![]() |
Quote:
|
Amikor aktívan játszottam az 1A-ban, ha gépközelben voltam, minden körben megnéztem a klán pontlistát. Ha egy közelemben lévő klán visszajön klánszabiról, akkor azt biztosan észre vettem volna. Nyilván Remy is észrevette a lehetőséget. Ez számomra sokkal logikusabb magyarázat, mint Arwyl összeesküvés-elmélete.
Különben is, ha bigék összedolgoznak a Menzoval, akkor nem csinálnak olyan hibát, hogy akkor állnak rá a Menzora, amikor még nem látszik, hogy vége a klánszabinak. Meg hát Bigékről nem is feltételezem, hogy bárkivel összejátszanak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár szerintem én hamarabb abbahagyom... ideje lenne, de még 1x, utoljára nekiugrok az A-nak. |
1 valami biztos,utes utan eleg gyorsan elo mereszkedett 2 orijuk ;)
pedig eleg kesore jart az ido :rolleyes: ugylatszik akkor keltek :D |
Quote:
|
Quote:
ami viszont felettébb érdekes az az,hogy amikor rájuk álltunk rögtön visszajöttek szabiról!:rolleyes: |
Quote:
Én is gratulálok a hatalmas ütéshez így utólag is :) |
Quote:
Mindjárt megkérem a csatában és a felkészülésben is résztvevő egyik Harcosunkat, hogy vessen véget a találgatásoknak, ismertesse a történteket. |
Először is a klán nevében köszönöm a gratulációkat. :)
A további találgatások elkerülése érdekében pedig leírnám az események hátterét. (ha már ennyien kíváncsiak rá, hogyan dörög a Nagy Fegyver) :) Már vagy 2 hete nézegettük a célpont klánt, tolikkal felmértük őket. Szabizásuk után a következő haditervet találtuk ki: 1. Magasan tartjuk a gabona árát, hogy a katonaképzésből ne tudjanak etetni, és a sereget a piacon tartsák. 2. Megkezdtük a támadó országok felkészítését a szövetségi háborúra. 3. Egy, a támadásban részt nem vevő országunk sávosan, a szabis orik közé bontva -egy kivétellel- begömbözte a célpont klán országait. Ezeknek a manővereknek a nyerspiacon észrevehető nyoma volt, mivel a Big Gun termelése eltűnt a piacról. Sokaknak ez biztos fel is tűnt, hiszen ekkora országok fel-, illetve átépítése borzasztó sok nyerset emészt fel. 4, A támadási tervünk az volt, hogy ha visszajönnek szabiról, várunk 5-6 kört, míg észreveszik a gabonapiaci helyzetet, és kiteszik a seregeiket a piacra, majd ráállunk. (egy ország pontlistabeli ingadozásából elég jól lehet következtetni az éhezés mértékére, ebből pedig a bent lévő seregre) Úgy terveztük, hogy a ráállás előtt -piaci ár alatt- teszünk ki lovast is, íjászt is, és így látjuk, hogy védeni, vagy támadni akarnak. 5, Remy kiszúrta, hogy leesett a klán szabijuk, és riasztotta a csapatot. Kiszámoltuk, hogy ha szabin maradnak, akkor a gömbök ismeretében bemegy 3 sereg is. |
Akkor ez akár mehetne a kézikönyvbe is :)
|
Köszönjük Arwen! Sokat tanultunk! ;)
|
2008-06-13 00:01:03 Black Dragon (#3270) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1274 hektár földet.
2008-06-12 23:01:05 Őrült nők ketrece (#2999) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, de a csatát elvesztette gratula sárkányok:) |
Quote:
|
ha a big gun-ba visszaléptek már a tagok, akkor kérhetnék egy friss listát?
|
Ahogy olvasgattam a Gunt ért vádakat, teljesen el voltam halva... Olyan vádakat hallottam, hogy ha valaki egy kicsit is belelátott kintről/bentről a Gun életébe, vagy valamilyen úton ismeri a srácokat/lányokat, akkor annak a gyanúja sem merült volna fel benne, hogy esetleges földleadásról, vagy bárminemű JKSZ-ről lett volna szó. Nekem volt szerencsém megtapasztalni a Big Gun tudását, tapasztaltságát, felkészültségét, belülről is, és nem láttam még egy olyan klánt, aki őket bármiben is megelőzte volna, legyen az tudás, vagy tiszta játék. Ha bizonyítgatná a fórum összes tagja, hogy itt bizony JKSZ volt, én azt akkor sem hinném el. Jöhetnének 1000 képzelt bizonyítékkal, nem fogadnám el. A Big Gun tisztességesen ütött mármár mocskosul hatalmasat!!! NAGYON NAGY GRAT!!! És azoknak pedig akiknek ki kellett lépnie a klán érdekei miatt, a továbbiakban sok kárpótló hektárt kívánok!
