Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

dzso 05-25-2008 07:09

Hanyatlik a Legio.

2008-05-25 05:02:13 Herbicid against mimosae (#109) has attacked Legio X Equestris (#24) and conquered 3669 acres of land.

na megvolt a visszavágó is úgy látom... :)

laci 05-25-2008 08:35

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176742)
2008-05-25 05:02:13 Herbicid against mimosae (#109) has attacked Legio X Equestris (#24) and conquered 3669 acres of land.

Nem tudom, minek nevezzem azt amikor 2, egymással MNT-s klán van alattunk, együtt ütik a lenti tagjainkat (bár ez még lehet véletlen is ;)), és aztán egyszercsak egyikből átugrik egy ország a másikba hogy utólérjenek pontban és be tudjanak ütni...

Gratula nekik, úgy látszik, ami önerőből nem megy, azt együtt meg tudják oldani :mad:

Redback 05-25-2008 08:36

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176758)
Nem tudom, minek nevezzem azt amikor 2, egymással MNT-s klán van alattunk, együtt ütik a lenti tagjainkat, és aztán egyszercsak egyikből átugrik egy ország a másikba hogy utólérjenek pontban és be tudjanak ütni...

Gratula nekik, úgy látszik, ami önerőből nem megy, azt együtt meg tudják oldani :mad:

Hát vannak ilyenek, akiket nem értek meg énse...

WillChi 05-25-2008 08:37

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176742)

Hosszú éjszaka volt... ;)

Redback 05-25-2008 08:40

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 176762)
Hosszú éjszaka volt... ;)

Te is szerepteltél a dologban?Ha igen akkor melyik oldalon?

WillChi 05-25-2008 08:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 176763)
Te is szerepteltél a dologban?Ha igen akkor melyik oldalon?

A támadó oldalon... Gondolom, akik aludtak, azoknak nem volt annyira hosszú. :)

dzso 05-25-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176758)
Nem tudom, minek nevezzem azt amikor 2, egymással MNT-s klán van alattunk, együtt ütik a lenti tagjainkat (bár ez még lehet véletlen is ;)), és aztán egyszercsak egyikből átugrik egy ország a másikba hogy utólérjenek pontban és be tudjanak ütni...

ez azért értelmezési kérdés is lehet... lenti tagjaitok... háát... nem tudtak elmenekülni a lovak elől így leszabiztak... pedig próbátak fedezni lelkesen... nem kell itt több klánról beszélni... az én lovaim is bőven elegek voltak erre a célra...

jah és nincs abban semmi a világon ha egy klán egy támadáshoz bevesz egy tagot... pont annak a fordítottja, mikor egy klán egy támadáshoz kirak egy tagot... vagy tévedek? ;)

laci 05-25-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 176765)
A támadó oldalon...

Valahogy éreztem... büszkék lehettek, 19-en be tudtatok darálni ötöt :rolleyes:

Javaslok egy cserét, 1-2 tag vissza, és akkor jöhet a klánszövetségetek másik fele is :p (bár gondolom, ez már nektek is eszetekbe jutott)

laci 05-25-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176766)
ez azért értelmezési kérdés is lehet... lenti tagjaitok... háát... nem tudtak elmenekülni a lovak elől így leszabiztak... pedig próbátak fedezni lelkesen... nem kell itt több klánról beszélni... az én lovaim is bőven elegek voltak erre a célra...

jah és nincs abban semmi a világon ha egy klán egy támadáshoz bevesz egy tagot... pont annak a fordítottja, mikor egy klán egy támadáshoz kirak egy tagot... vagy tévedek? ;)

Hát persze... az egyéni ütésekig renben van a dolog, de az hogy a két üldöző, amelyik nem bír minket utólérni, egymással kezd tagokat cserélni, az már gyanús.

Mindegy, ez van, nekem akkor is megmarad az elégtétel hogy MI önerőből ütöttünk és kész ;)

WillChi 05-25-2008 08:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 176767)
Valahogy éreztem... büszkék lehettek, 19-en be tudtatok darálni ötöt :rolleyes:

Javaslok egy cserét, 1-2 tag vissza, és akkor jöhet a klánszövetségetek másik fele is :p (bár gondolom, ez már nektek is eszetekbe jutott)

Az, hogy az egyik orkotokat a hátsóm alatt más is beütötte, miközben én egy következő fordulóra készültem az éppen beérő épületei miatt, engem is meglepett.

Ott a lényeget egyébként Dzso lovai végezték el, az én segítségem csak elenyésző volt. Inkább a lélekre hathat, ha folyamatosan ütik valaki országát. Az, hogy más is meglátta a lehetőséget, az Ő szemfülességét dicséri.

Arra meg annyit reagálnák, hogy átjött valaki a másik klánból, hogy már régóta érett a dolog, csak most jött el az ideje. Mióta kilencen lettünk, kerestük a tizedik tagot.

All times are GMT +1. The time now is 16:09.