Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

-Hiena- 05-08-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94575)
Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok...
Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... :D
Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal?
Legalább hagy váltsak most fajt!
Kérlek!!!!

mar az is vicces h a kezdo szovid leoli egy gnom tabornok
de h ezert neked kelljen fajt valtani... :D

-Hiena- 05-08-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 94576)
Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi

attol tartok itt mar csak a csoda segithet :)
de h vmi konstruktivat is mondjak:
konyorogj, azt ha nem hasznal akkor tegyel ra kaposztat.
esetleg kuldd anarchba "mas jatekanak szandekos tonkretetele" cimszoval ;)

Synkel 05-08-2007 21:25

Régebben volt elf orim, most nincs. Nem a malusok miatt, sőt, tulajdonképpen nem is játszok semmilyenféle orival:)
Nekem egy 50% szimpi lenne az ártó toliacióknál, és variknál is kivenném a fáradásból a korábban említetteket: térkapu nyitás, tolifelfedés. A rúnamennyiség okés, azt szerezze meg az elf is, ha már ártózni akar.

Akik meg homokzsáknak tartják ezek után az elfet, javaslom, álljanak neki, és verjenek szét egypárat. Hátha kiderül, nem is annyira homokzsákok...

Kubbi 05-08-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 94581)
mar az is vicces h a kezdo szovid leoli egy gnom tabornok
de h ezert neked kelljen fajt valtani... :D

Valaki nem leli élvezetét azoknak a kezdőknek a szivatásában, akik még azt se tudják, mire jó a védelem, vagy a mágikuspajzs. ;) És esetleg inkább segítene nekik ebben a játékban, eligazodni.

Na az én szövijeim ilyenek, egyenlőre. De már alakulnak. :D
Már felment a védelem is 6körre. :D
De az vicc, hogy 3 varit ölök le egy gnómból.
És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. :(
DE így???!!!
Szeretnék most fajt váltani!
Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra.
Ez mindenképpen így lenne tisztességes!

Synkel 05-08-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94587)
Valaki nem leli élvezetét azoknak a kezdőknek a szivatásában, akik még azt se tudják, mire jó a védelem, vagy a mágikuspajzs. ;) És esetleg inkább segítene nekik ebben a játékban, eligazodni.

És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. :(
DE így???!!!
Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra.
Ez mindenképpen így lenne tisztességes!

Szerintem töröld az orit, és kezdj újat.
A kezdő szövidet meg játszani tanítsd meg, ne arra, hogy az elf ki lett herélve. Nincs az a faj, ami egy kezdő kezében ellenfele lenne egy régebbi játékosnak, mégha az hullával nyomja is....

Synkel 05-08-2007 21:52

Ha valaha úgy alakul, hogy újra játszani fogok, megígérem elfet csinálok:)

Kubbi 05-08-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 94588)
Szerintem töröld az orit, és kezdj újat.
A kezdő szövidet meg játszani tanítsd meg, ne arra, hogy az elf ki lett herélve. Nincs az a faj, ami egy kezdő kezében ellenfele lenne egy régebbi játékosnak, mégha az hullával nyomja is....

Törölni nem akarom, mert még 250kör, és ki tudom árulni. De addig is próbáltam volna segíteni nekik.
A játék tanulásával, mind 3an jól haladnak, igaz az 1ik elég gyagya. Ő úgy látom menthetetlen.

Synkel 05-08-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94594)
Törölni nem akarom, mert még 250kör, és ki tudom árulni. De addig is próbáltam volna segíteni nekik.
A játék tanulásával, mind 3an jól haladnak, igaz az 1ik elég gyagya. Ő úgy látom menthetetlen.

De ugye nem azért gagyi, mert elfet választott fajnak? Szerinted ha 0 malusz lenne, és 50% védelem, egy ilyen akkor túlélné?

Kubbi 05-08-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 94598)
De ugye nem azért gagyi, mert elfet választott fajnak?

Azért remélem ezt nem komolyan kérdezed...
Törpe az illető, de nehezen lehet hatni rá.
De ez itt off-nak minősül.

A lényeg, hogy egy ratyi gnómmal szemben se tudok mit kezdeni...

Ja igen. ÉS volt itt egypár értelmes ötlet, úgyhogy azokat támogatnám, többet nem is írok ide, mert elmondtam mindent amit tudtam a témával kapcsolatban.

AndrewB ötletét pedig támogatom. :)

Tsobi 05-08-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 94587)

DE így???!!!
Ez mindenképpen így lenne tisztességes
!

Ezt én is mindenképpen támogatom .. bár most,így kicsit lenyugodva a történtek után,mikor meggyőztem magam dolgokról .. talán normálisabban lehet velem is társalogni ... Ha van a fenti javaslatra kereslet,akkor Ati,téged kérdezlek többekközt ... van rá esély,hogy megkapják az elfek a lehetőséget a fajváltásra ? Bár egy kicsit,és egyre jobban bennem van a 'csakazértiself' érzés .. mégis tényleg tisztességesebb lenne,ha válaszolnál .. akkor úgy igyekszünk mi is koptatni a szánkat ..

All times are GMT +1. The time now is 09:29.