![]() |
Quote:
Mondjuk a kedvenc részem nem számítodik bele:) ITt vannak a legjobb szobák :D |
Quote:
te szobára jársz???? :eek: :) |
Quote:
mit tudom én hogyan hívjam ezeket. chat-szobák neme? Forum szobák? nemde? |
Quote:
velem ugyan nem :p de te járkálj csak :D |
Zsáni, az én szobámba is eljössz? :)
|
Quote:
annyit azért nem takarítok :p |
Quote:
Zsáni? :D |
Quote:
aztán pihi :) |
Quote:
semmit tevéés:) De most h takarítász? egyik kéz a bill-en a másik meg törölgeti az egeret? :D |
kár, hogy nem jössz :( van forro csoki otthon!
|
Quote:
port törlök éppen, és közbe lehet gépezni is :) meg ablakot mosok :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak 300 km-t kellene utaznod :D |
Quote:
szépen, illedelmesen megköszöntem az invitálást, és jó kislány módjára visszautasítottam :p már ez is baj? :p |
Quote:
a 300 km-t pedig kihagynám, elég nekem a 220 is :) de azért az ebédet egyszer még bevasalom rajtad :p :D |
nemsokara megyek elviekben Tarjan fele :) Freddye komamat nagyon regen lattam mar :(
|
Quote:
te világutazó :D |
ugyanmar :)
most lehet elveszik örökre a vasuti igazolvanyom... :( akkor az utazasok szama erosen le fog csokkenni, bekorlatozodom Bekes megyebe :eek: |
Quote:
elég nagy szívás ez az egész közlekedés így is, nemhogy a későbbi árakkal... :( |
alapvetoen hatalmas tamogatas van meg mindig a tomegkozlekedesen...
|
Na de 1000 hekin 2.szintre lépni?????(2embernek is szól akik mostanság léptek egyik lassus a másik meg nem...de nem szeretnék ujjal mutogatni...)
Hát milyen rossz is ez a lépőheki hát még ez Poolnak se tetszene:)Ezt azért irom mert anno egy ismimnek azt irta ,hogy rossz a lépőhekije(én akkor ismertem meg ezt a gyönyörű szót)...a B-be lépett és ezernél szerintem több hekivel:P de megnyugtatok mindenkit hogy ha 270 hekiröl kb 670kör alatt 737 hekim lett ugy,hogy a katipiac üres volt+én elméletileg "szétvert orival menekülve" léptem fel a 4.-re:) akkor normálisabb kati piaccal 670kör alatt szerintem itt is megszerzek vagy 600hekit:) ( a lassuba minimum 667kört kell lenni) |
meno vagy :)
|
Quote:
kedden amugy nem jönnél egy párbajt?jó nekem az adoztatos is:) vagy jöhetsz arénára is ne unatkozzak:) |
nincsen idom manapsag a hodra valami tul sok...parbajra semmikepp :(
foleg nem majus eljesen :) megyek cirkuszba gecc :) |
Quote:
|
Akkor könyveljük el, hogy Harcosok nyert, és kész. ;)
|
Quote:
8fös volt 200-as nevezéssel. Akkor +360vippel megelégszem. :D |
Quote:
|
Quote:
Remélem most nincs hiba.:O) |
Quote:
|
Na de 1000 hekin 2. szintre lépni?:eek: :eek: :eek:
|
Figyelem!
Olyan hírt hallottam biztos kézből, hogy Harcosoknak kikötik a netét! Itt ezen a szép napon mindenki gyászolhatja!:D:D |
Quote:
*rövid* |
Quote:
Harcosok már a Hódító történelmében van:):D Ő a Hódító történelmének legviccesebb játékosa:DD:D legalábbis a legtöbbet rajta lehetett röhögni, az már lényegtelen hogy min:D merthogy viccet sose mondott:D |
Quote:
|
Quote:
|
Dragonnak igaza van!!
Tényleg elég gázos így beszélni egy volt szöviről még akkor is ,ha nem voltak vagy vannak túl jóban és nem Boszinak kéne poénkodni ezzel... Bár lehet vicces,de nem neki kellene ezt kiírni:rolleyes::rolleyes: Azért én sajnálnám és remélem nem kötik le harcosokat! Ha kell szervezek egy tüntetést számára;):p |
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |