Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

laci 05-25-2008 08:58

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176766)
...nem kell itt több klánról beszélni... az én lovaim is bőven elegek voltak erre a célra...

Aha... gyorsak a lovaid ha 100+ körről elértek volna minket anélkül hogy észrevegyünk ;)

Ha feltűnt volna, nem a támadók és a védők erejével van a problémám, hanem a távolság hirtelen megszűnésével. Gondolom, most majd megmagyarázzátok hogy ez egy spontán akció volt, a két klán semmit nem beszélt meg előre, ugye? ;)

dzso 05-25-2008 08:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176769)
Hát persze... az egyéni ütésekig renben van a dolog, de az hogy a két üldöző, amelyik nem bír minket utólérni, egymással kezd tagokat cserélni, az már gyanús.

Mindegy, ez van, nekem akkor is megmarad az elégtétel hogy MI önerőből ütöttünk és kész ;)

ez az a szitu amikor nem tudja elismerni az ember a vereséget és valami gagyi magyarázatot keres elkeseredetten, amivel igazolhatja magát... bealudtatok, kimaradt egy távol vagy bármi hasonló és kaptatok egy ütést... ennyi történt... egy klántól kaptátok, ahogy ti is egy klán vagytok... azt hangoztatni hogy ti csak 5-en voltatok... szerintem 7-en... és hogy mi 10-en... hát elméletileg a kevesebb tagból álló azonos pontszámon levő klán a hatékonyabb... na de elhiszem hogy fáj az a pár heki és azért vagy ennyire elkeseredett...

laci 05-25-2008 09:01

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 176771)
Arra meg annyit reagálnák, hogy átjött valaki a másik klánból, hogy már régóta érett a dolog, csak most jött el az ideje. Mióta kilencen lettünk, kerestük a tizedik tagot.

Hogyne, és pont a másik klánból (amokor egy halom klánon kívüli tag is van az 1A-ban) pont úgy kiszámolva hogy éppen elérjetek, ugye?

Na jól van, magyarázzátok akármeddig, mindenki azt hisz amit akar.

dzso 05-25-2008 09:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176772)
Aha... gyorsak a lovaid ha 100+ körről elértek volna minket anélkül hogy észrevegyünk ;)

ne kezd az amatőr kiragadunk egy mondatot és félremagyarázzuk magatartást... elég hülyén hangzik...
te is tudod hogy az a mondat a 2 leszabiztatott orkotokra vonatkozik és köze nem volt ahhoz amivel próbálod összekapcsolni...

Redback 05-25-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176773)
ez az a szitu amikor nem tudja elismerni az ember a vereséget és valami gagyi magyarázatot keres elkeseredetten, amivel igazolhatja magát... bealudtatok, kimaradt egy távol vagy bármi hasonló és kaptatok egy ütést... ennyi történt... egy klántól kaptátok, ahogy ti is egy klán vagytok... azt hangoztatni hogy ti csak 5-en voltatok... szerintem 7-en... és hogy mi 10-en... hát elméletileg a kevesebb tagból álló azonos pontszámon levő klán a hatékonyabb... na de elhiszem hogy fáj az a pár heki és azért vagy ennyire elkeseredett...

Ahogy leszűröm, neki nem az fáj, hogy beütöttétek őket, nem is az a 3,5k heki, hanem hogy a két klán összebeszéléls nélkül, tök véletlenül, pont úgy csinálta adolgokat, hogy utolérjék a topklánt..

WillChi 05-25-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176774)
Hogyne, és pont a másik klánból (amokor egy halom klánon kívüli tag is van az 1A-ban) pont úgy kiszámolva hogy éppen elérjetek, ugye?

Sok klánon-kívüli van, de nem feltétlenül barátja/ismerőse valamelyikünknek.

dzso 05-25-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176774)

Úgy csinálsz mintha ritka lenne hogy más klánból átmegy egy tag egy ütés erejéig... ez magyar A-ban is rendszeresen előforduló dolog...

Nekem úgy tűnik te magyarázkodsz de mindegy... lehet hogy mi magyarázzuk, hogy miért kaptatok be egy ütést, hisz nekünk kell az ilyet... ;)

laci 05-25-2008 09:05

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176773)

Nem azért vagyok elkeseredett. Hanem azért mert nem látom fairnek a dolgot, és akármeddig magyarázhatjátok a dolgokat, akkor is úgy látom hogy az alattunk levő két klánnak elég rendesen össze kellett játszania ahhoz hogy ez pont így jöjjön ki, de nyilván én látom rosszul.

Ha az Imaginary Beings vagy a Herbicidek beütnek, az benne van a pakliban, és gratulálnék nekik, de ezt az esetet most nem láttam fairnek.

Amióta az angol 1A-ban vagyok, kaptunk már be klánütést, és nem volt semmi rosz érzésünk vele szemben, mert semmi gyanús körülmény nem volt körülötte.

dzso 05-25-2008 09:10

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 176776)
Ahogy leszűröm, neki nem az fáj, hogy beütöttétek őket, nem is az a 3,5k heki, hanem hogy a két klán összebeszéléls nélkül, tök véletlenül, pont úgy csinálta adolgokat, hogy utolérjék a topklánt..

volt egy pontkülönbség, volt egy szabad hely... kellett arra a különbségre egy ember a szabad helyre... volt 1 megfelelő pontszámú ember egy másik klánban... hát beindult a diplomácia... ennyi. most miért kellene teljesen más pontszámú klán nélküli embert keresni?

Topkláán? Az egy másik klán, ők most nem harcoltak asszem... ;)

Redback 05-25-2008 09:12

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176781)
volt egy pontkülönbség, volt egy szabad hely... kellett arra a különbségre egy ember a szabad helyre... volt 1 megfelelő pontszámú ember egy másik klánban... hát beindult a diplomácia... ennyi. most miért kellene teljesen más pontszámú klán nélküli embert keresni?

Topkláán? Az egy másik klán, ők most nem harcoltak asszem... ;)

Akkor nem topklán bocs.Nem vagyok ott.

All times are GMT +1. The time now is 15:53.