![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindenki játékában van egy klán, amiért bármit bármikor feláldoz. Nekem ez a Black dragon, és remélem minden klántársam így vélekedik erről. Neked viszont biztosra veszem, hogy ez a Pannonfölde. Éppen ezért nem keresek meg olyan országokat, akik egy nagy klán valószínüleg ideiglene széthullása után kerültek szk-ra. Pedig gondoltam rá. Csak nem szeretem az ideiglenes megoldásokat. Ha azt mondják, hogy ott az otthon, ahol az ember szíve van, úgy a játékra átfordítva az az örök klánod, ahol felnőttél és/vagy rengeteg időt és energiát belefordítva játszottál azért, hogy ne neked legyen jó, hanem A klánnak. |
Quote:
|
Quote:
Az SzK-s gondolatmenetet nem fűzöm most tovább; nem illik már ide. :) |
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Merengő Nocsak, most meg mi rosszat írtam? |
Quote:
de éppen nem mondott hulyeséget sőt... láttam én már tole olyat hogy 1 het alatt 2.5szeresére novelte a hekijét ugy hogy vagy 15-20 hiéna sereg pattant rola egy sem jott be 8-9 hiénázásbol mert minden egyes támadását megprobálták levámolni (biztos csalogatonak tunt sokaknak a kevés varis kevés tolis eros lakoshiányban "szenvedo" oriás) igazábol a hiénára mindig készulni kell es szerintem a hiénák jó 90%a foghato lenne a megfelelo stratégiával a top alatt kifejezetten konnyu lepattintani a mohobb tagokat de az is hozzátartozik hogy a topban már okosabban hiénáznak es tobb a foghatatlan egy házless felépités pl elég hatásos tud lenni mert sok hiéna nincs tisztában vele hogy valojában mennyit is tud elendedni ugy az ember(illetve saccolni lehet de hogy hogy van beállitva az intézo lutri és a legrosszabb esethez már a hiénázonak is csunyán ki kell támadni) volt olyan is hogy ugy kuldtek rá hogy 2kicsi meg egy nagy sereget osszbarak minusz lakitekis elengedésre kiszámolva jottek zoldek is hogy ezt hogyan pattintotta az egyik legjobban tecco levél az az volt hogy "milyen kodot kell beirni ilyenkor és hogy hova" :D amugy sose ertettem miért baj az ha az ember hiénázik is néha ez egy játék miért kéne mindenkinek hos lovagot jáccani ? és nem ertem mi ertelme van ennek hogy ha valaki bemásol egy aznapi legnagyobb utést. miert kell jonni az..., ez egy xarházi életében eloszor utott ugy hogy nem hiéna tipusu maszlaggal |
Quote:
A többit nem tudom hova tenni. Valóban, vannak akik tudnak játszani így pl Merengő is, és vannak akik nem, vagy csak kevésbé. Így van ez mindenhol. :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:38. |