Vityu,
Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 287933)
Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.
|
Lennt nem iranyitottuk csak mikor ugy volt hogy szuksege volt ra, de meg eddig azt sem nagyon. Lennt meg el lehet szorakozni, hagytuk hogy elvezze. De, hogy egy uj jatekosnak elvegyuk a kedvet a jatektol azzal hogy most ezt meg azt nem utheted vagy nem kiserheted? hat olyan nem lessz, legalabbis nem nalunk. Hienaztak otet is, de ugy latszik ellenunk szabad. Akinek nem tetszik ne a felhaborodott zoldeket kuldje nekunk hanem nyergelje fel a lovakat!
Quote:
Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki. :)
|
Nem kellett hivni, lelkes kis szemely, kepes bennt ulni ejjel/nappal es O figyelte, O intezett mindent legtobbszor nelkulunk, igaz kaptunk nehany zoldet es nem akartak elhinni hogy nem tudtam mirol is van szo hirtelen, de igy volt.
Quote:
Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi (AKIK IDEJÉBEN NEM VOLT HIÉNÁZÁS, MOST MÁR NINCSENEK OTT), hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)
|
Ok mar reg elhagytak bennunket, azota mar egesz mas szelek fujnak; akik maradtunk eleg sok mindent at kellett eljunk sajnos azota. Hogy miert valtozott meg a kilatas? Ha erdekel priviben megirom es nem fogsz utana csodalkozni semmin.
|