Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Andrew 10-23-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226253)
Aki meg nem ezt az utat valasztja, hogy folyamatosan kelljen figyelnie A-ban, az szenvedjen meg kicsit az 1000 kores utakert mind jobban es jobban...

Valahogy a szenvedés meg a játék elég érdekesen hangzik egymás mellett :p
Talán éppen ezért nem szeretik sokan az A-t, mert nekik nem játék, hanem szenvedés.

Remedy 10-23-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 226254)
Valahogy a szenvedés meg a játék elég érdekesen hangzik egymás mellett :p
Talán éppen ezért nem szeretik sokan az A-t, mert nekik nem játék, hanem szenvedés.

Ez nyilvan nem olyan szenvedes, hiszen ez egy jatek...
Ismerek olyat is, aki evekig csak 5. szinten jatszott... :)
Vannak olyanok is, akik meg csak az Aban jatszanak, mert a tobbit nem szeretik. Izlesek es pofonok... :)

laci 10-23-2009 16:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226256)
Vannak olyanok is, akik meg csak az Aban jatszanak, mert a tobbit nem szeretik. Izlesek es pofonok... :)

A különbség csak az hogy amíg az A-ban elvileg a végtelenségig lehet fejlődni, addig a többi csoportban egy időn túl kénytelen vagyok továbblépni.

De amúgy ez a vita időről-időre fellángol, és soha egyik fél sem győzi meg a másikat. Én részemről az 1A-t mindig is a szükséges rossznak tartottam, amit elkerültem, amikor a szabályok olyanok voltak, és ahol felmásztam a topba és eltöltöttem a szükséges köröket hogy lefordulhassak.

Az viszont tény hogy a top határa egyre magasabban van, és így egyre tovább tart eljutni odáig, de ez ellen jelenleg nem tudok mit tenni, úgyhogy tudomásul veszem.

Remedy 10-23-2009 16:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 226259)
A különbség csak az hogy amíg az A-ban elvileg a végtelenségig lehet fejlődni, addig a többi csoportban egy időn túl kénytelen vagyok továbblépni.

Dehogy lehet! Bar gondolom hosszra ertetted, szal maximum a vegtelensegig totyorogni lehet... :) Szerintem az 1 milla pont elerese is igen kemeny feladat manapsag.... A tobbi csoportban is lehet a topon kivul elleni amig jolesik... :)

Igazabol nem igazan ertem, mit is szeretnel mondani... :)

Ps: En nem vagyok egyik "oldalon" sem, szeretem a lenti csoportokat, es az At is.... :)

csabi 10-23-2009 16:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226253)
Ennek amugy nem is feltetlen kellene igaz lennie. Termeszetes, hogy aki regebb ota van A-ban, nagyobb orszaga van, nagyobb es nagyobb, ahogy telik az ido.
Aki meg nem ezt az utat valasztja, hogy folyamatosan kelljen figyelnie A-ban, az szenvedjen meg kicsit az 1000 kores utakert mind jobban es jobban...

Nem egeszen ertem mit kellene valtoztatni...

nem kell változtatni, nem a javaslatokhoz írtam.. :) csak valahogy engem az zavar.. nem is, inkább csak bántja a szemem, ahogy Te is mondod: a top határa egyre nő és nő.. :) a fellépési határ B-ből viszont állandó.

valóban most meg lehet járni 1000kör alatt, vagy 1200, ha kicsit több szabadidőt ad magának az ember. mert most csak 6500+ hektár a határ, egy év múlva meg csak 7500 lesz, 3 év múlva meg csak 10000, talán több..

laci 10-23-2009 17:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226261)
Dehogy lehet! Bar gondolom hosszra ertetted, szal maximum a vegtelensegig totyorogni lehet... :)

Igazabol nem igazan ertem, mit is szeretnel mondani... :)

Igen, nagyjából arra, gondoltam, amit értettél :)

sutike31005 10-25-2009 10:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 226259)

De amúgy ez a vita időről-időre fellángol, és soha egyik fél sem győzi meg a másikat. Én részemről az 1A-t mindig is a szükséges rossznak tartottam, amit elkerültem, amikor a szabályok olyanok voltak, és ahol felmásztam a topba és eltöltöttem a szükséges köröket hogy lefordulhassak.

Az viszont tény hogy a top határa egyre magasabban van, és így egyre tovább tart eljutni odáig, de ez ellen jelenleg nem tudok mit tenni, úgyhogy tudomásul veszem.

nem feltétlenül.. én mindig töröltem az orikat aztán ujat indítottam aztan toroltem aztan ujjat indítottam... és így tovabb eljen a w. :)

monro 11-09-2009 10:30

Faji statisztika

Ati lehetne kérni egy statisztikát a jelenlegi 1A aktív országainak faji eloszlásáról? Szerintem elég meggyőző lenne :)

Ati 11-09-2009 10:38

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228492)
Ati lehetne kérni egy statisztikát a jelenlegi 1A aktív országainak faji eloszlásáról? Szerintem elég meggyőző lenne :)

Ha holnap szólsz, akkor igen. Ma nem... :) Holnapra viszont elfelejtem... :D

Pool 11-09-2009 10:42

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228492)

Gömböld le őket...

All times are GMT +1. The time now is 11:34.