![]() |
Quote:
Talán éppen ezért nem szeretik sokan az A-t, mert nekik nem játék, hanem szenvedés. |
Quote:
Ismerek olyat is, aki evekig csak 5. szinten jatszott... :) Vannak olyanok is, akik meg csak az Aban jatszanak, mert a tobbit nem szeretik. Izlesek es pofonok... :) |
Quote:
De amúgy ez a vita időről-időre fellángol, és soha egyik fél sem győzi meg a másikat. Én részemről az 1A-t mindig is a szükséges rossznak tartottam, amit elkerültem, amikor a szabályok olyanok voltak, és ahol felmásztam a topba és eltöltöttem a szükséges köröket hogy lefordulhassak. Az viszont tény hogy a top határa egyre magasabban van, és így egyre tovább tart eljutni odáig, de ez ellen jelenleg nem tudok mit tenni, úgyhogy tudomásul veszem. |
Quote:
Igazabol nem igazan ertem, mit is szeretnel mondani... :) Ps: En nem vagyok egyik "oldalon" sem, szeretem a lenti csoportokat, es az At is.... :) |
Quote:
valóban most meg lehet járni 1000kör alatt, vagy 1200, ha kicsit több szabadidőt ad magának az ember. mert most csak 6500+ hektár a határ, egy év múlva meg csak 7500 lesz, 3 év múlva meg csak 10000, talán több.. |
Quote:
|
Quote:
|
Faji statisztika
Ati lehetne kérni egy statisztikát a jelenlegi 1A aktív országainak faji eloszlásáról? Szerintem elég meggyőző lenne :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:34. |