![]() |
Quote:
Azért mondtam, hogy inkább ne menjen hozzátok, mert elkerülhetetlen lett volna a harc vele is, és nem ezt akartam. De ez gondolom tiszta nálad is. :) Megkaptam már Remytől is, hogy nagy az arcom... Hááát, lassan el kell kezdjem elhinni. :) Az a bizonyos végigföldelt minket Kati eset megtörtént, bár kb 5 volt az a végig. Passzív termelős időszak. Hátistenem. Ott voltunk már-már lufi országokkal, és itt megint jön egy DE: ha annyira gyengék vagyunk, hogy szétföldelt minket, akkor most miért hátráltatok meg? Miért nem lehetett a nagy visszavonulás a harc után, még egy utolsó jó háború... Azt meg megint nem értem, hogy miért kellett volna szembe menni a klántámadásnak. :) |
Quote:
Nekem fogalmam nem volt arról, hogy Viktornak nincs nete. Nem is szoktam skypeolni. Persze a többiek lehet, hogy tudták. Amikor a fórumon beszélgettük, akkor azért Viktor mellett döntöttünk, mert neki volt a legkisebb védelme, a többiekre durvábban kellett volna kiépülni, ami még nem volt meg akkor. Sajnálom, hogy ennyire meghalt a pannonban a játékkedv. Örültem volna neki, ha egy jót tudunk harcolni. Sajnos így alakult. Bekapcsolt az útvonaltervezés :D |
Quote:
|
Quote:
csak irtam egy szerintem teljesen normális lekoszono hsz-t megindokolva a távozást amire te nyálcsorgatva frocsogosen válaszoltál hogy mi márpedig miattatok menekultunk el ha annyira akarsz harcolni várlak anarchban bármikor 600 hekin 10vs10 ori azt gyere mutasd meg mit tudsz es mekkora nagy stratéga guru vagy ja es akkor se sertodnék meg ha bocsánatot kérnél mert nem volt tul szép amit a klánunkrol irtál mi sose irtunk ilyet rolatok es sose vagtuk a fejetekhez ha épp nem álltatok készen a harcra |
Quote:
A másik 2-2 sereges ütésen egyértelműen látszik, hogy termelő országokról volt szó, akit meglepett egy ütés. Mi most egyáltalán nem termelő országokba álltunk bele. Lehet a mi sarunk, hogy nem volt a célpont ország gazdájának nete, de szerintem nem. |
Quote:
Persze, játszak veled anarchban... Egy olyan anarchossal, aki évek óta ott játszik... Jó vicc. Honnan kellett volna tudnom, hogy nem álltok készen a harcra, mikor nem is olyan régen (amikor CSAK TELÓS NETEM volt:p) ránkálltatok klánban. Lehet, hogy nem volt szép, amit írtam, csak a véleményemet mondtam el. Amiben nincs benne az, hogy miattunk oszlott a klán, csak az, hogy nem ekkor kellett volna, hanem előtte vagy utána. Fair play. Nem akarok vitatkozni. Csalódott vagyok, hogy egy régi nagy terv ennyivel elúszott, és most annyit látok, hogy az országok, akiken meg volt tervezve a feljebb jutás, azok eltűntek. És félek, hogy a marha nagy klánbeli és egyéni pontlistabeli különbségek és a kényszerpihenő miatt punnyadás lesz nálunk is. Kell egy cél, eddig ti voltatok. Újratervezés... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
emberek vagyunk mindenkinek van magánélete munkája stb nincs ezzel semmi gond ezt csak arra fel másoltam be amit irtál lehet hogy kevésbé ingerulten is válaszolhattam volna de a klánomrol senki ne irjon ilyet hogy gyáva mert szo nincs gyávaságrol és az ilyenen sajna nagyon fel tudom huzni magam 10ori 10ori ellen meg nem tudom mi elonyom lenne mégha régota jáccom is de tokmind1 fátylat rá nem is akartam veszekedni ha van még mondanivalo priviben beszéljuk meg ha kérhetlek mert a xardobálásnak semmi ertelme |
Quote:
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását! De... Senki nem tudta előre hogy Dvá nem tud gép elé jönni. Igen Katival én beszéltem és azért írtam valószínű nem tud gép elé jönni mert 1. nem jött szembe (ellenben a klántársával) 2. nem akarok infót kiadni de a hullot seregekből egyértelműen erre lehetett következtetni Az meg, hogy Kati ütögetéseit másoljátok be mégis mire jó? Akkor nem így volt a mi bandánk sem nem volt túl nehéz dolga, és igen én pl fociztam nem beszélve az akkori éplistámról Valljuk meg az nem volt nagy teljesítmény! Persze nem akarom én Kati érdemeit elorozni de valószínűsíthetően most ugyanez a kép alakult volna ki csak fordított előjellel ennyit szerettem volna |
| All times are GMT +1. The time now is 04:48. |