Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Vent 06-06-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 255096)
Annyit azért hozzáfűznék, hogy szerintem ez a film csak egyszer nézhető. Kevés ilyen van, de ez pont egy olyan, ami csak elsőre üt nagyot.

Ehhez tudnam meg hasonlitani a Donnie Darko, 21 gramm, illetve a Lelegzet (remelem jol emlekszem) cimu filmeket is

J.Ati 06-07-2010 03:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 255086)
Ez jól hangiz. Meg is nézem :)

Megnéztem, jó volt :)
Mondjuk az elején még elég punnyadós, de aztán felpörögnek az események.

csabi 06-07-2010 06:29

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 255149)
Ehhez tudnam meg hasonlitani a Donnie Darko, 21 gramm, illetve a Lelegzet (remelem jol emlekszem) cimu filmeket is

a donnie darkonak is van második része és az is pocsék.. :)

Vent 06-07-2010 08:25

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 255175)
a donnie darkonak is van második része és az is pocsék.. :)

En azt meg sem neztem :)

Pepa 06-07-2010 11:30

Alkonyat: Újhold

Borzalmas volt. 3 poénos film. A másik oldalt is megpróbálja belekeverni és teljesen logikátlan történetvezetés van benne, pocsék színészi teljesítménnyel. Remélem a harmadik jobb lesz, vagy nem lesz.

Tsobi 06-07-2010 13:44

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 255209)
Alkonyat: Újhold

Borzalmas volt. 3 poénos film. A másik oldalt is megpróbálja belekeverni és teljesen logikátlan történetvezetés van benne, pocsék színészi teljesítménnyel. Remélem a harmadik jobb lesz, vagy nem lesz.

Olvastad a könyvet?

Tsobi 06-07-2010 17:12

She's Out of My League - Túl jó nő a csajom

Főszereplők:
Jay Baruchel (Kirk Kettner)
Alice Eve (Molly)

Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja.

(saját: tipikus szerelmi történet kivételesen aranyos színészekkel, ajánlom mindenkinek :) )

Tsobi 06-07-2010 17:13

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 255278)
She's Out of My League - Túl jó nő a csajom

Főszereplők:
Jay Baruchel (Kirk Kettner)
Alice Eve (Molly)

Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja.

(saját: tipikus szerelmi történet kivételesen aranyos színészekkel, ajánlom mindenkinek :) )

Majd lefelejtettem:

A film értékelése: 7,5/10 (74 szavazat)

:D

Vent 06-07-2010 17:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 255279)
Majd lefelejtettem:

A film értékelése: 7,5/10 (74 szavazat)

:D

koszonom Ts, ezek utan biztos, hogy meg fogom nezni ;)

Tsobi 06-07-2010 17:19

Robin Hood - Robin Hood

Főszereplők:
Russell Crowe (Robin Hood)
Cate Blanchett (Marian)
Mark Strong (Sir Godfrey)
Matthew MacFadyen (Sheriff of Nottingham)
Kevin Durand (Little John)
Danny Huston (King Richard)
William Hurt (William Marshall)
Scott Grimes (Will Scarlet)

Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja a legendás figurát, akit hosszú nemzedékek óta Robin Hoodként ismer a világ. Hőstettei beépültek populáris mitológiánkba, és megihlették mindazok képzeletét, akikben ott lakozik a kalandvágy és az igazságosság szelleme. A XIII. századi Angliában Robin és martalócainak csapata szembeszállnak a kisváros korrupt vezetőjével, és a korona ellen felkelést szítanak, amely örökre megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt a világban. Akár tolvaj ő, akár hős, de ez a szegénysorból jött férfi lesz a szabadság örök szimbóluma népe számára.

A film értékelése: 7,7/10 (92 szavazat)

(saját: Russel Crowe szerintem az egyik legtehetségesebb színész kicsiny bolygónkon, a jelmezes filmek pedig kivételesen illenek hozzá, ennek ellenére ez most nem nagyon volt bejövős. Olyan érzésem volt, mintha más szereposztásban, de A Hazafit néztem volna, ami egyébként jó film, de a második bőrce már nem ízlik senkinek.)

All times are GMT +1. The time now is 21:52.