![]() |
Quote:
|
Viszont volt, aki nem győzte megköszönni, hogy segítettem :)
Mikor még nem tudtam mi, merre hány méter, én is mindenfélét csináltam :D Volt, aki vissza is élt kezdő mivoltommal, ahelyett hogy adott volna 1-2 jótanácsot, kaptam rendesen a varit napokig... én speciel nem haragszom meg a kezdőkre, ha megpróbálnak vissza jönni sereggel, tolival, vagy ártóval. Ezért nem fogom tönkretenni az országát, hogy a kedvét is elvegyem a játéktól... |
Quote:
Ezzel én is így vok, most is írtam neki, de az ártót hagytam, mert 24 varit nem kihívás leártózni, ezt a játékot meg részben azért játszuk v mi a szösz..............:D Bár volt már olyan, h láttam, h nem nagyon érti a dolgot, de 4-es szinten már ment a néhány mészár a viselkedése miatt....... |
Quote:
Volt, aki 3 napig próbált gömbözni (hadis orira), de nem ment neki. Írtam egy zöldet, hogy miben segíthetek, azóta sem írt, pedig nem is bántottam :D |
Hát itt van 1 számomra elég furcsa gömb... A hirnévre kéne koncentrálni! Ha megnézitek a sorszámát, kiderül 1 igen fiatal oriról van szó.
Először mondom megpróbélom lelopni tekire, hátha vérprofi, csak jól titkolja :) Persze nem jött semmi... Erre megpróbál a 70 varival ártózni és a 80 tolival visszalopni... Előtte is igen abszurdnak tünt az a hirnév, de ezek után mondja meg nekem valaki, hogy sikerült neki???? :eek: xxxxxxxxxxx (#467xxx) Föld: 190 hektár Katona: 0 Népesség: 2.418 Védő: 142 Foglalkoztatottság: 100% (-22) Támadó: 70 Pénz: 2.876.330 Íjász: 36 Étel: 9.113 bála Lovas: 34 Rúna: 1.851 rúna Elit: 53 Morál: 69 % Varázsló: 70 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 80 Szövetség: szövetség vezére Faj: Ember Személyiség: Kereskedő Hírnév: 12.639 Érték: 9.xxx Helyezés: xxxx 2007-07-23 01:36:22 |
XXX
Föld: 195 hektár Katona: 125 Népesség: 4.799 Védő: 143 Foglalkoztatottság: 28% Támadó: 0 Pénz: 269.996 Íjász: 20 Étel: 680 bála Lovas: 0 Rúna: 2.920 rúna Elit: 57 Morál: 70 % Varázsló: 0 Katonai morál: 93 % Tolvaj: 40 Szövetség: magányos farkas Faj: Élőhalott Személyiség: Varázsló Hírnév: 0 Érték: xxx Helyezés: xxx Azért a varis hullától már kezdek rettegni, de hogy tolija is van :eek: |
ez most valami új szokás, hogy a Dipis szösszenetek:) - topicba dipós hirdetések helyett értelmetlen gömböket másolunk? :rolleyes:
|
xxx (#xxx)
2007-07-23 17:17:35 Helyezés: xxx Érték: xxx szovetsegeseket keresek:) jelentkezni lhet itt nalam..de csak uziben egyenlore:) árulja el nekem vki h hogyan lehet még máshogy jelentkezni:confused::confused::D:D |
Quote:
:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |