![]() |
Harci, te nagyon szemtelen vagy. :p
legalább kihagyhattad volna ezt a részt, ha már úgyis megtartod magadnak: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hv-n amugy most ott vaok de már rájöttek rengetegen:) |
xxxxxxxxxxxxxxxxxx - 2007-03-17 20:07:45
grat a párbajhoz , én még így nem láttam játszani senkit , de eredményes volt:D Egyedi a stilusom:D |
Quote:
Nem hiszem, hogy az aktivitas vagy jatekelmeny az ertek folyamatos novekedesetol fuggene.... |
Quote:
|
jéé, Harci orijának a neve mellett van egy sárga pötyi, és nem a Buteré mellett. :)
hadd gratuláljak. :D |
Quote:
|
gondoltam benézek mi itt a HArci helyzet:D
de látom változatlan... :p |
Vannak akik irigykednek vannak akik gratulálnak nem akarok mutogatni most sem:)de szerintme nem is kell:)mindenki érzi ezt magában,hogy ö hova is tartozik
|
Quote:
|
Quote:
igen joban vagyok vele de most mit tegyek régen ismertem meg nem lenne amugy se szivem beütni öt:)+nem is akartam:)+nem is sokszor fértem volna be(de ez mellékes) de az,hogy nem ütöttem nem azt jelenti,hogy bármiféle csalás lett volna:) top10böl egyedül ILDI volt olyan aki vagy engem nem ütött be vagy én nem ütöttem be öt de én erröl Ildivel egy szót se ebszéltem,hogy ütjük avgy nemütjük egymást ez olyan természetes volt én azota ismerem öt amiota hv-zik:) |
Quote:
|
Arcos fiu, merre voltal eltunve? :)
es mihez is kell gratulalni? :) |
Quote:
|
Quote:
legalább még nem felejtettél el játszani:) én szerintem nem tudnám tartani Ramman-al az iramot végig, ha nem vagyok a gépnél a hétvégén napi 25 órát:) csak max az első nap aludhatnék..:D |
Quote:
Hát igen Ildi sok értéket szerez állandoan:) föleg ha ösztön is a top1 körül van:)akkor furcsa mód 25k érték fölött vannak mind2-nek a végén:D(ez azért van mert akkor Ildi+ösztön se alszik szerintem tul sokat) |
meg hát elfelejteni?:D
Amit Harcosok megtanult LOvarda is tudni fogja söt még ....... is:D( a Q-s orim neve a pont:) de hát ezt boszi tudja aki meg nem tudja az meg megtudja ha találkozik vele) |
Quote:
|
Quote:
akkor tudja meg ha meglátja az ÉN orinevem a pontlitásba:) |
Quote:
|
na, akkor Harcosok: grat a hetvegihez :)
|
Quote:
|
azt a reszet, hogy 24-bol 25 oran at fent kell lenni a hv-hoz? :)
|
Huha ez azért már statisztika a javából...
Bárcsak a megbeszélések alatt futo szavaztatós dolgoknál is ennyien megformálnák a véleményüket... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Mostanában nincs a közvetlen környezetemben olyan, aki végig játssza a hétvégit, régen volt. Lehet vissza kellene hozni egyszer annak az igazi hangulatát egy hosszúhétvégis 3 perc/körös játékkal. :D |
Quote:
Hát tuti h ott egy egész csapat játszott... |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, az ugye szabalyos, hogy egy geprol tobb ember viszi az orit a hv-n? :)
|
Quote:
Már ha tudod mire gondolok. ;) |
csak sejtem... :)
|
Quote:
Elég gyorsan repült:( Azt mondja reggel egy teljesen másik gépről is orit, ezt mind a szöviforumra:) Erre én az nem JKSZ? :)) (gondoltam beírom így enyhe célzásként hátha leesik neki is, h az is tilos) Mire ujra benéztem már repült... Most tuti azt gondolja, h felnyomtam:(:(:( |
Quote:
belőled simán kinézem :p :D |
Quote:
Ezt szeretem benned:) NEm vagy köntös forgató:) |
Quote:
tudhatnád, hogy nagyon szeretlek :D látszik...nem? :D |
Quote:
vmi szfinxszerü cicababa sárkányszárnyakkal? :confused: teszt: 380. |
Quote:
mellesleg ez is chat, tehát nem számolja bele a hozzászólásaid számába :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |