![]() |
Tudom. Az én hibám, hogy gyorsabban gépelek, mint az átlag user, és mgé időm is van arra, hgoy gépeljek. nem csak szánalmas vagyok, de még pofátlan is. tudom. :)
Egyébként mi lesz azzal az elismertségi ponttal, ami alól kitörlöd az üzenetet? ha már így itt tartunk.. mert hgoy a User CP-ből eltűnik, az fix. |
Quote:
|
Nem zavar.
|
nagyon jó. a privát üzeneteket nem akarod bemásolni?
vagy tudod mit? tiltsál le te is, így el tudjuk kerülni 1mást. most is azért néztem meg az üzenetedet, mert Attila enyhén szólva célzott rá, hogy nekem címezted. |
Mit másoljak? Ugyanezt írtad privátban is, minden előzmény nélkül... Egyik napról a másikra. És még te vagy mesértődve, hogy értetlenül állok ezelőtt, és szóváteszem? :o
Egyébként meg nem hiszem, hogy titkolni kéne, mennyire megutáltál egyik pillanatról a másikra. Vagy te titokban akarsz utálni? Azt is lehet. Ezesetben boccs. |
utálkozni utálkozós topicocba! :p:p:p :)
|
nem nyitok én is utálkozóst, mert attól tartok, hogy túl nagy lesz a népszerűsége :D
|
GRRR mér nincs valami képlet, vagy valami visszaszámláló, hogy mennyi időnek kell eltelnie 2 országregisztrálás között? :mad:
Már vagy fél órája várok, és még mindig nyomja a "Erről a helyről nemrég indítottak új országot. Kérünk, hogy várj néhány percet az új ország indításával." szöveget... Ez tök jó, hogy nemrég... de kb fél 10kor. most meg minnyá 10. :mad: |
Quote:
|
Quote:
kereken 10:00-kor beengedett... :) :p |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |