Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

NewJackCity 12-19-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273711)
Oszinten, gondolod, hogy meg szuksegunk van barmit mutatni? :)

igazábol szerintem ti is vagytok elég jo játékosok ahoz hogy ilyen kiskapuk nélkul is képesek lennétek komoly eredményekre
es ha korrekt harcban legyozi az ember a másikat akkor még nincs is ez az undorito szájize utana az embernek hogy vazze megint elfokozott az ellen
gondolom erre célzott joco
és igen az elfokozást kritizáljuk mint en nyertem taktika

csabi 12-19-2010 23:38

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273724)
igazábol szerintem ti is vagytok elég jo játékosok ahoz hogy ilyen kiskapuk nélkul is képesek lennétek komoly eredményekre
es ha korrekt harcban legyozi az ember a másikat akkor még nincs is ez az undorito szájize utana az embernek hogy vazze megint elfokozott az ellen

és visszatértünk Pool kérdéséhez? milyen ötletetek van, ami még nem hangzott el elfokozás ügyben? :)

Remedy 12-19-2010 23:38

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273724)

Elfokozas ide vagy oda, ott alul 3 vs 1-ben ugy szet kellene szednetek Xepit, hogy csak lesne. De nyilvan errol nem szivesen mondanek tobbet, hogy hogy kellene csinalni szerintem...

NewJackCity 12-19-2010 23:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273720)
Nem igy, egy visszatamadas nelkul, ez 100%. Nem a fokozasrol beszelek, vagy nektek ez tunik vmi "en nyertem" taktikanak?

Kerdezd Serget, esetleg Monrot, vagy Zolit, hogy oldottak volna meg. (Mert en ezek utan tuti nem fogok neked segiteni meg tanaccsal sem) Tuti tudnanak egy-ket otletet mondani. Viszont csak beletorodni es utana szidni a masikat hogy nekunk milyen szar, a leheto legrosszabb, amit lehet tenni.

mindhármuk játéktudását sokra tartom
de nem hinném hogy szukségem lenne a tanácsaikra
anarcban is elég jol boldogulok egyedul is
a korulményeket meg nem vagyok hajlando leirni mi vezetett a passzivitáshoz
mert nem fogok ilyen infot kiadni se magamrol se a klánunkrol

NewJackCity 12-19-2010 23:42

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273725)
és visszatértünk Pool kérdéséhez? milyen ötletetek van, ami még nem hangzott el elfokozás ügyben? :)

nem tudsz olvasni vagy a szovegértelmezéssel van baj ?
mindkét témában vannak olyan hszeim amiben ervek otletek vannak
sot képzeld még a minimumfoldes problémára is probáltam otletelni az egyik topikban
amit a foldleadások veszélye miatt ugye nem lehet megszuntetni
ti voltatok az utolsok akikhez fordultam miután más megoldást nem láttam hogy tudjak forogni

Dragi 12-19-2010 23:43

állítólag a rumos tejtől jobban alszik az ember

NewJackCity 12-20-2010 00:08

igazábol az a legnagyobb hulyeség hogy a feljesztos témákban is csak a személyeskedés megy es nem eggyut támogatjuk hogy megszunjenek a kiskapuk hanem egymás ellen érvelunk
kinek mi az erdeke

mikor eszak zoli megnyitotta azt a témát probált személyeskedés nélkul irni
amire a fél gun nekiesett "hulye vagy ujjél le" stilusban :(
legalábbis tegnap mikor olvastam az elejét nagyon igy jott le a dolog

es hogy az onkritika se maradjon el és ne csak kritika legyen mindig
tolunk is volt aki a klános kidobálos ellen tette le a voksát mert lusta volt beirni hogy max az egyutes bevezetést támogatná kulon viszont nem
vagy mert igy erezte és szolásszabadság van azt a saját erdekeit nézte

monrot ezért tisztelem mint embert is
mert o a hibapontokkal amit ati alitolag osztogat dacolva is odaált es elkezdett példálozni mindkét téma problémájával es odatett egy objektiv es helytállo véleményt
amire kapott is egyik-másik hsze felfele ujjat tolem

Remedy 12-20-2010 00:13

Pool te mit nyomogatod a lefelet minden beirasomra? Megsertodtel? :D

(kettot kihagytal, nyomas potolni)

J.Ati 12-20-2010 00:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273731)
Pool te mit nyomogatod a lefelet minden beirasomra? Megsertodtel? :D

(kettot kihagytal, nyomas potolni)

Úgy látszik besértődött valamire :D

Ilyenkor pár napig várni kell vele.

Remedy 12-20-2010 00:33

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273730)
igazábol az a legnagyobb hulyeség hogy a feljesztos témákban is csak a személyeskedés megy es nem eggyut támogatjuk hogy megszunjenek a kiskapuk hanem egymás ellen érvelunk
kinek mi az erdeke

Ezzel egyet is tudnek erteni, de akkor hogy jott ide az "ervkent" hogy en pl elszabiztam anarchban, es mi koze volt az egesz A-s temahoz, vagy az elfokozashoz, vagy csak akar a sajat As torpedhez? Total mas szituacio bonyolitva a titulussal.

B-ben is szabiztam mar el, hogy lekopjunk 2400ra, megsincs semmihez sem koze. :)

Sot az is lehet, hogy el fogok szabizni egyszer, hogy cipot vegyek a fiamnak. Annak sem lesz semmihez sem koze. :)

All times are GMT +1. The time now is 01:34.