![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy a másik pannon erdekeltségu kisklánba is ugyanugy behiénázott egy másik oritok anno persze kit erdekel hisz csak egy játék es mnt sem volt :D |
Quote:
Szóval csak a stílus. Hát akkor, sajnálom. :( Persze hogy van példa hiénázásra tőlünk. Sőt, lesz is még. Csak nem szívesen használjuk ezt a harcformát, hiszen a többi sokkal több örömöt nyújt. Quote:
Várjunk csak.. változott a stílusom? Rövid idő alatt biztos nem, tehát akkor: :D |
Nagyon szórakoztató ez a külső fórum :)
Kicsit hasonlít a mobiltelók fejlődésére :D Azok is először nagyok voltak 1-2 napot ment az aksijuk , utána lettek kicsik volt amelyiknek 1 hetet is kibírt az aksija :) Most megint nagyok és 1-2 napot bír az aksijuk ... Itt van hiéna nincs hiéna ki a hiéna éppen :D Szóval minden megy előről folyamatosan :DDD |
A hiénázás benne van a játékban, és tényleg lehet ellene védekezni. De azért azt hiszem, nem illeti dicséret a hiénát, megtette, földet vitt, és ennyi.
A szenvedő félnek soha nem fog tetszeni ez a stílus, de ez nem jelenti azt, hogy ne készüljön föl rá. Lehet sereget engedni, elfokozni, esetleg elitekkel szembemenni, van lehetőség bőven. |
Én úgy gondolom, hogy az egyéni csatáknak 1 vs 1-ben kell eldőlnie (ill. klántársak). Aki nem elég rátermett ahhoz, hogy saját maga kezdeményezzen, az ne is üssön inkább, mert azt a földet nem érdemli meg. Azért játék a játék, hogy magunkat szórakoztassuk, nem pedig azért, hogy az aljasságunkkal más játékélményét rontsuk.
|
Quote:
|
Quote:
Én, mint jó kommunista vallom a fent nevezetteket és ezek szerint is cselekszem, ill. ha épp klánvezér vagyok el is várom ezt a fajta harci szellemet a többiektől. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak fel kell adni az ingyen föld illúzióját és időnként összeszorítani a fogsorunkat. |
2011-06-03 12:01:08 heineken beer (#603338) elfoglalt 459 hektárt SAJÁTFŐDEM (#468542) országától.
gratta Heini! |
All times are GMT +1. The time now is 03:04. |