![]() |
Quote:
es ha korrekt harcban legyozi az ember a másikat akkor még nincs is ez az undorito szájize utana az embernek hogy vazze megint elfokozott az ellen gondolom erre célzott joco és igen az elfokozást kritizáljuk mint en nyertem taktika |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem hinném hogy szukségem lenne a tanácsaikra anarcban is elég jol boldogulok egyedul is a korulményeket meg nem vagyok hajlando leirni mi vezetett a passzivitáshoz mert nem fogok ilyen infot kiadni se magamrol se a klánunkrol |
Quote:
mindkét témában vannak olyan hszeim amiben ervek otletek vannak sot képzeld még a minimumfoldes problémára is probáltam otletelni az egyik topikban amit a foldleadások veszélye miatt ugye nem lehet megszuntetni ti voltatok az utolsok akikhez fordultam miután más megoldást nem láttam hogy tudjak forogni |
állítólag a rumos tejtől jobban alszik az ember
|
igazábol az a legnagyobb hulyeség hogy a feljesztos témákban is csak a személyeskedés megy es nem eggyut támogatjuk hogy megszunjenek a kiskapuk hanem egymás ellen érvelunk
kinek mi az erdeke mikor eszak zoli megnyitotta azt a témát probált személyeskedés nélkul irni amire a fél gun nekiesett "hulye vagy ujjél le" stilusban :( legalábbis tegnap mikor olvastam az elejét nagyon igy jott le a dolog es hogy az onkritika se maradjon el és ne csak kritika legyen mindig tolunk is volt aki a klános kidobálos ellen tette le a voksát mert lusta volt beirni hogy max az egyutes bevezetést támogatná kulon viszont nem vagy mert igy erezte és szolásszabadság van azt a saját erdekeit nézte monrot ezért tisztelem mint embert is mert o a hibapontokkal amit ati alitolag osztogat dacolva is odaált es elkezdett példálozni mindkét téma problémájával es odatett egy objektiv es helytállo véleményt amire kapott is egyik-másik hsze felfele ujjat tolem |
Pool te mit nyomogatod a lefelet minden beirasomra? Megsertodtel? :D
(kettot kihagytal, nyomas potolni) |
Quote:
Ilyenkor pár napig várni kell vele. |
Quote:
B-ben is szabiztam mar el, hogy lekopjunk 2400ra, megsincs semmihez sem koze. :) Sot az is lehet, hogy el fogok szabizni egyszer, hogy cipot vegyek a fiamnak. Annak sem lesz semmihez sem koze. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:34. |