Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Remedy 08-22-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by monro (Post 222054)
Az első esetben 93% katmorállal (talán ezt akartad írni), akkor tud megfogni ha 98% a katmorálja. A második esetben simán lepattantál a számítás szerint is :( Rossz a számolóprogid...

Van mégegy lehetőség az első esetben ha a morálok mások...
Nézd meg, hogy a HT feltette e a vérszomjat.

Monro, nalam mindket sereg benn van, ezeknel az adatoknal. Nem tudos gnommal szamoltal veletlen? (onnan gondolom, hogy a tudos gnom valoban megfogja a sereget az elso esetben 98-as morallal)

Karvaly 08-22-2009 21:40

Remynél a pont, kereskedő a gnóm akit támadtam...
Ő sem tudta megmagyarázni, hogyan fogott és a klántársaim sem értették egyik védését sem... Lehetséges hogy valami hiba volt a rendszerben?

monro 08-23-2009 08:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 222063)
Monro, nalam mindket sereg benn van, ezeknel az adatoknal. Nem tudos gnommal szamoltal veletlen? (onnan gondolom, hogy a tudos gnom valoban megfogja a sereget az elso esetben 98-as morallal)

Természetesen tudósgnómmal számoltam :)
Számomra egyértelmű volt eddig, hogy az 1A-ban a gnóm az tudós ha 1 személyiséges így fel sem merült bennem, hogy nem tudós :D De ha pattant a sereg akkor nyilván az is ;)

(vagy nem volt mégse fenn a vérszomj... elég egyszerű utánna nézni ha a ht teszi fel)

Dragi 08-23-2009 08:51

én is arra gondoltam hogy nem volt fent vérszomj és ha a ht teszi fel akkor inkább vedd ki a pipát a ht-s vérszomj feltevésről és csináld kézzel :)

Karvaly 08-23-2009 09:51

Kézzel csinálom mindig a vérszomjat, mondom nektek, hogy minden rendben volt, tekik, vari, MINDEN!!

Mégsem ütöttem... De nem tudom mit tehetnék ezügyben.

Ja és nem volt tudós személyisége, csak kereskedő!

Remedy 08-23-2009 11:45

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 222034)
Sziasztok, ahhoz mit szóltok, hogy nem tudtam ütni a következő orit:

Gnóm, Kereskedő 96%-os morállal.

Quote:

Originally Posted by monro (Post 222078)
Természetesen tudósgnómmal számoltam :)
Számomra egyértelmű volt eddig, hogy az 1A-ban a gnóm az tudós ha 1 személyiséges így fel sem merült bennem, hogy nem tudós :D De ha pattant a sereg akkor nyilván az is ;)

(vagy nem volt mégse fenn a vérszomj... elég egyszerű utánna nézni ha a ht teszi fel)

Na, en csak ezert kerdeztem, mert oda volt irva, hogy kereskedo.

De hogy temahoz is hozzaszoljak:

Mostanaban gombozted? Ugyanis 18% haz kicsit soknak tunik nekem egy gnomnak... :)

Karvaly 08-23-2009 14:17

Igen, gömböztem, gnóm, kereskedő.

Karvaly 08-23-2009 19:44

IGEN, gömböztem!!
Gnóm, kereskedő

monro 08-23-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 222094)
Na, en csak ezert kerdeztem, mert oda volt irva, hogy kereskedo.

Igen ezen átsiklottam :) Persze ettől még lehetett tudós is, ha ő is átsiklott rajta mikor írta :D

Északföld 08-24-2009 22:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 222032)
Áhá.
Mindenesetre eddig is oda írt mindenki magyarázatot -akinek ingerenciája támadt rá...
Vagy itt a bulvárabb irányba szeretnél elmenni? :)

A lebulvárabba ha kérhetem :D

All times are GMT +1. The time now is 21:18.