![]() |
Talan olvassatok el, amit irtam. Nem irtam, hogy nem 1/A-s esemeny, azt sem irtam, hogy nem irhatja be, es azt sem irtam hogy nem fontos esemeny.
Egyszeruen azt irtam, hogy nem szoktuk beirni. Ertheto? Nem kell mindig mindenfelet belekepzelni a soraim koze.... Amugy meg szemelyes velemenyem a temarol: a tamadonak sokat kell tervezni, es marha nagy kockazatot vallalni azzal, hogy kimegy. A vedonek nem igazan, a vedonek en szemely szerint akkor gratulalok, ha visszamegy. Televenni a barakkokat ijjal nem olyan nagy feladat szerintem... Legalabbis ott, kisebb hektaron :) |
A védéshez én is gratulálok, ügyesek voltak, nem hittem, hogy megfogják.
Remy, abban egyetértek, hogy íjakat venni nem nagy kunszt, de azért olyan orit is kell csinálni, amibe elég íj fér, az már egy fokkal nagyobb feladat. És természetesen, kedves ellen, jön még kutyára hóember;) Grabikám, melyik klánban is vagy... még... :) |
Megjött a diktátor...:p
Én a helyetekben fognám, lefokoznám és elküldeném a kövi támadásnál:D Grat a védéshez legalább kapott az orrára az ovi:) |
Quote:
És ennyit erről, hogy nem szoktuk a vesztett csatákat bemásolni. Csongor |
Ha adtok a véleményemre akkor azt tenném hozzá a vitához hogy a támadó lényegesen nagyobbat kockáztat és egy védéshez ha van ijjas a piacon vagy az orikban csak egy pici odafigyelés kell - bár ugye minden védelmet fel lehet törni ez már bizonyított tény - de ennek ellenére nem kell szégyelni ha koppan se az ember csak arra kell törekedni hogy ne túl sűrűn tegye:D
|
Quote:
Nem szoktuk beirni, en megis beirtam, ezert volt ott, hogy bocs, es a beiras az elozo beirasokra utalt. Ha meg mindig nem erted, szivesen leirom meg bovebben.... De ugy erzem, csak kotozkodni szerettel volna.... |
Gratula!
Háát nem tudtam mi hiányzik nekem:)
De Fegya rájött, csak szeretnék gratulálni, hogy elindítottad ezt a topicot. Eddig kénytelen voltam nyaggatni az A-ból vkit h. mi zajlik épp, de így tökéltesen lehet követni. |
Quote:
|
Quote:
De ennek mar tenyleg semmi koze 1/A-hoz, be is fejezem :) |
Remy télleg fejezd be, kivételesen egyszer beléd kötnek és egyből hisztizel:p :)
vmi on is legyen: 2007-01-28 10:01:10 Gárdony szövetsége (#2852) támadást indított Leones non sunt papilionibus molesti (#2334) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 731 hektár földet. grat neki;) Jah és a múlt héten akkora földleadás volt mint a ház, de ebben a topicban ilyet se írunk... /a többi részt töröltem mert némi önkontroll azért még van:) / |
All times are GMT +1. The time now is 22:10. |