![]() |
Quote:
|
Quote:
5 sikeres klánütés mindennapi dolog, nem is merült fel senkiben a JKSZ gyanúja. :D |
Quote:
Grat érte! :( |
Hadisok vs. hiénák
Itt fent az A-ban engem ez a hiéna stilus tud kikésziteni.A betonvédelmesek remegve lesik a teljes eseményet,hátha kitámad valaki 2 körről,hogy sunyin lecsaphassanak rá :mad: Volt hogy egyszerre 4 külön klánból való orit dobott ki a távolom :eek: Persze csak éppen annyit küldenek hogy minimálisan beférjenek,mert félnek :p Ezért nagyra becsülöm azokat a hadisokat,akik egyéniben is megállás nélkül tarolnak. Ők is érdemelnének talán pár sort :o
|
Quote:
Hát a szövitársam erre nemrég olyan jót írt, hogy két féle játékstílus létezik, de mivel mindkettő nevéért bant kapnék csak annyit, hogy ha minimum sereggel mennek akkor tudod őket védeni;) |
nagyon kell figyelni és keményen bekoptatni a sereget ha jönnek. nincs más megoldás, én is ezt teszem
|
Quote:
Az ilyen hadis mögött mindíg áll egy klán. Segítik anyagilag infókkal, ez pedig már csapatmunka. Főleg fentebb ahol már az ember nagy eséllyet talál valakit a távolbalátáson. |
Quote:
Az a változtatás is mélyen át lett godnolva... Így nemhogy több, de jóval kevesebb ütés van :D Hiszen míg régen azt mondtad, hogy aaah, bekaptam ezt az ütést, mind1, 10e egységgel visszafedezem a veszteségem, most azt mondod, hogy ahhh, bekaptam egy ütést, mind1, 100e egységgel visszafedezem :D Ennek ugye az lesz az eredménye, hogy még jobban bebetonozzák magukat az emberek, és még kritikusabb az ütés indítása... Méginkább eltolódik a csoport a hadi irányába, és jóval kevesebb lesz a vari/toli akció... |
hogy kevesebb lenne a toli-vari akció,azt azért igy nem merném kijelenteni,miután hadisként non-stop ártóval navigálok,lassan már azon gondolkozom hogy be kellene vezetni a lovasok mellé a tűzoltókat is,annyi házam ég le egy nap alatt :rolleyes: most már kár rágódni a szabály változtatáson,ha tetszik ha nem ez van ;) csak én személy szerint sunyi dolognak tartom ezt a listából betonelfből,minimállal betámadó taktikát :mad:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:08. |