![]() |
Quote:
Tényleg nem szép dolog így "beszélni", nem csak azért, mert szövid volt, hanem mert nem illik így beszélni másokról tündér Boszi ;) |
Figyeljetek
nekem semmi bajom Harcosokkal viszont azért írtam ide be ezt a hírt, hogy mindenki tdjon róla, hogy ne is várja vissza egy darabig... egyébként akármennyire is nincs vele semmi bajom, attól még kiírhatom ide, hogy a Hódító legpoénosabb játékosát veszítettük el egy időre... És ha még netán olvassa ezeket az írásokat, akkor külön köszönetet is mondok neki, hogy a sok írásai nagyon sok estém unalmas perceit szüntette meg amíg olvastam ezt a topicot:) Köszike |
Nekem nem értem miért nem szólt.:confused::(
Kiváncsi lennék mi a gond vagy miért nem lesz nete szegénynek:( A hódítóért él hal és remélem nem lesz semmi baja,ha nem jut hozzá. Na,de majd írok neki egy zöldet aztán kiderűl mi a gond. A sulijában még van net:D:D |
Quote:
Én is köszöntete mondok neki,mert tényleg én is nagyokat derűltem a topic olvasása közben,de nem csak ő írt szépeket,hanem a neki címzett hsz.-ek között is volt pár finom falat:D "Harcosok gyere vissza" ;) |
Ne temmessetek még el:P
amugy meg a sulinak vége végre:Dugyhogy onnan se tudok majd netezni:)de ha annyira nem birom majd net nélkül elmegyek a könyvtárba:D |
Quote:
Na,de majd lesz újra net és akkor ismét élvezhetjük a társaságod:D:D |
nem akarok már a német témába offolni ugyhogy ide irok boszi ugyis olvassa:)
Én a mai napig kitámaodk ijjastól mindenstől rövidfordulos játékokon:D ezt most teljesen komolyan mondom:D vagy 1 hónapja párbajon full mindenem ráküldtem poolra :)(de ugyis pattantam) ha meg te észrevetted,hogy üres volt az orim numer@ is ugyanugy észlelhette ugyhogy ezt nem mondanám csalásnak:) de ez már 1éve volt kb:) én nem akarom bizonygatni,hogy volt hogy nem volt mert még szerintem a normálba se tudnák a modik 1évre visszamenőleg megnézni a dolgokat:) |
Quote:
|
Quote:
semmi rosszat nem mondtam... még csak szóba se hoztam, hogy szövim lett volna |
Quote:
|
Quote:
És a válasz Reninek ment nem neked :) |
Quote:
miért? mi ment itt pár hónapja? |
Quote:
meg piszkálni kicsit ezt a Harcost |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm belese merek olvasni deha megint beindul a topic végre itt az ignore thread option:D
|
Quote:
|
Quote:
nem foglalnád össze pár mondatban? :) |
Quote:
Akkor miért variálsz állandóan és bármi történik egyből Harcosokat veszed elő. Te vagy a becsületesség mintaképe és ezért fáradozol ennyit gondolom,de ne a kis halat/halakat terelgesd már! Kevés vagy,mint lócitromban a C vitamin szóval inkább lassúzál egyett én azt javaslom:p:p Ja és vajon miért akadtál ki Mátéra megint:confused::p Quote:
Quote:
Ez pedig duplán jóóóó sőt extra JÓÓ beszólás volt:D:D:D:D Boszkó a harmadik műszakból való:D:D De felőlem hívhatjuk Boszit Boszkónak óltári:p:p Boszkó aki Harcosokra vadászna,ha a bálna halászna;):D |
Quote:
Kiakadtam?? Hmm mikor álmodtad ezt?? én nagyon túltettem már magam rajta, ha olvasnál más topicot is ahol írtam erről akkor talán tudnád értelmezni az írásomat, hogy miért írtam azt. |
Quote:
|
Quote:
Tegnap éjjel álmodtam:) Ha túltetted magad akkor meg nyugi van ne legyél ideges:p És amelyik topicot olvastam ott nem igazán úgy tűnt,mint akinél béke van. Na mind1 Boszkó semmi gond!:cool: |
Szeretnék -50ezer hirnévpontot:)
Na azt szeretném kérni,,hogy Ati adj már nekem -50ezer hirnévpontot itt a külsön.
Tudod 1x már megoldottad de akkor utána elvetted tölem azt a -50ezret:( Azota is visszasírom azt az 5percet mivel csak addig lehettem olyan boldog ember:D Ugyhogy S.O.S. Meghalok ha nem lesz -50ezer hírnevem:) Már csak -20körül van:) -50ezret pls! |
Quote:
|
Quote:
|
Ne máááá!!!!
Megint újra kezdi???:D:D:D:D:D |
Harcosok és megtoldottalak egy pirivel de szerintem evvel nem vagy boldogabb:S
|
Quote:
Adjál már -50ezret:P Ugyis kevesen láttak még olyat:D Nekem meg tetszik:P |
Quote:
a jó barát kihúz a bajból! Látszik boszi nem sokat változott:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én adnék neked ,de kevés vagyok,mint zsiráfban a létra:( |
a jó ügy érdekében én is adtam egy pájrosat :D
|
Quote:
|
Ati!
A jó ügy érdekében kérünk segíts harcosoknak;) |
Na akkor szavazzunk:)
KI mondja azt,hogy kapjam meg a -50ezret?:) És ki azt,hogy nem? Kérek indokokat is:D |
Quote:
akkor mán énis kérem a -50 ezres hírnevet:D |
Én nem tudom megindokolni,de neked ez járna!
Szóval ami jár az jár:):) |
Quote:
:D:D:D Ez dúúrvaa:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |