Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

ergar 06-01-2011 10:36

A hiénázás mindig annak fáj, aki a seggén ül már jó ideje, és 100 hekinként fedezget.
Ha Heini vállalja ezt, hogy belegázol mások lelki világába, és földet hoz vele, had tegye. És ha hiszitek, ha nem, még őt is hiénázták...Hogy mik vannak.

Még annyit, ehhez a dologhoz, ha én kizavarnám a full seregemet, az egész top a nyakamba ugrana, és csak abban bizhatnék, hogy hátha ütközik pár sereg útközben....

Vagy szüntetessük be a krónikát, reformáljuk a pontrendszert, és máris hátra lehet dőlni a csapódás utáni körben. :D

Kalapácska 06-01-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 287988)
A hiénázás mindig annak fáj, aki a seggén ül már jó ideje, és 100 hekinként fedezget.
Ha Heini vállalja ezt, hogy belegázol mások lelki világába, és földet hoz vele, had tegye. És ha hiszitek, ha nem, még őt is hiénázták...Hogy mik vannak.

Még annyit, ehhez a dologhoz, ha én kizavarnám a full seregemet, az egész top a nyakamba ugrana, és csak abban bizhatnék, hogy hátha ütközik pár sereg útközben....

Vagy szüntetessük be a krónikát, reformáljuk a pontrendszert, és máris hátra lehet dőlni a csapódás utáni körben. :D

Jogos, hiéna annak fáj akit hiénáznak :)
Ha meg valakire rámondják , hogy hiénázik utána csak azért is hiénáza szét a környékét szerintem , hiszen már megbélyegezték :D
Ugyanolyan kék száma lesz ha hiénázott ha elfezett .... nincs jelentősége :D
De akkor is ha tisztán ütött végig , akkor is ha kisklánozott nagyklánozott ....
Szóval mehet a vita tovább , sok sikert mindenkinek :)))

Csak a föld számít :D

Merengő 06-01-2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287972)
egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha az ember közben nem is játszik, csak fórumon "gondolkozik" :p

nocsak mutass egy embert is itt aki nem játszik :)

Pool 06-01-2011 12:33

Quote:

Te a topban vagy? :eek:
vagy már a 4k felettiek is topnak számítanak?

ergar 06-01-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 287996)
Te a topban vagy? :eek:
vagy már a 4k felettiek is topnak számítanak?

nem régóta vagyok itt az A-ban, de én is úgy tudom, hogy 4k feletti hektár kell a tophoz...;)

lacy 06-01-2011 18:37

Quote:

remélem te is örülni fogsz ha hiénáznak,vagy csak 100 hekiket fedezel azért haladsz?:D

Pool 06-01-2011 20:15

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 288003)
nem régóta vagyok itt az A-ban, de én is úgy tudom, hogy 4k feletti hektár kell a tophoz...;)

fél szemért jól tudod...

más:

2011-06-01 00:00:53 Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása (#1577) feloszlott

Egy elég régi klánnak vége, Isten nyugosztalja!

Dew 06-01-2011 21:11

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 287972)
egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha az ember közben nem is játszik, csak fórumon "gondolkozik" :p

zárójeles megjegyzés:
nem akartam se fel-, se lefele ujjat adni, csak pusztán lapozni.... :p

szerk.: Ismét köszönöm Ati! :)

Kalapácska 06-01-2011 21:26

2011-06-01 12:01:10 Vadkan (#4079) támadást indított szorgoshangyák (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3027 hektár földet.

Grat a fiúknak , ügyesek voltak :)

Ati 06-01-2011 21:29

Szegény hangyák. :(

All times are GMT +1. The time now is 18:15.