![]() |
Quote:
függvényében, ha feltesszük, hogy 5% az esély a kifigyelésre, akkor maximum ennyi az esélye, hogy nem volt csalás. 0.05^1 : 0.05 0.05^2 : 0.0025 0.05^3 : 0.000125 0.05^4 : 0.00000625 0.05^5 : 0.0000003125 0.05^6 : 0.000000015625 0.05^7 : 0.00000000078125 0.05^8 : 0.0000000000390625 Azt meg hogy ennél '0.0000003125' jobban dolgozna a szűrő nemnagyon hiszem, hogy bizonyítani lehetne, mert ha volt kb 50000er átrakás a szűrő óta (ami persze elég durva felső becslés), az még elég kevés mintának. Persze lehet azt mondani, hogy akkor legyen 10%, de a tendencia ugyanez marad. Azt is lehet, hogy ez egy baromság, döntsön a felsővezetés, illetve hogy már döntött ... akkor meg kár ezen nyammogni ... Be lehet állni a top30 határára, és mindenkit aki át akar menni megdolgozni! Párezer kor alatt kiderül kik akarnak mindenáron felmenni :). És a legjobb, hogy az egészet meg lehet finanszíroztatni velük, hiszen úgyis tolják majd le a pénzt a saját országaiknak ... kérdés kinek van hozzá kedve ... k |
Quote:
Természetesen szabin van most is:D |
Quote:
hajh' de miért nem elég egyértelmű ez? :D |
Quote:
Titta Cassandra lett mindenki:) Most majd jön a hét vezér egyike, és ügyesen kiszemfülezi mikor tér vissza megint szabiról. Lassulni fog a tempó, lévén letelt a 3 napos szabi, de a folyamat nem áll meg. |
azt nem értem, miért nem üti be őt más is, hiszen ott van az üres ország végig nem?
:p tudom, hogy Serg is figyelte mint az állat, de hát ő sem olyan tapasztalt játékos, hogy azt a 10-15 mp et észre vegye, amit a nagyon figyelő országok kiszúrnak ilyen esetekben... ( gondolom ennyi idő azért elég volt nekik a sereg indításokra) nincs valakinek elmentett pont listája ütés előttökről , hogy bontott e közelebb most vajon? :) ( illetve a renszer bontogatta e vissza szabi alatt az országát persze úgy értem, a heki vesztésen kívül ) és amúgy is minek írkáltok ide a j.k.sz topicba? ne offoljatok nyissatok egy x- esemény topicot inkább, és ide a komoly ötletek kerüljenek idézet Árpi barátomtól : Minek ez a topic? Ötleteknek, arra vonatkozóan hogyan szorítható vissza az aktuális feltételeknek megfelelően. thx :D |
Quote:
Mondjuk ez már nem komédia hanem tragikomédia! :D |
Quote:
máris tudok újabb ütéseket jósolni, ha összekapom magam röhejes az egész :D |
Quote:
|
Hmm egy ideje olvasom a "cirkuszt". Nem vagyok X-ben így pontosan nem látom mi történik. pár dolgot füznék hozzá.: Kezdem én is úgy érezni hogy Tuvaluék esete inkább volt egy "kirakat per" minthogy precedens értékü, tény jogos döntés volt, de leginkább akkor látnám annak ha nem csak 1-2 ori lenne kitüntetve a figyelemmel.
Ati-t is megértem, hogy probálja követni most az ártatlanság vélelmére épülő szabályozásokat, de nem biztos hogy ez a legjobb út. Egy már müködő játék esetében én komolyabban odafigyelnék az ilyen felháborodást keltő szemfülességre és véletlenekre, főleg ha ezek folyamatosan 1-2 orira korlátozodnak...(sok nem friss online játékban elég az erős gyanu egy banhoz...) amúgy sztem megoldhatjátok a helyzetet magatok is... ahogy nézem vagytok egy páran tapasztalt vén rókák a csopiban. ha nem is 1hét alatt, de fellehet menni oda ahol fent vannak és ellehet lehetleniteni őket,mert vagy átépülnek és megharcolnak a "nehezen megszerzett" földért (amit sztem nem fognak), vagy szabiznak és szépen jönnek lefele körönként. (arra viszont mérget vennék,hogyha bármelyikötök probálna meg így földet átadni a másiknak felfele menet az repülne:D:D) Végezetül: Ati inkább mond azt hogy nincs elég bizonyitékod ellenük,minthogy semmi szabálytalanságra utaló jelet nem látsz a dologban. |
Quote:
És igen lehetne kommunikáció nélkül is felmenni, kár hogy akkor egy friss ügyesebb szövetség lever majd, a visszautasított ajánlat után ( igen-igen ne beszélj senkivel se msn-n...) Persze kiváncsi vagyok, hogy katpiac nélkül hogy védesz, támadsz, durvább esetbe egész piac ürülésnél. Vajon miért nem képesek anarchba átvenni 1 szintet??:) (ja de képesek, csak azoknak sok az orijuk...) És vszeg tényleg csak kirakatper volt, de ugyse lesz változás. Ahhoz Atinak kéne kissé eleresztenie a fantáziáját. |
All times are GMT +1. The time now is 13:54. |