![]() |
Quote:
Menzoról meg annyit, hogy a legnagyobb csalodás a feloszlás volt. Így tényleg csak a földet szállitották fel a Gunnak (nem nem vádaskodásként mondtam, csak lényegében ennyit értek el, mert első nagy buktánál feladták...) |
Quote:
Sokáig nem a Pannonban volt, hanem saját klánjábán és ütögetett rendesen amíg lehetett ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felfedezni kb 4000-4200 hekit fedeztem ebből 2512 hekit kedvezményesen. Nem vagyok se félisten se császár csak egy játékos a többi közül,viszont kezdő koromban se irkáltam hülyeségeket másokról>>>és ezt kéne megfontolni Neked is... |
16 10001 [SZ] *Pannónia* (3) 883.443
17 200400 NewGárdony 538.080 itt aztán lett egy jó nagy szakadék, hogy eltűntek Menzoék... |
Quote:
de ügyködök a befoltozgatásod de nem könnyü :) |
Quote:
aktív koromban ha nem is 100%-ig, de nagyjából tudtam róla, hogyha komolyabb pénz áramlik fel A-ba. én is úgy látom, hogy egy fiktív, fantomklánról van szó. hogy szerintem ki támogatta őket? egyet tudok: az óvoda biztosan nem (vicces is lenne) :) de lehet belelátok olyan dolgokat amiket nem. ezesetben sajnálom a vádaskodást. |
Quote:
|
Quote:
Ha ennél komolyabb érved nincs, szerintem inkább szállj ki a vitából. Bár ha a nyelved jó helyen tartod akár még pozitívan is kijöhetsz a végén:) |
Quote:
Amúgy meg nincs értelme vádaskodni, véleménye sok embernek van, de bizonyitani egyik oldalt sem tudjuk... |
Quote:
"és amíg tudott szépen ütött is..." ne már?!?! :p Azert szenté nem kellene avatni azokért az ütésekért! Emlékeim szerint nem voltak azok annyira nagy csaták! |
Quote:
Nem terveztem, hogy "visszanyalom" magam! Tök jól elvagyok a mostani klánomban. Ha éppen melletted állok valamiben egy vita közben, akkor mondjuk rögtön szövetségesnek akarsz, majd? Vagy utalni fogsz pénzt? Mert ha a mondatodban abból indultál ki,h te mit tennél, akkor az elég szomorú. Nincs érvem a Gun mellett, és a menzo ellen sem, CSAK annyi, hogy ismerem a Gunt BELÜLRŐL! Nem csak láttam, és sejtettem, hogy mi folyik ott. Természetesen nem vagyok mindennel tisztában ott, de amikor Arwen azzal kezdte, hogy jól vigyázzak a JKSZ-szel, mert a Gun ezt nem tűri el, akkor nem is feltételezhetek mást. És nem is tapasztaltam semmi olyat, ami ennek ellentmondott volna. (Na meg a menzo felé is érdeklődtem, és miért is ne hinném el, amit válaszként kaptam?) De ezennel befejeztem a vitát, a topic szóljon újra az A-s eseményekről, nem az összeesküvés-elméletekről! Nem fogok ide írni többet, erre a témára! Nincs kedvem összebalhézni más játékosokkal! Szeretek jó hangulatban játszani! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Engedtessek meg hogy addig mig a szabalyok nem tiltjak kerdes nelkul hozza szoljak egy-egy beirashoz... A szente avatast valoban Romaban dontik el, de a vilag barmelyik pontjan lehet kezdemenyezni! Egyebkent sajna kepletesen gondoltam a szente avatast, igy ugyan mindegy hogy hol dontik el vagy hol nem! ;) |
off
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor ezért érnek ilyen korán a csajok :D |
Quote:
|
Pangás lehet az eseményekben az 1-ben, ha egymással vitáztok feleslegesen:))
