![]() |
Rádió1 - Disco's Hit
|
Quote:
|
Pokolgép - Tépett madár
|
Quote:
|
|
|
Apocalyptica - Reflections album :cool:
|
Apostol : Okosabban kéne élni
Jól tudod, hogy én csak hozzád tartozom, úgy bizony, Kételkedni benned éppúgy nincs okom, gondolom. És ha néha mégis rossz a hangulat, Titkát pontosan tudom. Okosabban kéne élni, annyit mondhatok, Nem az a bolond, ki megbámul egy csillagot. Gyere ki a zöldbe, menjünk együtt holnap délután Beleharapni a levegőbe óraszám! Okosabban kéne ezt is, azt is tenni még, Ha örül az ember, meg nem árthat semmiképp. Kell a szerelem, de kell még más is, Tavaszi virág és napsugár is, Okosabbá kéne tenni egymás életét! Forrón isszuk meg a kávét, nincs időnk, menni kell, Sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs időnk, tenni kell. És a táncunk is már szinte gépies, Közben mit szalasztasz el? |
Apostol - Nehéz a Boldogságtól búcsút venni
"Mostanában annyi mindent mondanak terád, Vígasztal a sok kedves barát, Nem tudják, hogy mi újság van nálam, Nem tudják, hogy bármi történt, semmit meg nem bántam. Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Lehet, hogy én meg sem teszem. Ki fogom várni, amíg csak eljössz, Addig is rád emlékezem." |
Tegnap hallottam a rádióban egy régi magyar slágert (60-as, vagy 70es évek talán, de ez is erősen tipp jellegű). Arra emlékszem, hogy tetszett, de nem jut eszembe a refrénje. Valami olyasmi volt benne, hogy távol jártam, vagy messzire mentem, vagy lényegében ezt megfogalmazó valami. Tudom, hogy ez így zagyvaságnak tűnik, de ha netán valamelyikőtöknek beugrik valami, ossza meg velem kérem, mert kezd idegesíteni a dolog.:)
Addig is: Deep Purple - Smoke on the Water :cool: |
Quote:
jutott eszembe :) de ez is tipp szintű igazából ha még valami eszedbe jutna róla vagy belőle az segítene sokat :))) |
Quote:
Nem, nem ez az. Rock muzsika volt, de önálló szám, nem egy rockopera része. Az biztos, hogy az alaptémája a szerelem volt, de akárhogy vakarom a fejem, nem jut eszembe az a fránya refrén. Szerintem nem Illés volt, annál kicsit újabb, de valami hasonló kategória. Férfi volt az énekes. |
Quote:
|
Hooligans - Félember
|
Quote:
|
Quote:
Ehh, nem is tudom. Talán a hangzásvilága. Pincetakarítás közben jól emészthető volt.:) |
Irigy mirigy vegyesen
|
Dragonforce - Heroes of our time
|
offspring - the kids aren't all right
blur - song2 (live) |
Sonata Arctica - Fulmoon
|
Edda: a szerelem hullámhosszán
|
Nightwish - Over the Hills and Far Away
|
|
Péterfy Bori & Love Band : A pénz miatt
"Automatákba pénzt dobálnak a pénz miatt Meg válófélben ordibálnak a pénz miatt Börtönbe meg bankba járnak a pénz miatt Ki köcsögnek ki csicskának a pénz miatt Zsidóznak meg angoloznak Emelt óraszámba. Mondjad: a pénz miatt a pénz miatt Van minden Pénz nélkül élet pénz nélkül nincsen Pénz nélkül meghal a föld És Dubaiban se lenne ennyi zöld" |
kalumet - coyote
ien kedvem van... |
Lord - Vándor
|
Cypress Hill - Rock Superstar
|
Zorán: Üres bölcsőt ringat a Hold fénye
Üres bölcsőt ringat a Hold fénye S mindig ez a mese vége Apa, mikor jössz? Fiam, mennem kell Az élet csupa kötelesség De sokat leszünk együtt még |
Republic- Repül a bálna
http://www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y |
Global Deejays - The Sound Of San Fransisco
|
|
Quote:
Queen - Killer Queen |
Quote:
|
Deák Bill - Rossz vér
P.box - A zöld,a bíbor és a fekete |
Queens of the Stone Age - Go With the Flow
majd RHCP - Can't Stop |
Ladánybene 27 - Kell egy ház... :cool:
|
|
Aljas Kúszóbab - Monokinis lányok
"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi, csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni, de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek, soha többet nem mondanád magad perverznek, perverznek, perverznek." :D:D |
|
Green Day - Knowledge
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |