![]() |
Quote:
|
Quote:
|
1 liter forro tuicahoz kell 100 g cukor,5-6 g szemes bors,és egy liter tuica.
Elkevered a cukrot,utánna felforrosittod ,majd poharakba töltöd és elosztod a poharakba a borsot.Igy egészen iható. |
bírom azokat a játékosokat itt hódítóban, akik szeptemberben kihasználnak egy lehetőséget, de ha ellenük használják, akkor az gerinctelenség.
vagy, hogy milyen jó, hogy az ellen klán nem menekült szk-ra, gyorsan ellenezzük a módosítást, hogy más ne tudjon ekkorát ütni. közben külsőn az álszentségről és gerincességről papolnak. mikor mekkorát tudnak rúgni a másikba. fura, hogy nem ilyennek ismertem meg őket.... |
Quote:
az hogy amég a gazdagok kiskapuja nincs becsukva addig ellenzem a szegények kiskapujának becsukását ? amugy ha mind2 változna maximális válszéleséggel tamogatnám a klános témát is de az hogy a szegények menekuléset megszuntetjuk és a gazdagokét meghagyjuk azt maximálisan ellenzem... az ekkora probléma ? |
Quote:
|
miért nem a kérdésére válaszol, ha már beidézted? :)
|
Quote:
amugy mindig máshogy probáltam megoldani egyszer meg annyit fokoztam kill elől hogy annyit vigyen mint ha felulrol utne be hogy pont alá essek anélkul hogy xarrábontanám az orim |
álszentségnek tartom, hogy jajdejó, én használom, de ha ellenünk hasznája valaki, akkor a gazdag klán, szegény klán dumával állok elő.
ha én ellenzek valamit, akkor nem használom. vagy ha használom, akkor nem ellenzem. csak én érzem ebben a bort iszik, vizet prédikál cuccot? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |