Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Rob 12-02-2010 14:18

nekem is volt rágcsálós kalandom és teljesen állatbarát volt. pár éve építkeztem és az alapozáskor találtam egy likat a földbe. nagyeszemmel kikövetkeztettem, hogy ez egy vakond tanyája. fogtam egy vödör vizet az asszonynak meg kezébe adtam egy lapátot, hogy mikor kijön a vakond rendezze le! oké.. víz be, kijött a vakond, anya eldobta a lapátot és futott balra a vakond meg jobbra, aztán többet nem láttuk...:D

Rob 12-02-2010 14:19

.....pedig jól tudott főzni:D

BimmBimm 12-02-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272051)
Nem búzát, de most vagy élve akarod elkapni, és kiengedni a mezőre, vagy valahova; vagy azt szeretnéd, hogy többé ne okozzon gondot, és kiteszel egy egérfogót, ami azonnal végez vele.

Az egérfogó sem minden esetben végez vele, láttam már élve maradt egeret egérfogóban, emellett nem is mindig hatékony megoldás, mert egyet elkap, a másik meg felzabálja a csalit és vigan hizik és te eteted :)

csabi 12-02-2010 18:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 272050)
Akkor mi az állatbarát módszer? Nem vagyok valami állatkínzó izé, de ha egyszer meg kell fogni őket :/

nem is gondoltam, hogy állatkínzó lennél. szerintem nincs állatbarát állatölő módszer, de valahogy védekezni kell. :( macskával próbálkoztatok már?

Dew 12-02-2010 18:03

nálunk az egérfogóból simán megkajálta a kolbászt... :D

Redback 12-02-2010 18:30

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 272076)
nem is gondoltam, hogy állatkínzó lennél. szerintem nincs állatbarát állatölő módszer, de valahogy védekezni kell. :( macskával próbálkoztatok már?

A macska meg ugyan úgy megeszi a kiscsirkét is :/ egyszer próbálkoztunk nem fogta meg az egeret. Szomszéd macskája egy időben szeretettel vadászott rájuk, de már ő sem jár át :/

Vent 12-02-2010 18:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 272086)
A macska meg ugyan úgy megeszi a kiscsirkét is :/ egyszer próbálkoztunk nem fogta meg az egeret. Szomszéd macskája egy időben szeretettel vadászott rájuk, de már ő sem jár át :/

Nalunk a macska eloszeretettel jatszik az egerekkel, a madarakat is szereti, a tikokat, kiscsirkeket viszont beken hagyja.. :)
Mi is a ragasztos modszert hasznaljuk, ha eppen nincs az emeletre koltozve nehany nyest :)

vityu 12-02-2010 22:05

Nálunk vannak háziállatok minden mennyiségben. Van 2, azaz kettő macskánk. Olyan kevés egerünk van, hogy a macskák már a kertből vadásszák a mindenféle rágcsálókat. És mellette nem bántják a kiscsirkét sem...

Beni, ha lesz kismacska otthon, akkor tudok adni vagy kettőt. A mieinkre eddig nem volt panasz, ráadásul emberbarát fajták. :)

csabi 12-03-2010 06:21

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272107)
Nálunk vannak háziállatok minden mennyiségben. Van 2, azaz kettő macskánk. Olyan kevés egerünk van, hogy a macskák már a kertből vadásszák a mindenféle rágcsálókat. És mellette nem bántják a kiscsirkét sem...

Beni, ha lesz kismacska otthon, akkor tudok adni vagy kettőt. A mieinkre eddig nem volt panasz, ráadásul emberbarát fajták. :)

emberre nem támadnak? :D

vityu 12-03-2010 13:06

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 272126)
emberre nem támadnak? :D

Nem tudok róla :)

