Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Swiss 01-14-2010 17:38

Pár dolog amire azért figyelj oda

1. ha hátralékod van az internet szolgáltatódnál, soha ne hívd fel ha megtalál valami DM levéllel (sajnos megtettem, dec.23 19:00-kor humánusan lelőtték a hozzáférésemet)

2. azért legyél képben hogy aktív országodon mégis mennyi ideig elég a VIP (a helytartó a barátod...)

3. amint újra van lehetőséged kényelmesen netezni, nézz rá az országra (lejárt a VIP elúszott 70e kattincs)

Így jártam, az ország romokban, le is vertek, már vagyon sincs, és folyamatosan ártanak a lentebbi szekciókban. :)

Sebaj innen szép összeszedni, minden unatkozónak javaslom, hogy hagyja ott az országát VIP-esen, vagy két három hétre egyedül különösebb felkészülés nélkül! :) Ezután a motivációval nem lesz gond, higgyétek el!

Remedy 01-14-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 236748)
1. ha hátralékod van az internet szolgáltatódnál, soha ne hívd fel ha megtalál valami DM levéllel (sajnos megtettem, dec.23 19:00-kor humánusan lelőtték a hozzáférésemet)

2. azért legyél képben hogy aktív országodon mégis mennyi ideig elég a VIP (a helytartó a barátod...)

3. amint újra van lehetőséged kényelmesen netezni, nézz rá az országra (lejárt a VIP elúszott 70e kattincs)

Így jártam, az ország romokban, le is vertek, már vagyon sincs, és folyamatosan ártanak a lentebbi szekciókban. :)

Sebaj innen szép összeszedni, minden unatkozónak javaslom, hogy hagyja ott az országát VIP-esen, vagy két három hétre egyedül különösebb felkészülés nélkül! :) Ezután a motivációval nem lesz gond, higgyétek el!

Azert manapsag nem olyan szornyu nehez mashonnan benezni, es megtenni az ovintezkedeseket... :) (Telo, haver, netkavezo, suli, kolesz, Mcdonalds, barmi...) :)

Swiss 01-14-2010 18:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236751)
Azert manapsag nem olyan szornyu nehez mashonnan benezni, es megtenni az ovintezkedeseket... :) (Telo, haver, netkavezo, suli, kolesz, Mcdonalds, barmi...) :)

Manapság tényleg nem olyan szörnyű nehéz. :)

Dynosaur 01-14-2010 18:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236751)

én megtanítottam a barátnőmet távolt nézni, gömbözni, védelmet hívni, és támadni... :D :D

Kutyuleee 01-15-2010 01:48

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236757)
én megtanítottam a barátnőmet távolt nézni, gömbözni, védelmet hívni, és támadni... :D :D

Anno én is probálkoztam ezekkel, viszont amikor a távolozás és a piacolás (telefonos segitséggel) után probáltam a támadásra rávenni rám baszta a telefont...:) Ellenben hódos talin szivesen van jelen, hál isten belátta hogy a hódos kocka nem is kocka:D

Dynosaur 01-15-2010 07:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 236829)
... probáltam a támadásra rávenni rám baszta a telefont...:)

hehhe... :D

este betámadták az egyik szövimet, msnre fel, ott a másikkal beszélgettünk, nahh jó, akkor menjünk rá. A negyedik nem volt fenn, szóval felhívtuk telefonon. Épp a barátnőjével filmezett otthon, 5 perc hátra a filmből, leül a géphez. 15 perc kv-ig. Utána menne vissza a szobába, és írja, hogy "bazz, barátnőm kizárt a saját szobámból! Hogy menjek be??" :D :D :D

Pepa 01-15-2010 20:16

Ha sokáig tervezel egy védelem átszervezést egy esetleges támadás kivédésére, akkor biztos, hogy előbb támadnak, minthogy felkészültél volna rá.

Alg 01-15-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 236974)
Ha sokáig tervezel egy védelem átszervezést egy esetleges támadás kivédésére, akkor biztos, hogy előbb támadnak, minthogy felkészültél volna rá.

Ha hamar megcsinálod, akkor meg olyan későn támadnak, mikor már nem számítasz rá;)

Gabro 01-16-2010 22:04

Mikor régen B-ben kaptam felváltva mészárt meg fosztit, gondoltam kiteszek miindent kv előtt.....bejött a 0-s mészár, DE UTÁNA ESETT LE HOGY SE SEREG SE LÓVÉ:D

Pepa 01-17-2010 10:30

A piacon eladtál 401 tolvajt 1.555 arany áron, ez összesen 623.555 arany bevételt jelent.

Egy 5-ös lemaradt a végéről.

All times are GMT +1. The time now is 14:47.