![]() |
2400hekivel lehet indulni A-ban, onnan mire kikerülök védelem alól (és van pénzem elég) akkor van durván 3194hekim, ahova elvileg senki nem fog támadni, mert a betegség miatt szétesik 3kör alatt az országa? Nem hiszem hogy ez igy lenne, különben már most tele lenne hullával minden
|
Quote:
|
Quote:
Milyen akkor a hulla ha szerinted ez nem élezett? Na mindegy, nekem nagyon tetszene ha lenne végre egy erő ami képes beverni egy bunkerklánt is ha szerencséje van és nem támadják vissza. Mert ugye ez az opció benne van ám a játékban... Egyedül a VÉDELME DURVA! De az nagyon... Azt kell kiszedni a módosítások közül. |
Mondjuk hirtelen asse tudom hogy van a védelem, olyan régen léptem már fel A-ba:D Szóval ne ebbe tessék majd belekötni:P
|
Quote:
|
Tsobi majd megindokolhatnád, miért nem tetszik az ha érdeklődöm a nálam tapasztaltabb játékosoktól....
|
Quote:
|
Végre valami komoly módosítás ami igazi változást hozna a játékba :D
Teljesen fel vagyok dobva ettől az iránytól ;) Persze ha a védőerő bennmarad akkor csöbörből vödörbe esünk, mert kicserélődnek majd az elfek hullákra és nem változik semmi, mert a hullát még hullával sem lehet majd beverni :( |
Kikészítetek ezzel az ujjazással:D
Az ötlet szerintem akkor is jó, még ha finomítani is kell rajta egy picit. |
Quote:
Másrészt pedig nem hiszem, hogy egy full tornyos elfen átmenne a hulla 85% barakkal, de mindjárt kiszámolom a kedvedért. |
All times are GMT +1. The time now is 16:16. |