Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Tsobi 05-21-2011 16:16

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287503)
hatalmas tudás kellett hozzá

Azt is Te viszed? :D

GenXter 05-21-2011 16:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287504)
Azt is Te viszed? :D

ennyit tudsz,vádaskodni
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit

GenXter 05-21-2011 17:01

Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami

Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :)
gáz :D

Tsobi 05-21-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287506)
ennyit tudsz,vádaskodni
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit

Vádaskodik a tök. Te óbégatsz titokzatosan egy olyan valaki nevében, aki szenvedője a tegnapi legnagyobb ütésnek és aki egyébként nem is Te vagy.

Ha mondanivalód van az ütésről, akkor mondd.. ha nincs, akkor ne utalgass, hanem kattints a lefelé kézre és bosszankodj magadban.

GenXter 05-21-2011 17:21

Te vádaskodsz pedig
Ha negativ véleményem fejtem ki egy ütésről,akkor a szenvedő orit már én viszem ?????
Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több....
a kézre meg minek kattintsak ?, még pár sör és megmondom a frankót :D

Remedy 05-21-2011 18:09

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287509)
Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több....

Ez kb olyan, mintha azt irnad hogy egy csunya szovi beutott egy mf-et...

Semmi ertelme ezzel dobalozni, senki nem tiltja senkinek, hogy tobb fos klanban legyen, ha ugy erzi, az a jobb.

GenXter 05-21-2011 18:24

Ismét mondom,csak a véleményem fejtettem ki
sztem ez még lehet :)

vityu 05-21-2011 18:34

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287503)
hatalmas tudás kellett hozzá

Elmeséljem a történetet?

Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen.

Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk.

Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak.

Dew 05-21-2011 18:51

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287507)
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami

Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :)
gáz :D

lesz/lett az még több is.... ;)

GenXter 05-21-2011 20:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287512)
Elmeséljem a történetet?

Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen.

Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk.

Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak.

szép történet
Valami mégis hiányzik belőle :)
Vajon miért kapott varigyilkot ? :) Biztos volt oka rá :D
Meg arra is ,hogy nem kapott Dellej visszasereget

All times are GMT +1. The time now is 11:35.