![]() |
Pár dolog amire azért figyelj oda
1. ha hátralékod van az internet szolgáltatódnál, soha ne hívd fel ha megtalál valami DM levéllel (sajnos megtettem, dec.23 19:00-kor humánusan lelőtték a hozzáférésemet)
2. azért legyél képben hogy aktív országodon mégis mennyi ideig elég a VIP (a helytartó a barátod...) 3. amint újra van lehetőséged kényelmesen netezni, nézz rá az országra (lejárt a VIP elúszott 70e kattincs) Így jártam, az ország romokban, le is vertek, már vagyon sincs, és folyamatosan ártanak a lentebbi szekciókban. :) Sebaj innen szép összeszedni, minden unatkozónak javaslom, hogy hagyja ott az országát VIP-esen, vagy két három hétre egyedül különösebb felkészülés nélkül! :) Ezután a motivációval nem lesz gond, higgyétek el! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
este betámadták az egyik szövimet, msnre fel, ott a másikkal beszélgettünk, nahh jó, akkor menjünk rá. A negyedik nem volt fenn, szóval felhívtuk telefonon. Épp a barátnőjével filmezett otthon, 5 perc hátra a filmből, leül a géphez. 15 perc kv-ig. Utána menne vissza a szobába, és írja, hogy "bazz, barátnőm kizárt a saját szobámból! Hogy menjek be??" :D :D :D |
Ha sokáig tervezel egy védelem átszervezést egy esetleges támadás kivédésére, akkor biztos, hogy előbb támadnak, minthogy felkészültél volna rá.
|
Quote:
|
Mikor régen B-ben kaptam felváltva mészárt meg fosztit, gondoltam kiteszek miindent kv előtt.....bejött a 0-s mészár, DE UTÁNA ESETT LE HOGY SE SEREG SE LÓVÉ:D
|
A piacon eladtál 401 tolvajt 1.555 arany áron, ez összesen 623.555 arany bevételt jelent.
Egy 5-ös lemaradt a végéről. |
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |