Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-19-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273708)
nagyon sajnálom :) akkor reméljük mást is mutattok, nem szeretném, ha öngyilkosok lennétek.

Oszinten, gondolod, hogy meg szuksegunk van barmit mutatni? :)

Komolyan nem erted miert nem lehet folyamatosan elfokozni ugy, hogy semmi mast nem csinalsz, vagy csak kotozkodni probalsz?

NewJackCity 12-19-2010 22:53

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273710)
nem, inkább nem tippeltünk arra, hogy szabadságra, majd szk-ra menekülsz.

már megint kezdodik a mi vagyunk a kemény orkok és gnomok mert be birunk verni egy torpot azt ő elszabizik ?
remy szerinted nem zuzott el nagysebességgel szabira mikor en utottem ?
engem nem sokszor látni szabizni mások elol
levernek levernek nem olyan nagy ügy

Pool 12-19-2010 22:54

Micsoda indulatok vannak itt két olyan klán között, akik pár éve még egymás tenyeréből ettek :)

Remedy 12-19-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273712)
már megint kezdodik a mi vagyunk a kemény orkok és gnomok mert be birunk verni egy torpot azt ő elszabizik ?
remy szerinted nem zuzott el nagysebességgel szabira mikor en utottem ?
engem nem sokszor látni szabizni mások elol
levernek levernek nem olyan nagy ugy

Jack, Jack, megint sikerul ferditened. Bar szerintem direkt csinalod.

Te is pontosan tudod, hogy anarchban ket fejvadasz orszagbol szeretnek fejvadasz 2-est csinalni ajandekba, Te meg direkt le akarod verni roluk, hogy kicseszhess velem. Persze hogy elszabizom, nem erdemled meg ezt az apro oromot se azok utan, amiket irkalsz. :)

Ha a torpedbe fektetnel ennyi energiat, nem ott lenne, ahol.

(Gondolod ha nem fejes ajandek lenne, elszabiztam volna oket? Johogy nem, utottelek volna mint a repat :D)

Kutyuleee 12-19-2010 23:02

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273699)
álszentségnek tartom, hogy jajdejó, én használom, de ha ellenünk hasznája valaki, akkor a gazdag klán, szegény klán dumával állok elő.
ha én ellenzek valamit, akkor nem használom. vagy ha használom, akkor nem ellenzem. csak én érzem ebben a bort iszik, vizet prédikál cuccot?

Mi is ellenezzük a 0hekis ütéseket, mert nem tartjuk a játékba valónak, de ettől még mi is elfokoznánk ha úgy lenne, mert ha van lehetőség, akkor inkább megtaranánk a földünket... attól hogy vmit nem tartasz jónak még használhatod, ha másért nem, akkor azért, hogy minél többen háborodjanak fel rajta... :D

NewJackCity 12-19-2010 23:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273715)
Jack, Jack, megint sikerul ferditened. Bar szerintem direkt csinalod.

Te is pontosan tudod, hogy anarchban ket fejvadasz orszagbol szeretnek fejvadasz 2-est csinalni ajandekba, Te meg direkt le akarod verni roluk, hogy kicseszhess velem. Persze hogy elszabizom, nem erdemled meg ezt az apro oromot se azok utan, amiket irkalsz. :)

Ha a torpedbe fektetnel ennyi energiat, nem ott lenne, ahol.

azért kiváncsi lennék hogy te hogyan oldanád meg az olyan helyzeteket mikor 2 ori bonto meg 2 fokozotávba van
lehet te már elverted volna a klánvagyont tok feleslegesen
probálok sporolni es nem vivni szélmalomharcot

Merengő 12-19-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273711)
Oszinten, gondolod, hogy meg szuksegunk van barmit mutatni? :)

hogy is gondolhattam ilyenre :)

NewJackCity 12-19-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273715)
(Gondolod ha nem fejes ajandek lenne, elszabiztam volna oket? Johogy nem, utottelek volna mint a repat :D)

akkor hajrá ussél tok folosleges vigyáznod rá

Remedy 12-19-2010 23:17

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273717)
azért kiváncsi lennék hogy te hogyan oldanád meg az olyan helyzeteket mikor 2 ori bonto meg 2 fokozotávba van
lehet te már elverted volna a klánvagyont tok feleslegesen
probálok sporolni es nem vivni szélmalomharcot

Nem igy, egy visszatamadas nelkul, ez 100%. Nem a fokozasrol beszelek, vagy nektek ez tunik vmi "en nyertem" taktikanak?

Kerdezd Serget, esetleg Monrot, vagy Zolit, hogy oldottak volna meg. (Mert en ezek utan tuti nem fogok neked segiteni meg tanaccsal sem) Tuti tudnanak egy-ket otletet mondani. Viszont csak beletorodni es utana szidni a masikat hogy nekunk milyen szar, a leheto legrosszabb, amit lehet tenni.

Remedy 12-19-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273719)
akkor hajrá ussél tok folosleges vigyáznod rá

Azt csak hiszed. Sajnalom, hogy ilyen kicsinyes dolgok okoznanak neked oromet, de elarulom, ez nem fog. :) Majd kitalalok vmi mas ajandekot, Te meg buszke lehetsz ra, hogy tonkretettel egyet. :D

(Azt remelem tudod, hogy azzal, hogy ezt kihoztad kulsore, csak meg szelesebb korben sikerult szegenysegi bizonyitvanyt kiallitani magadrol.)

All times are GMT +1. The time now is 20:39.