Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kutyuleee 06-15-2008 00:08

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 180144)
Ráadásul úgy emlékszem, hogy Serg nem fedezett, amig egyedül volt. A top klán pénzéből kedvezményesen fedezni pedig nem olyan drága.

Nem csak top klánként, de Serg nem kevesett termelt tudtommal lentebb azért hogy újra feljusson, és amíg tudott szépen ütött is... utána fedezett, de sztem ennek nem kéne csökkenteni az érdemeit...
Menzoról meg annyit, hogy a legnagyobb csalodás a feloszlás volt. Így tényleg csak a földet szállitották fel a Gunnak (nem nem vádaskodásként mondtam, csak lényegében ennyit értek el, mert első nagy buktánál feladták...)

Reni 06-15-2008 07:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 180136)
Mert? Nem fedeztél át kb 400k értéket? Az piszkos sokba kerül, ha jól tom. Nehogy azt hidd, hogy bántásból mondtam, mert távol álljon tőlem! Csak nem tudtál akkor máshogy haladni ~500k-tól felfelé, és most 880k környékén vagy. Ez azért elég durva hektárszám (testvérek között is vagy 8k hektár), ehhez nem 10mrd kellett! Végig a Pannonba voltál, ha jól figyeltem, és nem hiszem, hogy ütöttetek volna klánba :p:D, egyéniben közel sem volt senki, így vagy az történt, amit írtam, vagy pedig félisten vagy, és teremtettél magadnak földet :D Vagy a másik, hogy te vagy a császár, akinek leadjuk a földet :) ;)
De ha nem így volt, akkor ne haragudj meg ezért.

Sokáig nem a Pannonban volt, hanem saját klánjábán és ütögetett rendesen amíg lehetett ;)

Cyby_ 06-15-2008 08:24

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 180165)
Sokáig nem a Pannonban volt, hanem saját klánjábán és ütögetett rendesen amíg lehetett ;)

610k értéktöl a jelenlegi értékére fedezett;)

Redback 06-15-2008 08:35

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 180168)
610k értéktöl a jelenlegi értékére fedezett;)

De akkor már a Pannonban volt nem?Ott meg termeltek elég katit/pénzt hozzá.

Serg 06-15-2008 09:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 180136)
Mert? Nem fedeztél át kb 400k értéket? Az piszkos sokba kerül, ha jól tom. Nehogy azt hidd, hogy bántásból mondtam, mert távol álljon tőlem! Csak nem tudtál akkor máshogy haladni ~500k-tól felfelé, és most 880k környékén vagy. Ez azért elég durva hektárszám (testvérek között is vagy 8k hektár), ehhez nem 10mrd kellett! Végig a Pannonba voltál, ha jól figyeltem, és nem hiszem, hogy ütöttetek volna klánba :p:D, egyéniben közel sem volt senki, így vagy az történt, amit írtam, vagy pedig félisten vagy, és teremtettél magadnak földet :D Vagy a másik, hogy te vagy a császár, akinek leadjuk a földet :) ;)
De ha nem így volt, akkor ne haragudj meg ezért.

Tehát csak hogy tudd:D: a jelenlegi értékem se jelenlegi mert be van fokozva az oriba! Tettem mindezt azért hogy mivel a menzosok mindig csak kb 50k val alám fedezgettek és így csaltam volna őket fölém ami sikerült is,de mire lett időm addigra szabiztak és végül leütötték őket:(
Felfedezni kb 4000-4200 hekit fedeztem ebből 2512 hekit kedvezményesen.
Nem vagyok se félisten se császár csak egy játékos a többi közül,viszont kezdő koromban se irkáltam hülyeségeket másokról>>>és ezt kéne megfontolni Neked is...

Pool 06-15-2008 09:37

16 10001 [SZ] *Pannónia* (3) 883.443
17 200400 NewGárdony 538.080

itt aztán lett egy jó nagy szakadék, hogy eltűntek Menzoék...

Stoky(Gárdi) NEXUS 06-15-2008 09:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 180174)
16 10001 [SZ] *Pannónia* (3) 883.443
17 200400 NewGárdony 538.080

itt aztán lett egy jó nagy szakadék, hogy eltűntek Menzoék...

nyugi utánam is nagy a szakadék :(((
de ügyködök a befoltozgatásod de nem könnyü :)

Grabi 06-15-2008 11:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 180141)
Hagyjuk már az egészet! Én semmit nem akartam ebből kihozni, csak annyit írtam, hogy nem kell rögtön rosszra gondolni, ha valakinek sok pénze van, nem kell egyből a menzora azt mondani, hogy pénzelte a gyors haladásukat valaki, mert láttunk olyat, hogy valaki 400k értéket átfedezett, lehet annyi pénzt felhozni. Csak annyit akartam. Semmi egyebet, nem kell fennakadni rajta! De tényleg hagyjuk inkább, nem mondtam semmit.

vityu úgy egésszen pontosan mit tudsz a menzosokról? tudsz egyetlen egy orit is amelyik alsóbb szinteken van és az övék? írt valaha is az egyik külső fórumra? csak zsáni meg gyula írt, de ők is csak ideig-óráig voltak a klánban.
aktív koromban ha nem is 100%-ig, de nagyjából tudtam róla, hogyha komolyabb pénz áramlik fel A-ba.
én is úgy látom, hogy egy fiktív, fantomklánról van szó. hogy szerintem ki támogatta őket? egyet tudok: az óvoda biztosan nem (vicces is lenne) :)
de lehet belelátok olyan dolgokat amiket nem. ezesetben sajnálom a vádaskodást.

vityu 06-15-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 180180)
egyet tudok: az óvoda biztosan nem (vicces is lenne) :)
de lehet belelátok olyan dolgokat amiket nem. ezesetben sajnálom a vádaskodást.

Én is egy dologban vagyok biztos, hogy a Big Gun nem támogatta őket. Egyszerűen nem tudom elhinni.

Synkel 06-15-2008 12:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 180187)
Én is egy dologban vagyok biztos, hogy a Big Gun nem támogatta őket. Egyszerűen nem tudom elhinni.

Ha ennél komolyabb érved nincs, szerintem inkább szállj ki a vitából. Bár ha a nyelved jó helyen tartod akár még pozitívan is kijöhetsz a végén:)

Kutyuleee 06-15-2008 12:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 180190)
Ha ennél komolyabb érved nincs, szerintem inkább szállj ki a vitából. Bár ha a nyelved jó helyen tartod akár még pozitívan is kijöhetsz a végén:)

Synk, Vityu volt a gun-ban csak szétváltak útjaik, pedig direkt miattuk újrázott be más fajra... nem hiszem,hogy visszaakarná nyalni magát, csak ő nem ilyennek ismerte meg őket.
Amúgy meg nincs értelme vádaskodni, véleménye sok embernek van, de bizonyitani egyik oldalt sem tudjuk...

Wanax 06-15-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 180152)
Nem csak top klánként, de Serg nem kevesett termelt tudtommal lentebb azért hogy újra feljusson, és amíg tudott szépen ütött is... utána fedezett, de sztem ennek nem kéne csökkenteni az érdemeit...
Menzoról meg annyit, hogy a legnagyobb csalodás a feloszlás volt. Így tényleg csak a földet szállitották fel a Gunnak (nem nem vádaskodásként mondtam, csak lényegében ennyit értek el, mert első nagy buktánál feladták...)

"és amíg tudott szépen ütött is..."

ne már?!?! :p Azert szenté nem kellene avatni azokért az ütésekért! Emlékeim szerint nem voltak azok annyira nagy csaták!

vityu 06-15-2008 13:02

Quote:

Synk, én voltam a Gunban, ahogy azt Kutyu is mondta.
Nem terveztem, hogy "visszanyalom" magam! Tök jól elvagyok a mostani klánomban.
Ha éppen melletted állok valamiben egy vita közben, akkor mondjuk rögtön szövetségesnek akarsz, majd? Vagy utalni fogsz pénzt? Mert ha a mondatodban abból indultál ki,h te mit tennél, akkor az elég szomorú.
Nincs érvem a Gun mellett, és a menzo ellen sem, CSAK annyi, hogy ismerem a Gunt BELÜLRŐL! Nem csak láttam, és sejtettem, hogy mi folyik ott. Természetesen nem vagyok mindennel tisztában ott, de amikor Arwen azzal kezdte, hogy jól vigyázzak a JKSZ-szel, mert a Gun ezt nem tűri el, akkor nem is feltételezhetek mást. És nem is tapasztaltam semmi olyat, ami ennek ellentmondott volna. (Na meg a menzo felé is érdeklődtem, és miért is ne hinném el, amit válaszként kaptam?)

De ezennel befejeztem a vitát, a topic szóljon újra az A-s eseményekről, nem az összeesküvés-elméletekről! Nem fogok ide írni többet, erre a témára! Nincs kedvem összebalhézni más játékosokkal! Szeretek jó hangulatban játszani!

Gyula 06-15-2008 14:23

Quote:

Szerintem neked se kellene vitázni mig komolyabb érved nincs. Márpedig úgy látom hogy nincs, csak a szokásos rosz indulat van.

Serg 06-15-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 180193)
"és amíg tudott szépen ütött is..."

ne már?!?! :p Azert szenté nem kellene avatni azokért az ütésekért! Emlékeim szerint nem voltak azok annyira nagy csaták!

Ki kérdezett téged ez ügyben?Tudtommal Rómában döntenek az ilyen kérdésekben!:D

Wanax 06-15-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 180208)
Ki kérdezett téged ez ügyben?Tudtommal Rómában döntenek az ilyen kérdésekben!:D

Engedtessek meg hogy addig mig a szabalyok nem tiltjak kerdes nelkul hozza szoljak egy-egy beirashoz...
A szente avatast valoban Romaban dontik el, de a vilag barmelyik pontjan lehet kezdemenyezni! Egyebkent sajna kepletesen gondoltam a szente avatast, igy ugyan mindegy hogy hol dontik el vagy hol nem! ;)

-Fegya- 06-15-2008 16:39

off
Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 180212)
A szente avatast valoban Romaban dontik el, de a vilag barmelyik pontjan lehet kezdemenyezni! Egyebkent sajna kepletesen gondoltam a szente avatast, igy ugyan mindegy hogy hol dontik el vagy hol nem! ;)

Előző hozzászólásodnál még nem szóltam, de a szentté két t! :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 06-15-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 180213)
off

Előző hozzászólásodnál még nem szóltam, de a szentté két t! :)

hmmm.... az oviba ilyeneket tanítanak már? :P

Arden 06-15-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 180214)
hmmm.... az oviba ilyeneket tanítanak már? :P

igen, az oviban ilyeneket tanítanak már :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 06-15-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 180216)
igen, az oviban ilyeneket tanítanak már :)

hehe xD
akkor ezért érnek ilyen korán a csajok :D

Serg 06-15-2008 17:31

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 180212)
Engedtessek meg hogy addig mig a szabalyok nem tiltjak kerdes nelkul hozza szoljak egy-egy beirashoz...

Gondoltam poénra veszem,de látom harapsz a témára persze amiket te ütöttél egy betonelfből lesipuskázva az mind nagy csata(pl Csongor üres országába begyalogolni 5x) volt ugye?

richardka 06-15-2008 18:18

Pangás lehet az eseményekben az 1-ben, ha egymással vitáztok feleslegesen:))
kihagytam egy betüt igy modositok, mert a bölcsibe is tanitják már azt a szót

csakugy 06-16-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 180199)
Szerintem neked se kellene vitázni mig komolyabb érved nincs. Márpedig úgy látom hogy nincs, csak a szokásos rosz indulat van.

Nekem lennének de valami relytéjes modon nem jelenik meg itt....

Ati 06-16-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by csakugy (Post 180343)
Nekem lennének de valami relytéjes modon nem jelenik meg itt....

El kellene olvasni a fórumszabályokat, azért vannak. Másnak sikerült.

Wanax 06-16-2008 23:25

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 180218)
Gondoltam poénra veszem,de látom harapsz a témára persze amiket te ütöttél egy betonelfből lesipuskázva az mind nagy csata(pl Csongor üres országába begyalogolni 5x) volt ugye?

Legalabb en/mi probalkoztunk es sikerult! Nem adtuk fel! Nem hivatkoztunk arra hogy nincs kit utni, sajnos fedeznunk kell! Nekem csak olyan esemenyek remlenek, hogy probalkoztal/probalkoztatok, de nem sikerult! Pedig meg fenyegetoztel is hogy szalljak le arrol az orszagrol ami akkor nem a Te klanodba volt, es soha nem a Te orszagod volt, mert beutsz! Pedig azt az orit is szepen beutottem, pedig nem volt olyan egyszeru mint a Csongor orija! De gondolom a mai viszonylatban az is fold leadas lehetett es fogjam be a szamat!
Kedves Serg, ha vissza emlekszel ez a kis nezet elteres nem ujkeletu kettonk kozott, gondoltam megint szivom a veredet egy kicsit... Poenra vettem elinte en is, de ugylatszik szeretsz a csalanba nyulni! Pedig meg anno en is probaltalak felhivni amikor ratok alltak klannal... En ugy erzem hogy abban hogy Te ott vagy fent semmivel sincs tobb dicsoseg mint ahol legtobben vannak! Söt....

Koszonom! Ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban! Kerem a helyesiras szakertot javitsa majd ki, es az eszreveteleket privat uzenetben kerem, mert nem szeretnem tovabb offolni a topicot!

Serg 06-18-2008 00:54

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 180396)
Legalabb en/mi probalkoztunk es sikerult! Nem adtuk fel! Nem hivatkoztunk arra hogy nincs kit utni, sajnos fedeznunk kell! Nekem csak olyan esemenyek remlenek, hogy probalkoztal/probalkoztatok, de nem sikerult! Pedig meg fenyegetoztel is hogy szalljak le arrol az orszagrol ami akkor nem a Te klanodba volt, es soha nem a Te orszagod volt, mert beutsz! Pedig azt az orit is szepen beutottem, pedig nem volt olyan egyszeru mint a Csongor orija! De gondolom a mai viszonylatban az is fold leadas lehetett es fogjam be a szamat!
Kedves Serg, ha vissza emlekszel ez a kis nezet elteres nem ujkeletu kettonk kozott, gondoltam megint szivom a veredet egy kicsit... Poenra vettem elinte en is, de ugylatszik szeretsz a csalanba nyulni! Pedig meg anno en is probaltalak felhivni amikor ratok alltak klannal... En ugy erzem hogy abban hogy Te ott vagy fent semmivel sincs tobb dicsoseg mint ahol legtobben vannak! Söt....

Koszonom! Ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban! Kerem a helyesiras szakertot javitsa majd ki, es az eszreveteleket privat uzenetben kerem, mert nem szeretnem tovabb offolni a topicot!

Vádaskodni azért itt vádaskodsz nem privátban:D
Igen emlékszem szóbeli mnt-d volt Lopival illetve hogy pontosítsunk Lopi szerint volt...szerinted meg nem.(a poén az volt hogy még az ütés előtt szóltam Lopinak hogy be fogod ütni és nem hitte el)
Tudnám ezt a dicsőség marhaságot honnan szeded:
1. nem is vagyok fent (jó páran vannak felettem)
2.sose mondtam hogy egyedül az én érdemem hogy a klán ott van ahol,mindig is a csapat munkát emeltem ki
3.Ha hülyeségeket akarsz irkálni tedd meg privátban.
4. Az utóbbi időben csak a játékot hanyagoltam,de mostantól a fórumot is fogom,nem kell nekem hogy mindenféle vélt vagy valós sérelmekkel foglalkozzam pláne évek távlatából

Mindenkinek jó játékot kívánok!

Hmmm... Sati 06-18-2008 03:45

csak nézek és olvasom az okosságot :)
Hmmm...

csabi 06-18-2008 06:07

2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1165 hektár földet.
2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, de a csatát elvesztette.

ha valakit nem csak az off érdekel!!!!

Grabi 06-18-2008 06:30

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 180495)
2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1165 hektár földet.
2008-06-18 01:01:02 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, de a csatát elvesztette.

ha valakit nem csak az off érdekel!!!!

szerinted melyiket olvassák többen: a blikket vagy a wall street journalt? mindenkit az off érdekel :)

dugó 06-18-2008 07:24

majd szólok ha A-ban leszek:))

Redback 06-18-2008 08:47

Grat a Pékeknek!

Steve 06-18-2008 13:42

Sziasztok!

Távolról, régről, egy kicsit ismerem a Biggunt, bár nem annyira mint amennyire anno szerettem volna :) Egyet tudok: akkora függő banda, hogy a végletekig elmennek, de mindig a szabályos kereteket betartva. És itt álljunk meg! Aban nem az a szabályos ami etikus, hanem az, amiről nem tudod bizonyítani hogy szabálytalan. A tinegyvenes szabi jó ötlet volt, de kiderült hogy téves nyom, akkor viszont el kell fogadni hogy szabályos ütés volt. Mindenesetre gondoljatok bele: lehetett ez bunda, de mennyi időt, energiát és észt kell beleölni hogy egy ilyet összehozz?! Te képes lennél rá? Szreintem nem sokan. Ha igen, akkor nekik azért grat. Szerintem Remy kajak kiszúrta a dolgot. Mindig kiszúrja. Nem tudom hogyan csinálják, de tény. Tapasztalatból mondom :)

Egy szó mint száz, legmélyebb tiszteletem és hatalmas gratulációü annak a csapatnak, aki összehozta a normál eddigi legnagyobb ütését!

ps: mindenki kezdhet gondolkodni alsó szinteken hogy hogyan fogja be őket: sok sikert és kitartást srácok, csak okosan ;)

Dragi 06-18-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 180498)
majd szólok ha A-ban leszek:))

Inkább vegyük észre ;) :)

-Hiena- 06-18-2008 17:57

kis lépés az emberiségnek de nagy lépés a pékségnek :)
hajrá Pékek! vivát! vivát! :D

Puppi 06-18-2008 23:09

Szepjoestet latom nem unatkoztok :D Add meg Cezarnak ami Cezare es Istennek ami Istene :D
Tovabbi jo nyugodt es bekes estet mindenkinek ;)

Alba 06-20-2008 08:49

Azért mégis csak sántit valami.
Egy topklán aki fellüti magat kigyurt hadiorikkal kap 3 ütést egyszerre kicsit hihetetlen . Az meg hogy lejárt a klánszabi és nem vették észre meghihetetlenebb. Es utana egyből meg is szűnnek az meg aztan a top.
Ne mismerem a helyzetet de látatlanba olvasva a történteket élből azt mondom adtak le földet és kész :D

Alba 06-20-2008 08:50

Steve majd mi befogjuk őket csak várni kell :)

csabi 06-20-2008 09:00

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 181046)
Azért mégis csak sántit valami.
Egy topklán aki fellüti magat kigyurt hadiorikkal kap 3 ütést egyszerre kicsit hihetetlen . Az meg hogy lejárt a klánszabi és nem vették észre meghihetetlenebb. Es utana egyből meg is szűnnek az meg aztan a top.
Ne mismerem a helyzetet de látatlanba olvasva a történteket élből azt mondom adtak le földet és kész :D

klánszabi lejártával 3an szabin maradtak, 2-3nap mulva még mindig volt 2 szabisuk (5fősek voltak ekkor). nem egyből szüntek meg, hanem kb 5-6 nappal az ütés után.

2008-06-19 01:01:04 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított birodalmi sörfőzde (#3218) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 952 hektár földet.

-Fegya- 06-20-2008 17:17

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 181049)
klánszabi lejártával 3an szabin maradtak, 2-3nap mulva még mindig volt 2 szabisuk (5fősek voltak ekkor). nem egyből szüntek meg, hanem kb 5-6 nappal az ütés után.

06.11-én 1-kor volt a csata és 06.14-én 1-kor a bontás. Az pont 3 nap és nem 5-6.

csabi 06-20-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 181171)
06.11-én 1-kor volt a csata és 06.14-én 1-kor a bontás. Az pont 3 nap és nem 5-6.

lehet, de nem is azonnal... :)

All times are GMT +1. The time now is 23:29.