Killer 12-03-2010 13:57

bezzeg a haveréké!!a pitbulltól simán bemehetsz,de a macska kinyír:D

Fefe013 12-03-2010 17:13

Szánalmas, amit manapság egyesek művelnek:
Csak azért vert rám vki tűzgolyót (max 1 gömbkísérletem volt abba az irányba ahonnan jött), mert látta, h hazaért a tartalék egy része, amit egységben tartok, a veszteség minimális, de ez a mentalitás, és az a tapasztalatom, h egyre terjed...:( Ne értsetek félre, nem vagyok szent, meg háború az háború, erről szól a játék, ölje a tolijaim, ha lopni akar, jöjjön a tűzgolyó kv előtt, h beférjen a serege, álljon bosszút, ha jogosnak érzi, de OK nélkül, csak mert teheti ááá...:mad:

Erről ennyit, felbosszantani azért nem fogom magam...:-)

[HTPA]GeeForce 12-03-2010 20:17

gratulálok

Gratulálok Hexnek, és Atinak, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó, alpári stílusban megfogalmazott szennyhalmaz fölött (lásd Blöki hozzászólásai, ami a kurv@@nyázáson kívül nem sok mindenről szólt) átsiklott a szemük, én pedig a vulgaritást kerülni kívánó, 100%-os tényeket közlő hozzászólásomért mindenféle büntetést kaptam.
Csak eléritek, hogy tényleg soha többet ne jöjjek ide (Bár feltételezem, ez a valódi cél!). Így is alig jövök már ide, de így nem is sok értelmét látom a továbbiakban sem.

Az ilyen egyfelé vágó pengéhez fogadjátok őszinte gratulációmat.

Ati 12-03-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272193)
Gratulálok Hexnek, és Atinak, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó, alpári stílusban megfogalmazott szennyhalmaz fölött (lásd Blöki hozzászólásai, ami a kurv@@nyázáson kívül nem sok mindenről szólt) átsiklott a szemük, én pedig a vulgaritást kerülni kívánó, 100%-os tényeket közlő hozzászólásomért mindenféle büntetést kaptam.
Csak eléritek, hogy tényleg soha többet ne jöjjek ide (Bár feltételezem, ez a valódi cél!). Így is alig jövök már ide, de így nem is sok értelmét látom a továbbiakban sem.

Beállítottam, hogy ismét el kelljen fogadnod a fórumszabályokat, hátha ezúttal el is olvasod...

Ati 12-03-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272194)
Beállítottam, hogy ismét el kelljen fogadnod a fórumszabályokat, hátha ezúttal el is olvasod...

Különös figyelemmel a következő pontra:

"A fórumon tiltott minden olyan téma, ami politikával vagy etnikai kérdésekkel foglalkozik."

Hex 12-03-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272193)

Elolvastad egyáltalán a topicom 1. hsz-ét? gondolom nem, mert akkor a tyúk agyaddal felfogtad volna, hogy mire voltam kíváncsi. Pont ez miatt nem raktam a politika topicba. Ahol megjelensz csak offolsz össze-vissza.

[HTPA]GeeForce 12-03-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272196)
Elolvastad egyáltalán a topicom 1. hsz-ét? gondolom nem, mert akkor a tyúk agyaddal felfogtad volna, hogy mire voltam kíváncsi. Pont ez miatt nem raktam a politika topicba. Ahol megjelensz csak offolsz össze-vissza.

A tyúk agyammal addig jutottam, hogy 30 politikai színezetű hozzászólás született, de abból csak letiltva.
De mivel neked nem tyúk agyad van, hanem kifejlett homo sapiens sapiens vagy, ezt te nyilván teljesen logikusnak, és jogosnak tartod.

[HTPA]GeeForce 12-03-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272195)
Különös figyelemmel a következő pontra:

"A fórumon tiltott minden olyan téma, ami politikával vagy etnikai kérdésekkel foglalkozik."

Ami megint csak rám vonatkozik, másokra nem. :)

Ati 12-03-2010 20:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272198)
A tyúk agyammal addig jutottam, hogy 30 politikai színezetű hozzászólás született, de abból csak letiltva.

Vagy... esetleg... talán... még az is lehet, hogy.... a többiek nem szenvednek ilyen látványosan miatta?

Hex 12-03-2010 20:33

elég sokszor le lett írva abban a topicban, hogy mire voltam kíváncsi. Ha a tieidhez hasonlóra lettem volna kíváncsi, akkor a politika topicba nyitom meg. De én vagyok a hülye, hogy bizonyos emberekről elég érettséget feltételezek, hogy tud olvasni és tud értelmezni. Tévedtem.

Bezzeg akkor tudtál normálisan viselkedni, mikor az anarch D-és országaidról volt szó... Amúgy megvan a véleményem az új királyságról, csak nem írom le, mert az végleges tiltás lenne.

Ati 12-03-2010 20:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272199)
Ami megint csak rám vonatkozik, másokra nem. :)

Ezt a kijelentést pedig arra alapozod, hogy.........?

[HTPA]GeeForce 12-03-2010 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272202)
Ezt a kijelentést pedig arra alapozod, hogy.........?

Hogy csak én lettem letiltva?

Tsobi 12-03-2010 20:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272203)

Büntetőpontot tudomásom szerint nem csak Te kaptál.

Ati 12-03-2010 20:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 272203)

Ja hogy mindenkit megkérdeztél már, és mindenki válaszolt is. Értem.

Érdekes, hogy már külön sablonként fel van véve valamiért ez a hibapont, holott ezek szerint egyedül Te szoktad kapni ezt a tiltást.

Lehet esetleg, hogy ez azért van, mert ez az állításod nem igaz?

Ati 12-03-2010 20:40

És már megint én voltam a hülye, hogy Gee aktuális 20 pontja mellé nem az ilyenért járó 10-et adtam, abban a reményben, hogy hátha ért a szóból, és nem kell kitiltani. 30 pontnál tiltás.

Megint jófej vagyok valakivel, és neki áll a legfeljebb az egész. Oké, akkor most megy az előbb lemaradt 1 pont is, és vele az egy hónap pihenő.

Ezennel Te is felkerültél azok listájára, akivel nem leszek jófej, és kapják, ami jön.

Pool 12-03-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272206)
És már megint én voltam a hülye, hogy Gee aktuális 20 pontja mellé nem az ilyenért járó 10-et adtam, abban a reményben, hogy hátha ért a szóból, és nem kell kitiltani. 30 pontnál tiltás.

Megint jófej vagyok valakivel, és neki áll a legfeljebb az egész. Oké, akkor most megy az előbb lemaradt 1 pont is, és vele az egy hónap pihenő.

Ezennel Te is felkerültél azok listájára, akivel nem leszek jófej, és kapják, ami jön.

Velem miért nem vagy soha jófej? :D

Ati 12-03-2010 21:09

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272210)
Velem miért nem vagy soha jófej? :D

SOHA? Ha emlékeim nem csalnak -- márpedig nem csalnak --, akkor Te is akkor kerültél rá a "nem kap enyhébbet, mint ami jön" listára, amikor egy sokkal enyhébb büntetést kaptál a soron következőnél, és elkezdtél miatta látványosan reklamálni.

Tudod, akkor számoltam össze, hogy eddig 31 tiltáson vagy túl (azóta 33) a most meglévő országaiddal.

Pool 12-03-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272211)
SOHA? Ha emlékeim nem csalnak -- márpedig nem csalnak --, akkor Te is akkor kerültél rá a "nem kap enyhébbet, mint ami jön" listára, amikor egy sokkal enyhébb büntetést kaptál a soron következőnél, és elkezdtél miatta látványosan reklamálni.

Tudod, akkor számoltam össze, hogy eddig 31 tiltáson vagy túl (azóta 33) a most meglévő országaiddal.

A tiltások mikor évülnek el?
Mert ha 4 orimra ennyi van, akkor már rég 168 körök jönnének vagy annyi, mint Sárkinak...

De akkor sem vagy jófej, mert én csak válaszoltam arra, hogy milyen focimenedzserjátékon és milyen más online játékon játszom...:D
Te is kipróbálhatnál párat, ha gondolod, nyomhatunk egy Dual Accot :D

Ati 12-03-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272212)
A tiltások mikor évülnek el?
Mert ha 4 orimra ennyi van, akkor már rég 168 körök jönnének vagy annyi, mint Sárkinak...

1 év, de már van, amin ennyi jön.

Pool 12-03-2010 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272213)
1 év, de már van, amin ennyi jön.

Akkor 1 évig nem fórumozok onnan :)
Más miatt úgyis ritkán kapok tiltást
Bár most Pool U-ban van, ott gyorsan lepereg a 168 kör
Aztán mi van? Megint 168?

Eke 12-03-2010 21:27

Azta Pool ,hogy te mekkora bünözö vagy.Lassan katonáid nyakukban számozott táblával fognak közlekedni.XD A te katonáid lesznek az elsök a hódban, akiknek profilból is lesz képük.

BimmBimm 12-03-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272214)
Akkor 1 évig nem fórumozok onnan :)
Más miatt úgyis ritkán kapok tiltást
Bár most Pool U-ban van, ott gyorsan lepereg a 168 kör
Aztán mi van? Megint 168?

TÖRLÉS:

Pool (9) (#160521)

Indoklás: Nemkívánatos játékos

Admin (#0) [5/U] , 2011-11-11 11:11:11

vagy valami ilyesmi :D

Pool 12-03-2010 21:31

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272218)
TÖRÖLVE: Nemkívánatos játékos

Azért nem biztos...
Mert kaphatok én azért megint büntit, mint legutóbb, hogy megemlítettem más weboldalakat is...
Ezért elég nagy túlzásnak érezném ezt a következményt...

Pool 12-03-2010 21:32

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 272216)
Azta Pool ,hogy te mekkora bünözö vagy.Lassan katonáid nyakukban számozott táblával fognak közlekedni.XD A te katonáid lesznek az elsök a hódban, akiknek profilból is lesz képük.

Sőt, hátulról is...
Amúgy meg nehogy azt gondolod, milyen nagy bűnöző vagyok, csak Ati velem nem jófej, mint láthatod :)
Jah és még egy, én kimondom/leírom, amit gondolok :D

Pool 12-03-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272218)

TÖRLÉS:

Pool (9) (#160521)

Indoklás: Nemkívánatos játékos

Admin (#0) [5/U] , 2011-11-11 11:11:11

Jó, akkor majd jövőre november 11.-én nem lépek be a játékba...
se előtte pár nappal

Kutyuleee 12-03-2010 23:47

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 272049)
de amúgy ne kezdjétek védeni az egereket! :) igenis nagy kárt tudnak tenni, valahogy védekezni kell! meg a végén még meggyőzitek Redet, hogy ne ragasztót, hanem egy kis búzát szórjon ki nekik... :D

Azért a legkártékonyabb élőlény még mindig az ember:) csak nekünk senki sem tesz ki csapdát (hál isten... pedig egyszerrü lenne... 1 üveg sör és némi ragasztó:D)

Sami 12-04-2010 06:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 272230)
Azért a legkártékonyabb élőlény még mindig az ember:) csak nekünk senki sem tesz ki csapdát (hál isten... pedig egyszerrü lenne... 1 üveg sör és némi ragasztó:D)

A nőknek meg egy szempillaspirál és egy ragasztó :D

Remedy 12-07-2010 18:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 272050)
Akkor mi az állatbarát módszer? Nem vagyok valami állatkínzó izé, de ha egyszer meg kell fogni őket :/

Macska. :)

(Ja latom kozben lemaradtam egy oldallal... Sebaj, ez jobb tema....)

Pali papa 12-07-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272220)
Jah és még egy, én kimondom/leírom, amit gondolok :D

Én azért a helyedben vigyáznék...
Látok párhuzamokat. Két országot ismerek ami 9 szemes, jah és az év hódítósa címet is birtokolják. Hol is van az első kilenc szemes ori?
...
...
...
Pool vigyázz ;)

Hex 12-07-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 272582)
Én azért a helyedben vigyáznék...
Látok párhuzamokat. Két országot ismerek ami 9 szemes, jah és az év hódítósa címet is birtokolják. Hol is van az első kilenc szemes ori?
...
...
...
Pool vigyázz ;)

már mint 10 szemesre gondoltál, ha tuvalura akartál célozni :)

All times are GMT +1. The time now is 20:57.