kihagytam egy betüt igy modositok, mert a bölcsibe is tanitják már azt a szót |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kedves Serg, ha vissza emlekszel ez a kis nezet elteres nem ujkeletu kettonk kozott, gondoltam megint szivom a veredet egy kicsit... Poenra vettem elinte en is, de ugylatszik szeretsz a csalanba nyulni! Pedig meg anno en is probaltalak felhivni amikor ratok alltak klannal... En ugy erzem hogy abban hogy Te ott vagy fent semmivel sincs tobb dicsoseg mint ahol legtobben vannak! Söt.... Koszonom! Ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban! Kerem a helyesiras szakertot javitsa majd ki, es az eszreveteleket privat uzenetben kerem, mert nem szeretnem tovabb offolni a topicot! |
Quote:
Igen emlékszem szóbeli mnt-d volt Lopival illetve hogy pontosítsunk Lopi szerint volt...szerinted meg nem.(a poén az volt hogy még az ütés előtt szóltam Lopinak hogy be fogod ütni és nem hitte el) Tudnám ezt a dicsőség marhaságot honnan szeded: 1. nem is vagyok fent (jó páran vannak felettem) 2.sose mondtam hogy egyedül az én érdemem hogy a klán ott van ahol,mindig is a csapat munkát emeltem ki 3.Ha hülyeségeket akarsz irkálni tedd meg privátban. 4. Az utóbbi időben csak a játékot hanyagoltam,de mostantól a fórumot is fogom,nem kell nekem hogy mindenféle vélt vagy valós sérelmekkel foglalkozzam pláne évek távlatából Mindenkinek jó játékot kívánok! |
csak nézek és olvasom az okosságot :)
Hmmm... |
2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1165 hektár földet.
2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, de a csatát elvesztette. ha valakit nem csak az off érdekel!!!! |
Quote:
|
majd szólok ha A-ban leszek:))
|
Grat a Pékeknek!
|
Sziasztok!
Távolról, régről, egy kicsit ismerem a Biggunt, bár nem annyira mint amennyire anno szerettem volna :) Egyet tudok: akkora függő banda, hogy a végletekig elmennek, de mindig a szabályos kereteket betartva. És itt álljunk meg! Aban nem az a szabályos ami etikus, hanem az, amiről nem tudod bizonyítani hogy szabálytalan. A tinegyvenes szabi jó ötlet volt, de kiderült hogy téves nyom, akkor viszont el kell fogadni hogy szabályos ütés volt. Mindenesetre gondoljatok bele: lehetett ez bunda, de mennyi időt, energiát és észt kell beleölni hogy egy ilyet összehozz?! Te képes lennél rá? Szreintem nem sokan. Ha igen, akkor nekik azért grat. Szerintem Remy kajak kiszúrta a dolgot. Mindig kiszúrja. Nem tudom hogyan csinálják, de tény. Tapasztalatból mondom :) Egy szó mint száz, legmélyebb tiszteletem és hatalmas gratulációü annak a csapatnak, aki összehozta a normál eddigi legnagyobb ütését! ps: mindenki kezdhet gondolkodni alsó szinteken hogy hogyan fogja be őket: sok sikert és kitartást srácok, csak okosan ;) |
Quote:
|
kis lépés az emberiségnek de nagy lépés a pékségnek :)
hajrá Pékek! vivát! vivát! :D |
Szepjoestet latom nem unatkoztok :D Add meg Cezarnak ami Cezare es Istennek ami Istene :D
Tovabbi jo nyugodt es bekes estet mindenkinek ;) |
Azért mégis csak sántit valami.
Egy topklán aki fellüti magat kigyurt hadiorikkal kap 3 ütést egyszerre kicsit hihetetlen . Az meg hogy lejárt a klánszabi és nem vették észre meghihetetlenebb. Es utana egyből meg is szűnnek az meg aztan a top. Ne mismerem a helyzetet de látatlanba olvasva a történteket élből azt mondom adtak le földet és kész :D |
Steve majd mi befogjuk őket csak várni kell :)
|
Quote:
2008-06-19 01:01:04 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított birodalmi sörfőzde (#3218) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 952 hektár földet. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |