![]() |
Quote:
az ország területét szándákosan átadni másnak, ami itt bizonyított (szerinted is :) ) az tilos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nyilvánvalóan nem vagy vak, kiszúrtál már ügyesen ennél sokkal nehezebbeket is ha ezeket kedveled, mondd azt minket az zavar, hogyha a föld és pénzátadás ennyire nyiltan megy, akkor a 8-9-es kékszámos orijaink kizárólag ugyanilyen maffiatevékenységgel lesznek játszhatóak, de mi ezt nem szeretnénk feltétlenül.. |
Quote:
ebben az esetben gyanítom csak az lenne a bizonyíték Atinak, ha nyilvánosan beírnák, hogy igen ez és ez történt. nah az bizonyíték lenne, amíg a megtörtént esetre van lehetőség, hogy szabályos is lehetett, addíg nem állíthatod rá hogy csalás. ha ugyanaz a szövi, vagy országok ütögették meg a szabiról előjövő topp orikat akkor az esélye hogy ez nem volt csalás lecsökken 0,05 a sokadikon ra kb, 5 ezrelék % ra, de azért nem nullára... :) Ati előző kérdésére korábban válaszoltam már, valószínű ebben a mágikus 5 napban értek oda a megfelelő országok a kellő távolságra, illetve tudtak annyi pontot veszteni, hogy megfelelő legyen a leütés mértéke... persze ezek csak találgatások... :rolleyes: az, hogy ott maradt fele annyi hekin pár üres ország leütésre, megint csak kutyát nem érdekli... nem a konc a lényeg ami meg maradt az ilyen esetben, hanem az előtte leadott több 100, esetleg 1000 heki, amivel megint csak gondolom , az "ügyesen figyelő" országok elég messzire felütötték magukat. |
Quote:
de annak az esélye, hogy 3 néha szabiról felbukkanó orit kizárólag mindig ugyanaz a 4 ori talál meg, és üt meg szisztematikusan 5 napon át, az annyi, mint, hogy én reggel a holdon reggelizzek az ott frissen leszedett paradicsomból :) |
Quote:
:D:D semmi nem történt, csak sűrűbben kell elléptetni, vagy törölni az országokat, kevesebbet lehet termelni nagyon magason, de ezek szerint azért még lehet, és meg is éri... 4 000 körönként nem lehet gond egy ilyen rutinos, szinte mindíg gép előtt űlő csapatnak a 2-3000 hekire való feljutás. ( hiszen ez kell azért ahhoz, hogy kis szúrjuk mikor jön elő 1-1 topp ori szabiról) |
Quote:
Mert egyszerre 2 a négyből sose megy és így nem fordítják egymást:) Mf-ek de azért jól tudják,hogy mikor kinek kell figyelni stb:D a földleadók meg mindig feljönnek aztán gyorsan vissza nem csinálnak semmit nem is érdekli őket,hogy bevágtak szabi alatt mit számít az? De feljönni is csak akkor jönnek ha már beér hozzájuk a sereg:) |
Quote:
szerintem itt nem történt csalás. de akkor a törölt országbol megkapjuk a földet? :D azért én ezentul is figyelem a szabis orikat, és tudom melyikre kell sereg, melyikre toli, ha eljön a pillanat :) |
Quote:
Ennél nagyobb biztonsággal a szűrők sem működnek. Tehát meg kéne szüntetni az anarchba átrakást. Atinak biztos sokkal kevesebb gondja lenne. :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:27. |