![]() |
Quote:
|
Quote:
Legalább nézzél magadba mielőtt mondassz valamit |
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Dew, Sami Ezt tudjátok,a valódi történetről meg fogalmatok sincs :) gáz :D |
Quote:
Ha mondanivalód van az ütésről, akkor mondd.. ha nincs, akkor ne utalgass, hanem kattints a lefelé kézre és bosszankodj magadban. |
Te vádaskodsz pedig
Ha negativ véleményem fejtem ki egy ütésről,akkor a szenvedő orit már én viszem ????? Én kifejtettem a véleményem , hogy egy 10fős klánnak mekkora tudásra van szüksége egy 3 fős klán szétkapásához,ennyi és nem több.... a kézre meg minek kattintsak ?, még pár sör és megmondom a frankót :D |
Quote:
Semmi ertelme ezzel dobalozni, senki nem tiltja senkinek, hogy tobb fos klanban legyen, ha ugy erzi, az a jobb. |
Ismét mondom,csak a véleményem fejtettem ki
sztem ez még lehet :) |
Quote:
Volt egyszer egy feljebbjutási vágy Wolfi részéről. Ezután én egy hibát kihasználva még 3-4 sereggel kimentem rá eredményesen. Ekkor leálltunk. Jöttek a nagy szavak, majd egy egész szép mennyiségű varázsló legyilkolása. Ekkor döntöttünk affelől, hogy viszonozzuk a kapott kedvességet. Nem kellettek hozzá tíz-milliárdok, nem kellett hozzá nagy stratégia, nem kellett hozzá sokminden, csak a kölcsön visszaadása meg egy kis nyersanyag, hogy olyan országot építsünk, amilyet csak akarunk. Spec én, ha egyedül vagyok 9 ellenséges ország között, akkor nem fogom fikázni az ellenfél lépéseit, és nem fogok egy kis földelés után nekiállni egységeket ölni, hogy pusztán kárt okozzak. |
Quote:
|
Quote:
szép történet Valami mégis hiányzik belőle :) Vajon miért kapott varigyilkot ? :) Biztos volt oka rá :D Meg arra is ,hogy nem kapott Dellej visszasereget |
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |