![]() |
Quote:
Komolyan nem erted miert nem lehet folyamatosan elfokozni ugy, hogy semmi mast nem csinalsz, vagy csak kotozkodni probalsz? |
Quote:
remy szerinted nem zuzott el nagysebességgel szabira mikor en utottem ? engem nem sokszor látni szabizni mások elol levernek levernek nem olyan nagy ügy |
Micsoda indulatok vannak itt két olyan klán között, akik pár éve még egymás tenyeréből ettek :)
|
Quote:
Te is pontosan tudod, hogy anarchban ket fejvadasz orszagbol szeretnek fejvadasz 2-est csinalni ajandekba, Te meg direkt le akarod verni roluk, hogy kicseszhess velem. Persze hogy elszabizom, nem erdemled meg ezt az apro oromot se azok utan, amiket irkalsz. :) Ha a torpedbe fektetnel ennyi energiat, nem ott lenne, ahol. (Gondolod ha nem fejes ajandek lenne, elszabiztam volna oket? Johogy nem, utottelek volna mint a repat :D) |
Quote:
|
Quote:
lehet te már elverted volna a klánvagyont tok feleslegesen probálok sporolni es nem vivni szélmalomharcot |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kerdezd Serget, esetleg Monrot, vagy Zolit, hogy oldottak volna meg. (Mert en ezek utan tuti nem fogok neked segiteni meg tanaccsal sem) Tuti tudnanak egy-ket otletet mondani. Viszont csak beletorodni es utana szidni a masikat hogy nekunk milyen szar, a leheto legrosszabb, amit lehet tenni. |
Quote:
(Azt remelem tudod, hogy azzal, hogy ezt kihoztad kulsore, csak meg szelesebb korben sikerult szegenysegi bizonyitvanyt kiallitani magadrol.) |
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |