Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

szamóka 06-07-2010 17:43

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 255209)
Alkonyat: Újhold

Borzalmas volt. 3 poénos film. A másik oldalt is megpróbálja belekeverni és teljesen logikátlan történetvezetés van benne, pocsék színészi teljesítménnyel. Remélem a harmadik jobb lesz, vagy nem lesz.

Lesz, ráadásul a producerek a harmadik könyvet két részben szeretnék leforgatni. (Jeleztem az asszonynak, ha azokra is el akar rángatni, akkor el fogunk válni...)

Kutyuleee 06-07-2010 18:38

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 255292)
Lesz, ráadásul a producerek a harmadik könyvet két részben szeretnék leforgatni. (Jeleztem az asszonynak, ha azokra is el akar rángatni, akkor el fogunk válni...)

Én nagyon büszke vagyok rád, hogy túlélted, bevallom engem még az 1-re se lehetett elrángatni, de még a DVD-n való nézésre se sikerült rávennie:D

szamóka 06-07-2010 19:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 255305)
Én nagyon büszke vagyok rád, hogy túlélted, bevallom engem még az 1-re se lehetett elrángatni, de még a DVD-n való nézésre se sikerült rávennie:D

Az elsőn a roppant érdekfeszítő történet ellenére elaludtam, a másodikon szerintem megdöntöttem a három liternyi pattogatott kukoricából építhető torony magassági világcsúcsát.

Xeper 06-07-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 255305)

Én az 'ismerd ki ellenséged' gondolat jegyében immár megalapozottan fikázom a filmet :D
(nem, nem az én ötletem volt, igen, nő miatt néztem meg én is :D )

Tsobi: ha már értékelést linkelsz, miért nem imdb-t mutatsz, ahol akár 100-nál is többen értékelik? :)

Vent 06-08-2010 06:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 255349)
Én az 'ismerd ki ellenséged' gondolat jegyében immár megalapozottan fikázom a filmet :D
(nem, nem az én ötletem volt, igen, nő miatt néztem meg én is :D )

Tsobi: ha már értékelést linkelsz, miért nem imdb-t mutatsz, ahol akár 100-nál is többen értékelik? :)

En csak az elso reszt lattam, es hiaba vagyok lany, nem tetszett - unalmas volt..

Pedig Tsobinak mindig imdb-rol szoktam linkelni :( :D

Tsobi 06-08-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 255349)

Mijazza imdb? :o

Ati 06-08-2010 10:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 255378)
Mijazza imdb? :o

Internet Movie DataBase. http://imdb.com

Fefe013 06-08-2010 11:55

Mostanában ezeket néztem:

Vitathatatlan 3. /Undisputed III: Redemption/

Uri Boyka (Scott Adkins), az orosz Chorny Cholmi börtön trónfosztott bajnoka (előző részben szerzett) térdsérülése miatt képtelen a ringbe lépni, úgy tűnik, kénytelen lesz kihagyni a harcok harcát, a küzdelmet, aminek minden résztvevője visszanyeri a szabadságát. Egy igazi harcost azonban nem állíthat meg semmilyen sérülés, így Boyka hamarosan a nyolc különböző nemzetű elítélt között találja magát, és kezdetét veszi az illegális bajnokság…

IMDb: 7.4/10 1,159 votes

A második részben Boykától látottak alapján nekem kicsit meglepő volt a karaktere ebben a részben, (meg persze a sántikálok a ringen kívül, ha meg belépek ugrálok mint Joda a SW-ban Duku gróf ellen…) Aki szereti a látványos bunyót, annak ajánlom…

Watchmen: Az őrzők

Amerika egyik alternatív változata a nyolcvanas években, amikor a világ a háború küszöbén áll. Az álarcos hősök tevékenységét betiltották, a társadalom, amely egykor megbecsülte őket, ma már fél tőlük, és ezért az alvilágba száműzte őket. Rorschach az egyetlen hős, aki nem fogadja el ezt a helyzetet, és szembeszáll az igazságosztók tevékenységét betiltó törvénnyel. Még mindig vadászik a bűnözőre, a világ számára csak jó és rossz részből áll. Amikor egykori társa gyilkosság áldozata lesz, Rorschach rájön, hogy ez valójában csak a kezdet.

IMDb: 7.8/10 126,182 votes
Port: 6,9/10 (394 szavazat)

Voltak benne érdekes gondolatok, meg jó részek, de nekem nem tetszett…

Éli könyve (The Book of Eli)

Egy férfi (Denzel Washington) vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik.

IMDb: 7.0/10 29,874 votes
Port: 7,7/10 (189 szavazat)

Nekem tetszett, van benne pár elgondolkodtató dolog, pl, h mennyire nem becsülünk dolgokat, és abban a világban ahol játszódik a sztori még ölnek is értük… a tartalom alapján már gondoltam, h melyik könyvről lesz szó…

Vent 06-09-2010 11:25

Deadgirl
Ket fiatal diak az iskola helyett a logast valasztja, s ellatogatnak a kozeli intezetbe, ami evek ota elhagyatottan all a varos kozeleben. Egy kis vandalkodas, italozas, majd az epuletben valo setalas alatt osszeakadnak egy morcos kutyaval, s menekulni kenyszerulnek. Igy eljutnak egy olyan helyisegbe, ahol valami olyasmit talalnak, amitol a lelegzetuk is elall:
egy szemrevalo no kifeszitve fekszik egy asztalon. Az erdekes a dologban, hogy a no mar halott, de megis el... Megkezdodik a szexualis jatek, majd a horror...

Szerelem masodik verig
Ezt nem kommentalnam, a fantasztikus magyar filmek egyike :)

RRRrrr 06-09-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 255395)
Éli könyve (The Book of Eli)

Egy férfi (Denzel Washington) vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik.

IMDb: 7.0/10 29,874 votes
Port: 7,7/10 (189 szavazat)

Nekem tetszett, van benne pár elgondolkodtató dolog, pl, h mennyire nem becsülünk dolgokat, és abban a világban ahol játszódik a sztori még ölnek is értük… a tartalom alapján már gondoltam, h melyik könyvről lesz szó…

Sokaknak nem tünt fel, de a poén az egészben, hogy ...... Mikor kiderült a végén, mégegyszer megnéztem, és tényleg:) Ha most lelőttem azok előtt a poént, akik nem látták, akkor bocs:D
Szerintem nagyon jó film

All times are GMT +1. The time now is 17:42.