![]() |
Quote:
Aki nem hullával megy, az meg számít arra, hogy ölik a katonáit/varázslóit/tolvajait kitekizik stb... sorolhatnám egy darabig. Ha nincs pénzed/kedved/időd akkor most is esélytelen vagy A-ban, akármilyen faj ellen. Nem azt mondtam hogy jó lenne ebben a formában a hulla, csak mindig olyan dolgokkal vagdalkoztok, ami teljesen ki van sarkítva/nem teheti meg akárki akár pénz, akár idő hiányában. Általánosságban meg igen nehéz fogalmazni, de meg kell próbálni;) |
Quote:
Én is arra hajlok, hogy ami nagyon nagyot üt, az legyen nagyon drága:) |
Quote:
Egy 55/15ös elfet a hulla klánban átüt 83% barakkal, ha jól számolom. Az elf élezett, a hulla nem. Ugyanezt egy ork 97,5% barakkal hozza ki, ami az élezés határát súrolja, finoman szólva is :) Direkt egy olyan elffel számoltam, ami "életképes", nem bunker, van esélye és ereje visszatámadni :) Szerintem ez az ütőerő magasan túlzás, a védőerő pláne, és a betegség is. Nekem leginkább úgy tetszene, ha egy 30/30as elfklánt úgy tudna csak beverni, hogy enyhén házhiányos (tehát annyi a támadó bónusza), védőbónusza egyáltalán ne legyen, és a betegség hatása is erősen mérsékelt legyen. Nekem kb ezek lennének a javaslataim, ha van igény rá, számolok is :) |
Quote:
De mindegy, mert úgyis bármibe bele lehet kötni, ha akarsz... A lényeg hogy az előnyei nagyon nincsenek egyensúlyban a hátrányaival... |
97.5% erősen súrolja az tény:) Dehát bele kell fokozni és kész;)
(légyszi ne ujjazd le, csak vicc):D |
Quote:
Mod: orknál semmiképpen nem csinálnám erősebbre, mert ugye orkot etetni kell, és ha élez, akkor ugyanúgy lehet gyújtani, plusz a többi ártó is hat rá |
Quote:
Kicsit olyan, mintha az lenne a jó megoldás, ha a hullát felhoznánk a mostani ork szintjére, az orkot meg a tervezett hulla szintjére (vagy inkább még az alá). Akkor mégiscsak a nehézkesebben játszhatónak maradna nagyobb ereje :):) |
Quote:
Ha nem hiszed, vezesd be, es seperc alatt meglatod, hogy mennyire rosszul iteled meg a dolgokat, es a panikreakciok is csak ovatos becslesek a katasztrofa eloszelenek, amit okozna ez az egesz. Komolyan mondom, en nem hiszem, hogy az 1/A mondjuk top 50 jatekosabol barkinek problemat okozna seperc alatt ott teremni egy par ilyen hullaval, ahol akar, mondjuk 2 nap alatt. Te meg allitsd meg, ha gondolod... :) |
Régen Szecsa tesztelte a betegséget anarchban, és ha jól rémlik, akkor 30k heki körül az első körben minden népe elhullott. Még mindig valami ilyesmi exponenciális erősödése van a néphullásnak? A számtani sor összegképlete miatt eleve nem lineárisan emelkedik ez a szám. A méret arányában négyzetesen. A hullák nagyobb hekin való terjedése előtt ezzel is számolni kell.
|
Tehát ha egy mostani hulla felkerülne az A topjában, akkor ott most is Isten lenne, csak eddig senkinek nem volt türelme meg pénze felvinni odáig egy halottat? Vagy miért is nincsenek ott hullák, elvégre ha most olyan durva a betegsége nagy hekin akkor csak odáig kéne eljutni vele...(elvileg) Semmi szarkazmus, tényleg kiváncsi vagyok, hogy a nagy klánok miért nem vittek fel eddig halottat akkor...
|
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |