![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(nem, nem az én ötletem volt, igen, nő miatt néztem meg én is :D ) Tsobi: ha már értékelést linkelsz, miért nem imdb-t mutatsz, ahol akár 100-nál is többen értékelik? :) |
Quote:
Pedig Tsobinak mindig imdb-rol szoktam linkelni :( :D |
Quote:
|
Quote:
|
Mostanában ezeket néztem:
Vitathatatlan 3. /Undisputed III: Redemption/ Uri Boyka (Scott Adkins), az orosz Chorny Cholmi börtön trónfosztott bajnoka (előző részben szerzett) térdsérülése miatt képtelen a ringbe lépni, úgy tűnik, kénytelen lesz kihagyni a harcok harcát, a küzdelmet, aminek minden résztvevője visszanyeri a szabadságát. Egy igazi harcost azonban nem állíthat meg semmilyen sérülés, így Boyka hamarosan a nyolc különböző nemzetű elítélt között találja magát, és kezdetét veszi az illegális bajnokság… IMDb: 7.4/10 1,159 votes A második részben Boykától látottak alapján nekem kicsit meglepő volt a karaktere ebben a részben, (meg persze a sántikálok a ringen kívül, ha meg belépek ugrálok mint Joda a SW-ban Duku gróf ellen…) Aki szereti a látványos bunyót, annak ajánlom… Watchmen: Az őrzők Amerika egyik alternatív változata a nyolcvanas években, amikor a világ a háború küszöbén áll. Az álarcos hősök tevékenységét betiltották, a társadalom, amely egykor megbecsülte őket, ma már fél tőlük, és ezért az alvilágba száműzte őket. Rorschach az egyetlen hős, aki nem fogadja el ezt a helyzetet, és szembeszáll az igazságosztók tevékenységét betiltó törvénnyel. Még mindig vadászik a bűnözőre, a világ számára csak jó és rossz részből áll. Amikor egykori társa gyilkosság áldozata lesz, Rorschach rájön, hogy ez valójában csak a kezdet. IMDb: 7.8/10 126,182 votes Port: 6,9/10 (394 szavazat) Voltak benne érdekes gondolatok, meg jó részek, de nekem nem tetszett… Éli könyve (The Book of Eli) Egy férfi (Denzel Washington) vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik. IMDb: 7.0/10 29,874 votes Port: 7,7/10 (189 szavazat) Nekem tetszett, van benne pár elgondolkodtató dolog, pl, h mennyire nem becsülünk dolgokat, és abban a világban ahol játszódik a sztori még ölnek is értük… a tartalom alapján már gondoltam, h melyik könyvről lesz szó… |
Deadgirl
Ket fiatal diak az iskola helyett a logast valasztja, s ellatogatnak a kozeli intezetbe, ami evek ota elhagyatottan all a varos kozeleben. Egy kis vandalkodas, italozas, majd az epuletben valo setalas alatt osszeakadnak egy morcos kutyaval, s menekulni kenyszerulnek. Igy eljutnak egy olyan helyisegbe, ahol valami olyasmit talalnak, amitol a lelegzetuk is elall: egy szemrevalo no kifeszitve fekszik egy asztalon. Az erdekes a dologban, hogy a no mar halott, de megis el... Megkezdodik a szexualis jatek, majd a horror... Szerelem masodik verig Ezt nem kommentalnam, a fantasztikus magyar filmek egyike :) |
Quote:
Sokaknak nem tünt fel, de a poén az egészben, hogy ...... Mikor kiderült a végén, mégegyszer megnéztem, és tényleg:) Ha most lelőttem azok előtt a poént, akik nem látták, akkor bocs:D Szerintem nagyon jó film |
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |