![]() |
Quote:
Én nem másoltam ki semmilyen ütést. ha mind a 6 (nem szabis) országnak a gazdája gépnél tudott volna lenni, nem tudom elképzelni, hogy veszítünk. jó játék lett volna abban biztos vagyok, de két nagy előnyünk lett volna veletek szemben, az egyiket szerintem már sejtitek a fent említett seregelhullásból is.. mondom ezt úgy, h nem ismerem a dragon tartalékait, csak saccolni tudnám. az első két támadásotok sem volt kiforrot. kijöttetek és vártátok mi történik. ezzel nem a dragont akarom bántani, csak egy meglátás. aztán lehet olyan kártyákat húztok elő amire nem számítok, de ezt már sosem tudjuk meg sajnos. |
Quote:
nekunk is volt tervunk a ti tervetek megakadályozására ami pár honapja az egyik tagunk kiesése miatt nem lett 100%ig végrehajtva ha ket tuz kozé kerultetek volna nem biztos hogy olyan konnyu falat lettunk volna foleg ha alulrol az előre tervezett létszám szorongatja a minket szorongatókat majd egyszer még talán osszejon az a harc ha kipihenjuk magunkat addig pedig jo játékot nektek |
Ugyan nem vagyok túl aktív mostanában , meg nem is sokmindenre figyelek játékon belül ....
De ez az egész kicsit hasonlít arra amikor én megcsináltam a kismalacot és utána meg jött ts , hogy már ütőtávban volt .....(2 hete 10 körrel lefelé ) Hát nekem úgy tünik kb itt is ez a helyzet van egy klán aki pihizik egy kicsit és van egy másik aki markában érzi a világot :DDDDDDDD Vityu markoljátok mint az álat a játékföldet :D Hajrá megalománok és üssetek minimum fél évente 1-et .... ez ám a játék :) Totya |
Quote:
|
Quote:
Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak? :) |
Quote:
én annó 30 orit vittem egyszerre és mindig tudtam melyikkel mi van. Úgy hogy teljesen inaktív vagyok mostanában igy is több orit viszek, mint ami neked van, mivel ugye te csak normálban játszol. |
Sziasztok!
Sajnalom a Pannont, de azt kell mondjam, leginkabb Serget. O rengeteget tett ezert a klanert. Sajnos anno a Gun vs Pannon harc sem ugy alakult, ahogy vartam, vartuk. Vityu: mindenkinek jogaban all akkor es annyi idora szkra lepni, amikor es ameddig szeretne, ezen kar vitazni. En is eltudok kepzelni olyan elethelyzetet, amikor akar kedvem, akar idom nem lenne jatszani. Es ezert nem szeretnek megrovast kapni senkitol, vagy ha kapnek is, nem tulsagosan izgatna. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától. Gratula Hapci :) |
Quote:
|
2011-05-12 22:01:12 Olümposz (#3735) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette.
Ez az ütközet senkit nem érdekel? engem igen! élménybeszámolók? |
All times are GMT +1. The time now is 01:21. |