Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-19-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 273674)
Nem tudok másra gondolni mit hogy ez egy verseny volt köztetek. Orsi, Pool, Remy... egyformán jók vagytok viták és ellentétek generálásában... :/

Nem mindegy, hogy ket ember vagy tabor kozott probalsz ellentetet generalni, vagy csak a sima velemenyed vagy helyzeted generalja a vitat - ellened.

Eke 12-19-2010 21:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273673)
Apropo. Van ott finom szilvapalinka? En kinntjartamkor ittam egy kocsmaban vmi cujka nevezetu dolgot de kozelebe nem jott a magyarnak. :)

Háháhá a tuica(cujka) az a román nemzeti fözet.Tulajdonképpen az csak a nagyolás a fözésböl.Forrón iszák sok helyen.

Eke 12-19-2010 21:31

1 liter forro tuicahoz kell 100 g cukor,5-6 g szemes bors,és egy liter tuica.
Elkevered a cukrot,utánna felforrosittod ,majd poharakba töltöd és elosztod a poharakba a borsot.Igy egészen iható.

csabi 12-19-2010 22:12

bírom azokat a játékosokat itt hódítóban, akik szeptemberben kihasználnak egy lehetőséget, de ha ellenük használják, akkor az gerinctelenség.
vagy, hogy milyen jó, hogy az ellen klán nem menekült szk-ra, gyorsan ellenezzük a módosítást, hogy más ne tudjon ekkorát ütni. közben külsőn az álszentségről és gerincességről papolnak. mikor mekkorát tudnak rúgni a másikba. fura, hogy nem ilyennek ismertem meg őket....

NewJackCity 12-19-2010 22:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273693)
bírom azokat a játékosokat itt hódítóban, akik szeptemberben kihasználnak egy lehetőséget, de ha ellenük használják, akkor az gerinctelenség.
vagy, hogy milyen jó, hogy az ellen klán nem menekült szk-ra, gyorsan ellenezzük a módosítást, hogy más ne tudjon ekkorát ütni. közben külsőn az álszentségről és gerincességről papolnak. mikor mekkorát tudnak rúgni a másikba. fura, hogy nem ilyennek ismertem meg őket....

mi az allszentség csabi ?
az hogy amég a gazdagok kiskapuja nincs becsukva addig ellenzem a szegények kiskapujának becsukását ?
amugy ha mind2 változna maximális válszéleséggel tamogatnám a klános témát is
de az hogy a szegények menekuléset megszuntetjuk és a gazdagokét meghagyjuk azt maximálisan ellenzem...
az ekkora probléma ?

csabi 12-19-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273695)
mi az allszentség csabi ?
az hogy amég a gazdagok kiskapuja nincs becsukva addig ellenzem a szegények kiskapujának becsukását ?
amugy ha mind2 változna maximális válszéleséggel tamogatnám a klános témát is
de az hogy a szegények menekuléset megszuntetjuk de a gazdagokét meghagyjuk azt maximálisan ellenzem az ekkora probléma ?

amikor Te használtad mért nem ellenezted?

Merengő 12-19-2010 22:24

miért nem a kérdésére válaszol, ha már beidézted? :)

NewJackCity 12-19-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273696)
amikor Te használtad mért nem ellenezted?

én kb 20 támadás elol egyszer fokoztam el mérgemben hogy 0-át vigyetek
amugy mindig máshogy probáltam megoldani
egyszer meg annyit fokoztam kill elől hogy annyit vigyen mint ha felulrol utne be hogy pont alá essek anélkul hogy xarrábontanám az orim

csabi 12-19-2010 22:27

álszentségnek tartom, hogy jajdejó, én használom, de ha ellenünk hasznája valaki, akkor a gazdag klán, szegény klán dumával állok elő.
ha én ellenzek valamit, akkor nem használom. vagy ha használom, akkor nem ellenzem. csak én érzem ebben a bort iszik, vizet prédikál cuccot?

Merengő 12-19-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 273699)
álszentségnek tartom, hogy jajdejó, én használom, de ha ellenünk hasznája valaki, akkor a gazdag klán, szegény klán dumával állok elő.
ha én ellenzek valamit, akkor nem használom. vagy ha használom, akkor nem ellenzem. csak én érzem ebben a bort iszik, vizet prédikál cuccot?

szerintem nem, te és még 9 társad.

All times are GMT +1. The time now is 20:18.