Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

-Fegya- 02-01-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 70660)
Mielőtt bárki földleadásra gyanakodna!
Nem az!
És kérek mindenkit, hogy a körülmények ismerete nélkül ne kezdjen vádaskodásba.

Hát elég nagy földleadás, csak nem szándékos! :)

Arwyl szelleme 02-01-2007 11:56

Quote:

Nem az!

5 sikeres klánütés mindennapi dolog, nem is merült fel senkiben a JKSZ gyanúja. :D

Kisbér 02-01-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 70662)
5 sikeres klánütés mindennapi dolog, nem is merült fel senkiben a JKSZ gyanúja. :D

Hát igen.. Sajnos várható volt :)
Grat érte! :(

Jackpot30 02-01-2007 13:22

Hadisok vs. hiénák

Itt fent az A-ban engem ez a hiéna stilus tud kikésziteni.A betonvédelmesek remegve lesik a teljes eseményet,hátha kitámad valaki 2 körről,hogy sunyin lecsaphassanak rá :mad: Volt hogy egyszerre 4 külön klánból való orit dobott ki a távolom :eek: Persze csak éppen annyit küldenek hogy minimálisan beférjenek,mert félnek :p Ezért nagyra becsülöm azokat a hadisokat,akik egyéniben is megállás nélkül tarolnak. Ők is érdemelnének talán pár sort :o

Steve 02-01-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Jackpot30 (Post 70685)
Itt fent az A-ban engem ez a hiéna stilus tud kikésziteni.A betonvédelmesek remegve lesik a teljes eseményet,hátha kitámad valaki 2 körről,hogy sunyin lecsaphassanak rá :mad: Volt hogy egyszerre 4 külön klánból való orit dobott ki a távolom :eek: Persze csak éppen annyit küldenek hogy minimálisan beférjenek,mert félnek :p Ezért nagyra becsülöm azokat a hadisokat,akik egyéniben is megállás nélkül tarolnak. Ők is érdemelnének talán pár sort :o

ŐŐ két részre választanám, kezdeném a végével: ha mindenkinek lenne annyi pénze hogy ezt megtehesse...

Hát a szövitársam erre nemrég olyan jót írt, hogy két féle játékstílus létezik, de mivel mindkettő nevéért bant kapnék csak annyit, hogy ha minimum sereggel mennek akkor tudod őket védeni;)

Grabi 02-01-2007 13:25

nagyon kell figyelni és keményen bekoptatni a sereget ha jönnek. nincs más megoldás, én is ezt teszem

Reaktor 02-01-2007 13:35

Quote:

Az ilyen hadis mögött mindíg áll egy klán.

Segítik anyagilag infókkal, ez pedig már csapatmunka.

Főleg fentebb ahol már az ember nagy eséllyet talál valakit a távolbalátáson.

Kisbér 02-01-2007 14:39

Quote:

A felfedezés változtatása után mit vártatok?!
Az a változtatás is mélyen át lett godnolva...
Így nemhogy több, de jóval kevesebb ütés van :D Hiszen míg régen azt mondtad, hogy aaah, bekaptam ezt az ütést, mind1, 10e egységgel visszafedezem a veszteségem, most azt mondod, hogy ahhh, bekaptam egy ütést, mind1, 100e egységgel visszafedezem :D
Ennek ugye az lesz az eredménye, hogy még jobban bebetonozzák magukat az emberek, és még kritikusabb az ütés indítása... Méginkább eltolódik a csoport a hadi irányába, és jóval kevesebb lesz a vari/toli akció...

Jackpot30 02-01-2007 15:27

hogy kevesebb lenne a toli-vari akció,azt azért igy nem merném kijelenteni,miután hadisként non-stop ártóval navigálok,lassan már azon gondolkozom hogy be kellene vezetni a lovasok mellé a tűzoltókat is,annyi házam ég le egy nap alatt :rolleyes: most már kár rágódni a szabály változtatáson,ha tetszik ha nem ez van ;) csak én személy szerint sunyi dolognak tartom ezt a listából betonelfből,minimállal betámadó taktikát :mad:

Gyula 02-01-2007 15:34

Quote:

2007-02-01 05:01:02 Lángszóró - Pirotechnikai zRt (#2563) támadást indított Gárdony szövetsége (#2852) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 298 hektár földet.
2007-02-01 05:01:01 Lángszóró - Pirotechnikai zRt (#2563) támadást indított Gárdony szövetsége (#2852) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1115 hektár földet.
2007-02-01 05:01:01 Lángszóró - Pirotechnikai zRt (#2563) támadást indított Gárdony szövetsége (#2852) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 959 hektár földet.
2007-02-01 05:01:01 Lángszóró - Pirotechnikai zRt (#2563) támadást indított Gárdony szövetsége (#2852) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 759 hektár földet.
2007-02-01 05:01:01 Lángszóró - Pirotechnikai zRt (#2563) támadást indított Gárdony szövetsége (#2852) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 476 hektár földet.

Gratulálok!!!

Nem az!

Gratulálok a Pirós...izé Földmániákus klánnak :))) NAgyon szép volt és jó sok hírnév pontal gyarapitotta a klánt :)))

All times are GMT +1. The time now is 19:08.