A miénkről meg annyit, hogy éppen mindenki visszaért a szabiról :) Azért volt benne egy kis izgalom :) |
Quote:
a fentihez meg csak annyit,hogy a gun tudását talpraesettségét senki nem kérdőjelezheti meg, de nem tudhatod, hogy hogy müködött/müködik, a többi igazán nagy klán:) (mi még messze állunk ettől, mind erőforrásilag, mind tudásilag:)) Igazából sok az irigy, ember, és sok embernek igaza van abban, hogy ilyen szinten már nem szabadna ilyen hibákat elkövetni, pont ettől tünik furcsának az egész sokaknak, de hát voltak már nagy zuhanások A-ban:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2008-06-14 01:01:27 Menzoberranzan (#3152) feloszlott.
|
Quote:
|
Ugyammá, csak nagy volt az elkeseredés...
|
Olvasgatom a hozzászólásokat...Érdekes volt a Big Gunos ütés..Mert a Mezo saját erejéböl végigveri az 1/a 80%-át.Barakkor orkok mint látta a Bigg.Erre ütés elött egy héttel átépitenek egy termrlö orit majd két elfel meg egy termelö törpel beverik...Hát ez a professzionális tudás netovábbja.Vagy nekik hozták fel mezoék a földet...Mindenki döntse el meik verzio tetszik neki:DDDD
Quote:
Hát a Gun ütéséröl annyit h ha figyeltetek egy héttel ütés elött átépült törpéjük...No meg egy full barakos orkos klánra ,akik végigverik az 1/a nagyrészét ki merne rá állni elfekkel meg törpel ork nélkül???? Vagy csak én vok hüle h nem értem???Vagy sima föld leadás volt ???:p |
Quote:
|
Quote:
Téged nem is pénzelt senki, hogy ennyi hekid legyen:) |
Quote:
Ezzel csak nem azt akarod mondani,hogy a Biggesek pénzelték őket,hogy aztán leverjék róluk?:-) |
Quote:
|
Szerintem ha valaki pénzelte is őket, akkor nem a Nagy fegyver volt, erre azért fel mernék tenni elég sokat! De ha van olyan ország, gondolok itt Pannoniára, aki fel tud vinni annyi pénzt, hogy felfedezzen irtózatos magasságra, akkor miért ne lehetett volna az, hogy ők is felvittek rettentő sok pénzt, hogy klántámadásba öljék. Nem tudom, nem figyeltem őket, mert olyan messze vannak tőlem, mint makó a bizonyos Jeruzsálemtől, így annyira nem tartottam ott a szeme, hogy tudja, hogy mi történt. De nem kell mindig a rosszat látni!
(Vagy én vagyok a hülye, hogy mindenkiről jót feltételezek???:eek: Remélem nem!) |
Quote:
|
Quote:
De ha nem így volt, akkor ne haragudj meg ezért. |
Quote:
|
Hagyjuk már az egészet! Én semmit nem akartam ebből kihozni, csak annyit írtam, hogy nem kell rögtön rosszra gondolni, ha valakinek sok pénze van, nem kell egyből a menzora azt mondani, hogy pénzelte a gyors haladásukat valaki, mert láttunk olyat, hogy valaki 400k értéket átfedezett, lehet annyi pénzt felhozni. Csak annyit akartam. Semmi egyebet, nem kell fennakadni rajta! De tényleg hagyjuk inkább, nem mondtam semmit.
|
A kedvezményes fedezések igénybevételével ez nem annyira kerül sokba,mint gondolod :)
|
Ráadásul úgy emlékszem, hogy Serg nem fedezett, amig egyedül volt. A top klán pénzéből kedvezményesen fedezni pedig nem olyan drága.
|
imádom ezt a topikot olvasgatni annyira jokat mulatok némelyik hozzászoláson mikor olyanok írnak be akiknek fogalmuk sincs h mi is meg hogy történi :)
de legalább nem unalmas :D így tovább! a fedezésről meg annyit hogy a kedvezményes fedezéssel a nagyoriknak "fillérekbe" kerül a fedezés , szoval nagy orinak pár k heki az nemsok :) na megint sok hülyeséget összehordtam 1 hónapig megen nemírok :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |