Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Princ 06-02-2011 10:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287994)
nocsak mutass egy embert is itt aki nem játszik :)

A-ban? Pl te.

Kalapácska 06-02-2011 10:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288044)
Szegény hangyák. :(

Van ott lóvé :))

Merengő 06-02-2011 14:08

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288061)
A-ban? Pl te.

te meg nem játszol 2/C ben, akkor te is csak ..... !?

Tsobi 06-02-2011 14:21

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288068)
te meg nem játszol 2/C ben, akkor te is csak ..... !?

Akkor Ő is csak király a játékban, nem pedig császár. :)

richardka 06-02-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287994)
nocsak mutass egy embert is itt aki nem játszik :)

jelentkezem:DD ma szabadnapos vagyok igy körbehesselek, de mivel 2 napon 16 orát melozok egymás után én befejeztem:p már a játékot közel 7-8 év után:p

Mondjuk picit hiányérzetem van az igaz, de még nem ugrok le a hidról ez miatt

Ghosti 06-03-2011 03:42

Vityu,
Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287933)
Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.

Lennt nem iranyitottuk csak mikor ugy volt hogy szuksege volt ra, de meg eddig azt sem nagyon. Lennt meg el lehet szorakozni, hagytuk hogy elvezze. De, hogy egy uj jatekosnak elvegyuk a kedvet a jatektol azzal hogy most ezt meg azt nem utheted vagy nem kiserheted? hat olyan nem lessz, legalabbis nem nalunk. Hienaztak otet is, de ugy latszik ellenunk szabad. Akinek nem tetszik ne a felhaborodott zoldeket kuldje nekunk hanem nyergelje fel a lovakat!

Quote:

Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki. :)
Nem kellett hivni, lelkes kis szemely, kepes bennt ulni ejjel/nappal es O figyelte, O intezett mindent legtobbszor nelkulunk, igaz kaptunk nehany zoldet es nem akartak elhinni hogy nem tudtam mirol is van szo hirtelen, de igy volt.

Quote:

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi (AKIK IDEJÉBEN NEM VOLT HIÉNÁZÁS, MOST MÁR NINCSENEK OTT), hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény. :)
Ok mar reg elhagytak bennunket, azota mar egesz mas szelek fujnak; akik maradtunk eleg sok mindent at kellett eljunk sajnos azota. Hogy miert valtozott meg a kilatas? Ha erdekel priviben megirom es nem fogsz utana csodalkozni semmin.

Merengő 06-03-2011 03:55

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 288121)
Nem kellett hivni, lelkes kis szemely, kepes bennt ulni ejjel/nappal es O figyelte, O intezett mindent legtobbszor nelkulunk, igaz kaptunk nehany zoldet es nem akartak elhinni hogy nem tudtam mirol is van szo hirtelen, de igy volt.

csak eszembe jutott tudom nagyon fogtok utálni ezért dragonosok, amikor én mentem fel 1 személyes klánban forest is leste mikor mozdulok ki, napokig volt rajtam kapu amint kimentem klánba hiénázott is, ha emlékeim nem csalnak 3 (vagy 2) sereget is kaptam tőle. 8an 1 ellen.. nem szép dolog és nem volt olyan rég az a-s játék, hogy ne emlékezzek forest fajára ami nem éppen egy termelő törpicsek..

Ghosti 06-03-2011 04:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288122)
csak eszembe jutott tudom nagyon fogtok utálni ezért dragonosok, amikor én mentem fel 1 személyes klánban forest is leste mikor mozdulok ki, napokig volt rajtam kapu amint kimentem klánba hiénázott is, ha emlékeim nem csalnak 3 (vagy 2) sereget is kaptam tőle. 8an 1 ellen.. nem szép dolog és nem volt olyan rég az a-s játék, hogy ne emlékezzek forest fajára ami nem éppen egy termelő törpicsek..

Lesi azt mindenki, rajtam is van kapu sokszor napokig:) De hat ez igy van es kesz, legalabb tudod hogy figyelnek:D

Princ 06-03-2011 08:32

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288122)

Nyolcan voltak ellened és hiénáztak, de te följutottál minden akaratuk ellenére.. Aham. Mesemondó bácsi, saját meséd hőse, nem ártana leszállni a fellegekből, avagy visszatérni a valóságba SzK-ról! :D:D

Merengő 06-03-2011 14:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 288128)
Nyolcan voltak ellened és hiénáztak, de te följutottál minden akaratuk ellenére.. Aham. Mesemondó bácsi, saját meséd hőse, nem ártana leszállni a fellegekből, avagy visszatérni a valóságba SzK-ról! :D:D

tudod van az a táv amit nem lehet átfokozni, nem harcoltam veletek ez tény érdekes is lett volna, de szerencsére egy 1k-s fedezéssel és 1400 hektáros foglalással messze kerültem tőletek :) akkor azt mondod hazudok azzal, hogy Forest hiénázott? és az 1v8 a pénzel mindenképpen megvolt. hidd el, ha lenne olyan klán ahova lenne értelme belépni, már rég bent lennék. de hamarabb eljön ez mint gondolnád :)

All times are GMT +1. The time now is 23:24.