöndben.

Amig minden mas szovibol ide ki lehet masolni a szovitars eredmenyeket amikor kikerul a legjobbak koze, addig mi sem maradunk csondben! Ha nem vetted volna meg eszre nem is O irogat ide hanem a tarsai:) Mar par napja ide irtam hogy akinek nem tetszik nyergeljen fel.

Tsobi 06-05-2011 04:25

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 288233)
Mar par napja ide irtam hogy akinek nem tetszik nyergeljen fel.

Célpont: heineken beer (#603338)
Távolság: 150 kör

Köszi! :o

Hex 06-05-2011 08:46

Sziasztok,

örülnék ha leszállnátok a Csak egy maradhat klánról. Miért kell vityunak és másnak is állandóan velük szórakozni? Találjatok már más elfoglaltságot magatoknak.

Redback 06-05-2011 09:25

Ghosti, igen egy párszor kirakták a klántársaim amikor legnagyobbat ütöttem, de én egyszer nem hiénáztam. Szerintem különbség van a kettő között...

Pool 06-05-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288237)
Sziasztok,

örülnék ha leszállnátok a Csak egy maradhat klánról. Miért kell vityunak és másnak is állandóan velük szórakozni? Találjatok már más elfoglaltságot magatoknak.

Gondolom, nem szórakozásból...
Az én klántársaimra is állandóan próbaseregeztek, meg hiénáztak, amikor meg lett volna valami, szétfutottak...
Szerintem okos lépés volt onnan eljönnöd...

GenXter 06-05-2011 13:11

Én csak azt nem értem , hogy miért kell vitázni a hiénán ?
Speciel sosem hiénáztam A-ban ,de kaptam "hiénát" a Chaostól , és nem 900-1000 hekit vesztettem

Tsobi 06-05-2011 13:21

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 288249)
Én csak azt nem értem , hogy miért kell vitázni a hiénán ?
Speciel sosem hiénáztam A-ban ,de kaptam "hiénát" a Chaostól , és nem 900-1000 hekit vesztettem

Én ezért tudok mondani példát a Te hiéna voltodra. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:11.