Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

J.Ati 05-14-2010 13:49

Köszönöm, hogy ennyire szeretsz Púl!
Remélem nem fogod megunni a tiltogatást, mert utána úgyis törölném magam a baráti fórumodról :)

Pool és barátai :)

Még 168 óráig el vagy tiltva ennek a fórumnak a használatától, a következõ okból: Majdnem lejárt az elõzõ :)

Még 168 óráig el vagy tiltva ennek a fórumnak a használatától, a következõ okból: Errõl is :)

Mondjuk nem bánnám, ha lehetne törölni ilyen helyzetben, de kivárom azt a pár hónapot, talán lenyugszik a gyerek http://media.bithumen.ru/img/smilies/hmmm.gif

Ati 05-14-2010 15:16

Tovább folytatódik? Még jó, hogy kiléptem onnan. :-/

Dragi 05-14-2010 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251995)

Ez is egyfajta hozzáállás meg megoldás

Ati 05-14-2010 16:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 251998)
Ez is egyfajta hozzáállás meg megoldás

Ha Te szereted, hogy értelmetlen okból a fórumgazda kitiltogat másokat, csak azért, mert megteheti, akkor hajrá, semmi gond, Neked találták ki azt a fórumot. Én nem szeretem, ígyhát kiléptem onnan.

Ez a jó, hogy mivel ennyire különbözőek vagyunk, mindenki eldöntheti, hogy mire kíváncsi, és mire nem. Én erre például nem vagyok kíváncsi, van bőven elegendő más fórum, ahol nem ez a "trendi".

Dragi 05-14-2010 16:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252000)
Ha Te szereted, hogy értelmetlen okból a fórumgazda kitiltogat másokat, csak azért, mert megteheti, akkor hajrá, semmi gond, Neked találták ki azt a fórumot. Én nem szeretem, ígyhát kiléptem onnan.

Ez a jó, hogy mivel ennyire különbözőek vagyunk, mindenki eldöntheti, hogy mire kíváncsi, és mire nem. Én erre például nem vagyok kíváncsi, van bőven elegendő más fórum, ahol nem ez a "trendi".

Félreértettél :) Én arra a szólás mondásra céloztam hogy: Edd meg amit főztél.

Ha még így se érted nem jó a fórumrendszer ha még jobban kiakarom bontani akkor nagyon rossz a fórumrendszer mert gyakorlatilag nem szubjektív nagyon sok esetben sőt általában 10-ből 9 esetben személyes okok miatt vannak kitiltások és szánalmasan nevetséges dolgok miatt :)

Ati 05-14-2010 16:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 252001)
Ha még így se érted nem jó a fórumrendszer ha még jobban kiakarom bontani akkor nagyon rossz a fórumrendszer mert gyakorlatilag nem szubjektív nagyon sok esetben sőt általában 10-ből 9 esetben személyes okok miatt vannak kitiltások és szánalmasan nevetséges dolgok miatt :)

He? Pont ez a lényege. Ennek így kell működnie, és így a jó, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ne is kelljen olvasnom. 10-ből 9 esetben személyes okok miatt vannak a fórumgazdák általi tiltások, és ez így van rendjén. Vitába erről pedig most sem bocsátkozom. (Jöhet az újabb lefele kéz.)

Dragi 05-14-2010 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252003)
He? Pont ez a lényege. Ennek így kell működnie, és így a jó, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ne is kelljen olvasnom. 10-ből 9 esetben személyes okok miatt vannak a fórumgazdák általi tiltások, és ez így van rendjén. Vitába erről pedig most sem bocsátkozom. (Jöhet az újabb lefele kéz.)

kérésed számomra...

J.Ati 05-14-2010 21:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251995)

Én is kilépnék onnan, de nem tudok :(
Pedig jó lenne...

Ati 05-14-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 252037)
Én is kilépnék onnan, de nem tudok :(

Dehogynem. ;)

Tsobi 05-16-2010 15:22

Végre megtanultam videót beilleszteni a blogra! :)

All times are GMT +1. The time now is 06:18.